Billige fly fra Oslo (OSL) til Riga (RIX) 399 kr

Gardermoen - Riga internasjonale flyplass

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 788 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Air Baltic
Norwegian Air Shuttle
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Informasjon om ruten Oslo til Riga
Avreiseflyplass
Gardermoen
Ankomstflyplass
Riga internasjonale flyplass
Flyselskaper som flyr denne ruten
Air Baltic, Air France, Brussels Airlines, Finnair, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines
Pris for flyreisen
788 kr
Avstand
823 km

Flybilletter fra Oslo til Riga

Med et par flybilletter til Riga fra Oslo, kan du besøke den populære hovedstaden i Latvia. Dette er en viktig havneby og et senter for industri, handel og kultur. Over en tredel av landets befolkning bor i Riga. Byen er fra middelalderen, og dette er fremdeles synlig i arkitekturen. Elva Daugava deler byen i to, og gamlebyen med mange severdigheter, finner du på nordsiden av elva. Det 368 meter høye TV-tårnet rager, sammen med de mange kirkespirene, over hustakene i byen. Stedet er også kjent for det store spa-tilbudet. Så kanskje kan du ta deg tid til en oppfriskende time for både kropp og sjel?

Flybilletter fra Oslo til Riga

Det er flere flyselskaper som flyr denne strekningen, også mange av lavprisselskapene, så det er ikke vanskelig å få tak i rimelige direktebilletter. Dette har etter hvert blitt en svært populær destinasjon, så det går flere fly daglig. En flyreise fra Oslo til Riga tar ikke mer enn 1,5 – 2 timer. Etter en liten flytur kan du nyte et helgeopphold i denne spennende byen. Det er én times tidsforskjell mellom Norge og Latvia, så husk å stille klokken din når du lander.

Oslo lufthavn

Oslo lufthavn Gardermoen ble åpnet i 1998 og er den nest største flyplassen i Norden med et årlig passasjerantall på rundt 25 millioner. Flyplassen ligger cirka 45 km nord for Oslo sentrum, og flytoget, med avganger hvert 20. minutt, tilbakelegger strekningen på 22 minutter. Det er også godt med parkeringsplasser ved flyplassen, og en gratis buss kjører regelmessig fra parkeringsplassene over til terminalbygningen. Inne i avgangshallen for utenlandsflyvninger har du flere muligheter for å kjøpe noe å spise og drikke. Det er også flere kiosker her og gratis trådløst Internett.

Riga lufthavn

Riga lufthavn ligger 13 km sørvest for byen. Det går regelmessig busser fra flyplassen til sentrum, og denne turen tar rundt 30 minutter. Busstoppet finner du ved parkering P1. Det er ellers mulig å ta en drosje til sentrum. Dette tar omtrent 15 minutter. Hvis du ønsker å benytte leiebil under oppholdet ditt, er det også mulig å plukke opp bilen på flyplassen. Det er et godt utvalg av spisesteder og butikker ved flyplassen.

Fly Oslo – Riga: Opplevelser i en historisk by

Riga byr på en spennende gamleby med mange unike byggverk og små butikker som selger lokale varer. Det er flere museer her, blant annet det latviske krigsmuseet og hattemuseet, for å nevne noen. Det er også flere større kjøpesentre her som blant annet selger merkevarer til en rimeligere pris enn hjemme i Norge. Hvis du reiser med barn, kan en tur i dyrehagen være å anbefale. Her kan du se nærmere 500 forskjellige dyrearter. Ellers er det også et godt utvalg av klubber og puber for deg som reiser med vennegjengen og ønsker å tilbringe noen sene kvelder på byen. Riga er en by som kan by på aktiviteter og opplevelser for noen og enhver.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster en flyreise fra Gardermoen til Riga internasjonale flyplass?
De siste sju dagene var den laveste tilgjengelige prisen for en flyreise fra Gardermoen til Riga internasjonale flyplass og tilbake 788 kr. De beste tilbudene blir fort revet bort, så bestill billett så fort som mulig.
Må jeg betale et gebyr hvis jeg avbestiller flyet mitt fra Gardermoen (OSL) til Riga internasjonale flyplass (RIX)?
Dette kan variere fra flyselskap til flyselskap da alle har sine egne vilkår og betingelser. Gå til vår kundeserviceportal. Der finner du instruksjoner om hvordan du avbestiller online.
Hvordan finner jeg billige flybilletter fra Gardermoen (OSL) til Riga internasjonale flyplass (RIX) med fleksible regler for endringer?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flybilletten din uten at du må betale et avbestillingsgebyr. Du betaler kun prisforskjellen mellom den opprinnelige billetten og den nye billetten. Når du søker etter flyreiser fra Gardermoen (OSL) til Riga internasjonale flyplass (RIX), kan du velge filteret <<ingen endringsgebyrer>>.
Hvor lang tid tar flyturen fra OSL til RIX?
Det tar rundt 4 t og 15 min å komme seg fra Gardermoen til Riga internasjonale flyplass. Men med en bra film eller to og en spennende bok går tiden raskere enn du tror.
Hvor langt er det med fly fra Gardermoen til Riga internasjonale flyplass?
Flyavstanden mellom Gardermoen og Riga internasjonale flyplass er 830 km. Om ikke lenge er du på vei ned flytrappen og kan hente bagen din på båndet.
Hvilke flyselskaper flyr direkte fra Gardermoen (OSL) til Riga internasjonale flyplass (RIX)?
Air Baltic (BT) er et populært flyselskap som opererer ruten fra Gardermoen til Riga internasjonale flyplass. Selskapet har 52 flyvninger i måneden. For flere valgmuligheter kan du ta en titt på flybilletter fra Norwegian Air Shuttle (DY). Dette flyselskapet betjener 39 flyvninger hver måned mellom disse flyplassene.
Er flybillettene fra OSL til RIX billigere når de kjøpes i siste liten?
Bestilling av fly i siste liten fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Riga (RIX-Riga internasjonale flyplass) kan gå begge veier. Du kan være heldig og sikre deg en god pris, men det er også en risiko for at det ikke er noen tilbud. Hvis du foretrekker å være ute i god tid, sammenligner Expedia flybillettpriser opptil tolv måneder i forveien. Men du må huske at ikke alle flyselskaper annonserer prisene sine så lang tid i forveien. Vi anbefaler at du sjekker prisene ofte, ettersom de oppdateres jevnlig.
Er det nå mulig å fly fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Riga (RIX-Riga internasjonale flyplass)?
Ta en titt på reiserådsiden for COVID-19 for å se om det finnes noen nyttige råd og begrensninger for reiser fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Riga (RIX-Riga internasjonale flyplass).