Billige fly fra Oslo (OSL) til Praha (PRG) 399 kr

Gardermoen - Vaclav Havel

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 798 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Eurowings
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Eurowings
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Eurowings
LOT-Polish Airlines
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Swiss International Air Lines
Brussels Airlines
Lufthansa
Informasjon om ruten Oslo til Praha
Avreiseflyplass
Gardermoen
Ankomstflyplass
Vaclav Havel
Flyselskaper som flyr denne ruten
Air Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Eurowings, Finnair, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines
Pris for flyreisen
798 kr
Avstand
1132 km

Reis fra Oslo (OSL) – Praha (PRG)

Praha er hovedstaden i Tsjekkia, og byen blir ofte kalt ”Den gylne byen”, ”Europas hjerte” og ”Byen med de tusen spir”. Det alle kan være enige i, er at Praha er en usedvanlig vakker by med mye spennende arkitektur. Det å gå gjennom byen kan nesten sammenlignes med en vandring gjennom middelalderen, barokken og renessansen, helt frem til vår moderne tidsalder. Når man kombinerer en fantastisk by med et veldig behagelig prisnivå, er det ikke rart mange nordmenn velger å legge ferien sin til Praha.

Finn billige flybilletter fra Oslo til Praha

Det er mange forskjellige flyselskaper som tilbyr å fly deg fra Oslo til Praha, men det er veldig få selskaper som har direkteruter til byen. At flere selskaper flyr ruten, selv om mange av dem har en mellomlanding, er uansett en fordel, siden det bidrar til å presse ned prisene. På grunn av dette, er det fullt mulig å finne rimelige flybilletter til Praha fra Oslo. Ved å benytte deg av et søkeverktøyet på Internett er det enkelt å sammenligne prisene. Det er mange flyvninger til Praha daglig, noe som gir deg stor fleksibilitet når det kommer til avreisetidspunkt.

Litt mer om selve flyvningen

Det tar omtrent to timer å fly fra Oslo (OSL) til Praha (PRG) med en direkterute, mens du må regne med alt fra fire timer eller mer hvis du må mellomlande. Flere og flere selskaper har begynt å tilby trådløst Internett om bord på flyene sine, så du skal ikke se bort fra at du kan surfe på Internett i 36 000 fots høyde – noe som var helt utenkelig for bare noen år siden.

Oslo lufthavn – en moderne og effektiv flyplass

Det er ikke noe problem å komme seg til Oslo lufthavn fra sentrum. Du kan reise kollektivt med flytoget, rutetoget, flybussen eller rutebussen – noe som må sies å være et ganske godt tilbud. Klart raskest er flytoget, som bruker i overkant av 20 minutter fra Oslo sentralstasjon til Oslo lufthavn. Vel fremme på flyplassen og gjennom sikkerhetskontrollen, byr avgangshallen på mange butikker, spisesteder og puber. Her kan du slå i hjel tiden du har til overs frem til ombordstigningen begynner. En av fordelene med en så moderne flyplass som Oslo lufthavn, er at du kan gå rett til gaten din dersom du kun har håndbagasje og ombordstigningskortet på telefonen, selv om du skal reise til Praha.

Det du trenger vite om Václav Havel lufthavn

Václav Havel lufthavn er den største flyplassen i Tsjekkia, og den er absolutt av det imponerende slaget. Flyplassen har blant annet blitt kåret til den beste flyplassen i Sentral- og Øst-Europa av Skytrax, et uavhengig byrå. Flyplassen har selvfølgelig både restauranter, hurtigmatsteder, puber, duyt-free-butikker og mye annet spennende. For å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum kan du ta bussen, en tur som tar omtrent 15 minutter. Det er selvfølgelig også mulig å leie bil på flyplassen eller å ta drosje til hotellet ditt.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Praha fra Oslo, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra OSL til PRG!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Oslo til Praha. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Oslo (OSL)til Praha(PRG) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Oslo til Praha. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster en flyreise fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Praha (PRG-Vaclav Havel)?
Basert på tilgjengelige billettpriser den siste uken begynner flyreiser tur-retur mellom Gardermoen og Vaclav Havel på 798 kr. Bestill i dag for å få den beste prisen på ditt neste eventyr.
Må jeg betale et gebyr hvis jeg avbestiller flyet mitt fra Gardermoen til Vaclav Havel?
Alle flyselskaper har ulike vilkår og betingelser. Hvis du må avbestille reisen, kan du følge de enkle instruksjonene på vår kundeserviceportal.
Hvordan finner jeg billige flybilletter fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Praha (PRG-Vaclav Havel) som har fleksible regler for endringer?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flybilletten din uten at du må betale et avbestillingsgebyr. Du betaler kun prisforskjellen mellom den opprinnelige billetten og den nye billetten. Når du søker etter flyreiser fra Gardermoen (OSL) til Vaclav Havel (PRG), kan du velge filteret <<ingen endringsgebyrer>>.
Hvor lang tid tar flyturen fra OSL til PRG?
Den gjennomsnittlige flytiden fra Gardermoen til Vaclav Havel er 5 t og 18 min. Hvis du blir sugen på noe godt på lengre reiser, kan det være lurt å ta med litt sunn snacks i håndbagasjen.
Hvor langt er det med fly fra Gardermoen til Vaclav Havel?
Du rekker nok ikke se en hel film på denne flyvningen – det er nemlig bare 1150 km fra Ullensaker til Tsjekkia. Finn plassen din, spenn deg fast, og så er du framme i Tsjekkia før du vet ordet av det.
Hvilke flyselskaper tilbyr direkteflyvninger fra Gardermoen (OSL) til Vaclav Havel (PRG)?
Hvis du gjerne vil fly direkte fra Gardermoen til Vaclav Havel, er Norwegian Air Shuttle (DY) et godt alternativ. Selskapet tilbyr 30 månedlige flyvninger mellom Ullensaker og Tsjekkia.
Er flybillettene fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Praha (PRG-Vaclav Havel) billigere når de kjøpes i siste liten?
Flyprisene går opp og ned hele tiden, så det finnes ingen garantier. Selv om det kan være mulig å finne tilbud i siste liten mellom Gardermoen og Vaclav Havel, kan det også være lurt å følge med på prisene i god tid før du skal reise. Enkelte flyselskaper annonserer prisene sine opptil ett år før avreisedagen. Expedia oppdaterer kontinuerlig de beste tilbudene, så sjekk innimellom og vær klar til å bestille når prisene går ned.
Er det nå mulig å fly fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Praha (PRG-Vaclav Havel)?
Det er veldig viktig å vite om eventuelle karantenekrav og begrensninger som gjelder der du skal lande. Derfor er det lurt å sjekke ut reiserådsiden for COVID-19 for å få oppdatert informasjon om det å fly til Praha (PRG-Vaclav Havel).