Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Oslo - Manchester

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reis fra Oslo (OSL) – Manchester (MHT)

Manchester er en by som bokstavelig talt har reist seg fra asken. Byen fremstår i dag som et attraktivt reisemål for turister, og nå er det ikke lenger bare fotballsupportere og forretningsmenn som tar turen til Manchester. Shoppingmulighetene i byen er svært gode, og det er mange flotte attraksjoner og severdigheter du kan utforske der. Fotball utgjør selvfølgelig fortsatt en stor del av byens identitet, siden to av verdens aller best lag holder til i byen. Er du fotballinteressert og skal til England, er det bare London som kan måle seg med Manchester som fotballby.

Finn billige flybilletter fra Oslo til Manchester

Det er mange selskaper som flyr ruten fra Oslo til Manchester. I tillegg til de norske selskapene Norwegian og SAS, har også KLM, Lufthansa og British Airways ruter på denne strekingen – for å nevne noen. Det at så mange forskjellige selskaper flyr den samme ruten, er selvfølgelig noe som kommer deg som flykunde til gode. Det er fullt mulig å finne rimelige flybilletter til Manchester fra Oslo. Det lønner seg imidlertid å være tidlig ute, spesielt hvis du skal reise til Manchester i forbindelse med en fotballkamp. Det er nemlig veldig mange nordmenn som reiser over for å se Manchester United når de spiller på Old Trafford.

Litt mer om selve flyvningen

Hvis du har mulighet til å fly på et av tidspunktene som samsvarer med en direkterute, bruker du omtrent to timer på å fly fra Oslo (OSL) til Manchester (MHT). Må du derimot mellomlande, tar turen fort minst 3 timer og 30 minutter. Noen av flyselskapene som flyr denne ruten tilbyr trådløst Internett på flyet, noe du informeres om når du bestiller flybilletten din. Med Internett tilgjengelig, kan du gjøre research på turistattraksjonene i Manchester mens du er i luften.

Oslo lufthavn – en moderne og effektiv flyplass

Det å komme seg fra Oslo og ut til Oslo lufthavn er en enkel sak. Det går både flybuss og flytog, i tillegg til lokaltog og vanlig rutebuss. Du bruker i overkant av 20 minutter ut til flyplassen med flytoget, som er den raskeste måten å komme seg til flyplassen på. Siden Oslo lufthavn er en oversiktlig og effektiv flyplass, trenger du ikke beregne mer tid enn nødvendig for å komme deg gjennom innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Det er mange spisesteder, butikker og puber i avgangshallen. Har du kun med deg sekk eller en liten koffert, og en smarttelefon med billetten din på, kan du gå rett til gaten.

Praktisk informasjon om Manchester lufthavn

Manchester lufthavn ligger sør for byen, og flyplassen består av tre terminaler. Du finner det du forventer av fasiliteter på flyplassen, som mange forskjellige spisesteder, puber og butikker. For å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum, har du flere forskjellige alternativer. De fleste foretrekker å ta metroen, som går hvert 12. minutt fra flyplassen. I tillegg kan du ta tog og buss. Det er også mulig å leie bil eller ta drosje inn til sentrum.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Manchester fra Oslo, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra OSL til MHT!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Oslo til Manchester. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Oslo (OSL)til Manchester(MHT) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Oslo til Manchester. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!