Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Oslo - Helsinki

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Flybilletter fra Oslo til Helsinki

Helsinki er hovedstaden i Finland, og det er en grønn og trivelig by som ligger på en halvøy helt sør i landet. Om sommeren er Helsinki en sjarmerende og idyllisk by, og det er på denne tiden av året de fleste turistene strømmer til byen. Det skjer mye i Helsinki, men uten at byen føles hektisk av den grunn. Det er mange spennende attraksjoner, spesielt for de minste, og byen fremstår som ren og fin. En weekendtur til Helsinki passer perfekt for både barnefamilier, vennegjenger og kjærestepar, så bestill en tur i dag og se frem til et avslappende og innholdsrikt opphold.

Finn billige flybilletter fra Oslo til Helsinki

Det er flere forskjellige flyselskaper som flyr fra Oslo til Helsinki – det er med andre ord nok av daglige avganger å velge mellom. Uansett om du ønsker å reise tidlig på morgenen eller på kvelden, vil du finne en flyvning som passer for deg. Det at så mange forskjellige selskaper flyr denne ruten, fører til at prisene presses nedover. Det er med andre ord ikke noe problem å finne rimelige flybilletter til Helsinki fra Oslo hvis man er ute i god tid. Hvis du ønsker en oversiktlig liste over tilgjengelige flybilletter mellom byene, kan du for eksempel benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no.

Greit å vite om reisen

Når du skal fly fra Oslo (OSL) til Helsinki (HEL), kan du velge mellom flyvninger som flyr strekningen direkte, og flyvninger som har en mellomlanding. De direkte rutene flyr deg til Helsinki på litt under én og en halv time, mens du med en mellomlanding må regne med i underkant av fire timer – vel og merke hvis det er kort tid mellom flyvningene.

Oslo lufthavn (OSL) – reisen starter her

Flyreiser fra Oslo til Helsinki starter med turen til Oslo lufthavn. Det kollektive transporttilbudet fra Oslo sentrum er godt, og du kan velge mellom buss, tog og flytoget. Det er flytoget som er det raskeste av disse alternativene. Det bruker rundt 20 minutter fra Oslo sentralstasjon til flyplassen. På flyplassen er det et godt utvalg av butikker, kiosker og spisesteder i avgangshallen. Reiser du kun med håndbagasje og har billetten skrevet ut eller på smarttelefonen din, kan du gå rett til gaten.

Helsingfors-Vanda lufthavn (HEL) – Finlands hovedflyplass

Dette er den største flyplassen i Finland, og den ble opprinnelig bygd i forbindelse med de olympiske sommerleker i 1952. Det er en godt utstyrt flyplass med det meste av fasiliteter. For deg som ankommer flyplassen fra utlandet, er det både en duty free-butikk og en dagligvarebutikk og flere kafeer i ankomstområdet. Flyplassen ligger omtrent 15 km nord for Helsinki sentrum, og for å komme deg inn til byen kan du velge mellom buss, tog og drosje. Togstasjonen ligger i samme etasje som du ankommer, mellom terminal én og to. Bussene stopper foran begge terminalene. Beregn omtrent en halvtime på å komme deg fra flyplassen inn til sentrum.