Billige fly fra Oslo (OSL) til Budapest (BUD) 479 kr

Gardermoen - Ferenc Liszt Int.

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 479 kr for enveisflyvninger og 1 110 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Eurowings
KLM
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
Brussels Airlines
Swiss International Air Lines
LOT-Polish Airlines
Informasjon om ruten Oslo til Budapest
Avreiseflyplass
Gardermoen
Ankomstflyplass
Ferenc Liszt Int.
Flyselskaper som flyr denne ruten
Air Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines
Pris for flyreisen
1 110 kr
Avstand
1505 km

Oslo (OSL) – Budapest (BUD): En historisk helgetur

Med et par flybilletter til Budapest fra Oslo, kan du oppleve den historiske hovedstaden i Ungarn. Opprinnelig var Budapest to byer, en på hver side av Donau. Det er bygget seks broer over elven som knytter de to bydelene sammen. Store deler av byen ble ødelagt under den andre verdenskrigen, men byen har i ettertid blitt gjenreist. Flere av de overlevende bygningene og byområdene er i dag på UNESCOs verdensarvliste. Budapest har en av de raskest voksende økonomiene i Europa, og her finner du mange internasjonale bedrifter, spesielt innen teknologi og forskning.

Flyreiser fra Oslo til Budapest

Når du skal fly fra Oslo til Budapest, har du mange flyselskaper å velge mellom. De fleste store selskapene tilbyr flyvninger til Budapest, og mange av lavprisselskapene har også flyvninger hit. Du kan altså velge det selskapet du liker best, eller det som gir deg flest bonuspoeng for strekningen. En direkteflyvning fra Oslo til Budapest tar to timer og tjue minutter. Da har du god tid til å for eksempel se en spillefilm på nettbrettet. Eller kanskje kan du bruke flytiden til å legge opp den beste sightseeingsruten i Budapest? Husk å ta med deg passet ditt. Dette er eneste gyldige legitimasjon for norske borgere i Ungarn.

Oslo lufthavn

Oslo lufthavn Gardermoen som ble åpnet i 1998 og tok over etter Fornebu lufthavn, er en av de største flyplassene i Skandinavia. Flyplassen ligger ved Gardermoen rundt 45 km nord for Oslo. Det går regelmessig flytog direkte fra Oslo sentralstasjon til Gardermoen, og dette toget tar 22 minutter. Flytoget har fått forlenget linje, så det er nå også mulig å ta toget helt fra Drammen. Reiser dere flere sammen, kan det lønne seg å bestille en drosje. Det er flere parkeringsplasser ved flyplassen, og en gratis buss kjører regelmessig fra parkeringsplassene til terminalbygningen. I avgangshallen for utenlandsflyvninger har du flere muligheter for å kjøpe noe å spise og drikke mens du venter på avgangen din.

Budapest lufthavn

Budapest lufthavn er den aller største flyplassen i Ungarn med rundt ti millioner passasjerer årlig. Flyplassen ligger rundt 16 km sørøst for byen. Alle fly fra Schengen-landene ankommer terminalbygning 2A. I ankomsthallen finner du blant annet turistinformasjon, flere bilutleiefirmaer, kiosker, spisesteder og minibanker. Det kan være noe komplisert å komme seg fra flyplassen til sentrum med offentlig transport, men det er mulig. Du må imidlertid ta både buss og t-bane. Ønsker du å komme deg raskt og greit til hotellet ditt, er en drosje å anbefale.

Fly Oslo – Budapest: Opplevelser i en historisk by

I Budapest kan du se byggverk fra mange forskjellige tidsepoker og i mange forskjellige stilarter. Ta for eksempel turen til den imponerende parlamentsbygningen eller Matthias-kirken. Du finner de beste handlegatene på Pest-siden av byen, og det er flere store kjøpesentre i utkanten av sentrum. Reiser du med barn, kan for eksempel en tur i fornøyelsesparken, Vidam Park, slå an. Ellers er det også mange parker og store grøntområder i byen.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster en flyreise fra Gardermoen til Ferenc Liszt Int.?
En flyvning fra Gardermoen til Ferenc Liszt Int. og tilbake koster fra 1 110 kr. Dette er basert på tilbudene de siste sju dagene. Bestill nå, for å dra nytte av de lave prisene.
Må jeg betale et gebyr hvis jeg avbestiller flyet mitt fra Gardermoen (OSL) til Ferenc Liszt Int. (BUD)?
De fleste flyreiser kan avbestilles online, men om du må betale et gebyr avhenger av flyselskapet ditt. Hvis du må avbestille reisen din, kan du følge instruksjonene på vår kundeserviceportal.
Hvordan finner jeg billige flybilletter fra OSL til BUD med fleksible endringsregler?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flybilletten din uten at du må betale et avbestillingsgebyr. Du betaler kun prisforskjellen mellom den opprinnelige billetten og den nye billetten. Når du søker etter flyreiser fra Gardermoen til Ferenc Liszt Int., kan du velge filteret <<ingen endringsgebyrer>>.
Hvor lang tid tar flyreisen fra Gardermoen (OSL) til Ferenc Liszt Int. (BUD)?
Reisetiden fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Budapest (BUD-Ferenc Liszt Int.) er ca. 5 t og 15 min. Så ta fram høretelefonene, og lytt til favorittmusikken din. Før du vet ordet av det, vil reisen være over.
Hvor langt er det med fly fra Gardermoen til Ferenc Liszt Int.?
Flyavstanden mellom Oslo (OSL-Gardermoen) (OSL) og Budapest (BUD-Ferenc Liszt Int.) (BUD) er 1500 km. Lytt til favorittmusikken din eller ta fram en bok, så vil reisen være over før du vet ordet av det.
Hvilke flyselskaper flyr direkte fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Budapest (BUD-Ferenc Liszt Int.)?
Mange reisende liker å fly med Norwegian Air Shuttle (DY) fra Gardermoen (OSL) til Ferenc Liszt Int. (BUD). Dette ledende flyselskapet tilbyr 43 flyvninger i måneden, så du kan enkelt finne en avgangstid som passer best for deg. Kunne du tenke deg flere alternativer? Ta en titt på billettprisene fra Wizz Air (W6). Dette flyselskapet har 13 månedlige flyvninger mellom disse flyplassene.
Er flybillettene fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Budapest (BUD-Ferenc Liszt Int.) billigere når de kjøpes i siste liten?
Flyprisene går alltid opp og ned, så det finnes ingen garantier. Selv om det kan være mulig å finne tilbud i siste liten mellom Gardermoen og Ferenc Liszt Int., kan det også være lurt å holde øye med prisene i god tid før du skal reise. Noen flyselskaper legger ut prisene sine opptil tolv måneder før avreisedatoen. Expedia oppdaterer kontinuerlig de beste tilbudene, så ta en titt innimellom og vær klar til å slå til når prisen er rett.
Er det nå mulig å fly fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Budapest (BUD-Ferenc Liszt Int.)?
For informasjon om karantenekrav og testing når du skal lande på Budapest (BUD-Ferenc Liszt Int.), kan du gå til reiserådsiden for COVID-19. Sjekk informasjonen på denne siden før du bestiller, så du slipper uventede overraskelser.