Billige fly fra Oslo (OSL) til Brussel (BRU) 583 kr

Gardermoen - Brussel - nasjonale lufthavn

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 583 kr for enveisflyvninger og 1 244 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Brussels Airlines
Scandinavian Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Air Baltic
Swiss International Air Lines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Scandinavian Airlines
Lufthansa
LOT-Polish Airlines
Swiss International Air Lines
Informasjon om ruten Sandefjord til Brussel
Avreiseflyplass
Torp
Ankomstflyplass
Brussel - nasjonale lufthavn
Flyselskaper som flyr denne ruten
Air Baltic, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, Iberia, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines
Pris for flyreisen
1 959 kr
Avstand
984 km

Flybilletter fra Oslo til Brüssel

Brussel er hovedstaden i Belgia, og dette er landets største byen med en befolkning på over 1,2 millioner innbyggere. Med et par flybilletter til Brussel fra Oslo, kan du besøke en av de viktigste politiske byene i dagens Europa. Flere av institusjonene i EU er plassert i Brussel, som for eksempel Europakommisjonen, Europarådet og Europaparlamentet. I tillegg ligger også NATOs hovedkvarter her. Byen har en stor andel av utenlandske borgere, både immigranter og ansatte ved de mange internasjonale institusjonene.

Flybilletter fra Oslo til Brussel

Det er flere flyselskaper som betjener denne strekningen, så her kan du velge det selskapet du har best bonusordning hos. En flyreise fra Oslo til Brussel tar rundt to timer hvis du velger en direkteflyvning. Hvis du ønsker rimelige flybilletter, kan det lønne seg å velge en flyvning med én mellomlanding. Disse er ofte noe billigere enn direkterutene. Flere av lavprisselskapene tilbyr også denne strekningen. Hvis du skal hit på en forretningsreise, kan det være greit å velge en pakkereise til Brussel, så slipper du å tenke noe mer på organiseringen av reisen.

Oslo lufthavn

Oslo lufthavn Gardermoen er den nest største flyplassen i Norden, med et årlig passasjerantall på rundt 25 millioner. Flyplassen ligger på Gardermoen rundt 45 km nord for Oslo. Du har flere parkeringsplasser å velge mellom ved flyplassen, og en buss kjører regelmessig fra parkeringsplassene til terminalbygningen. Hvis du ikke kjører selv, kan du velge å benytte flytoget. Dette går fra Oslo sentralstasjon til flyplassen hvert 20. minutt. Toget bruker ikke mer enn 22 minutter på turen. Inne i avgangshallen for utenlandsflyvninger har du flere muligheter til å kjøpe noe å spise og drikke hvis du har godt til før avgangen din. Det er også flere kiosker og gratis trådløst Internett her.

Brussel lufthavn

Brussel lufthavn ligger rundt 12 km utenfor byen og er den travleste flyplassen i landet. Flyplassen har én terminalbygning, men den er delt i to vinger og går over flere etasjer. Ankomsten skjer på nivå 2, mens avganger er på nivå 3. I underetasjen, nivå -1, finner du togstasjonen med tog til flere byer i Belgia og Europa. Velger du isteden å benytte buss eller taxi, finner du disse på nivå 0. Flyplassen har ellers alt du kan ønske deg av fasiliteter, fra butikker til spisesteder.

Fly Oslo – Brussel: Opplevelser i en historisk by

Brussel er en gammel by, og du finner mange historiske bygninger her. Både rådhuset og flere av katedralene er verdt et besøk for den som er interessert i arkitektur. Hvis du reiser med barn, kan en tur til Naturvitenskapelig museum være en fulltreffer. Her kan du se skjeletter av dinosaurer og mange andre dyr. Reiser du uten barn, kan du jo smake på noen av de mange ølsortene som Belgia også er kjent for. Hvis du vil se litt mer av byen enn bare de store turistattraksjonene, kan du avtale et møte med en av de frivillige i organisasjonen Meet the Greeters, som viser turister rundt i byen.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster en flyreise fra Gardermoen til Brussel - nasjonale lufthavn?
Begynn å pakke, for fly fra Gardermoen til Brussel - nasjonale lufthavn og tilbake igjen koster så lite som 1 244 kr. Det er basert på billettpriser de siste sju dagene. Prisene kan fort bli dyrere, så bestill i dag for å få det beste tilbudet.
Må jeg betale et gebyr hvis jeg avbestiller flyet mitt fra OSL til BRU?
Når det gjelder avbestillingsregler, har alle flyselskaper forskjellige vilkår og betingelser. Hvis du må avbestille flyreisen din, kan du besøke vår kundeserviceportal.
Hvordan finner jeg billige flybilletter fra Gardermoen (OSL) til Brussel - nasjonale lufthavn (BRU) som har fleksible endringsregler?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flybilletten din uten at du må betale et avbestillingsgebyr. Du betaler kun prisforskjellen mellom den opprinnelige billetten og den nye billetten. Når du søker etter flyreiser fra Gardermoen til Brussel - nasjonale lufthavn, kan du velge filteret <<ingen endringsgebyrer>>.
Hvor lang tid tar flyreisen fra OSL til BRU?
Den gjennomsnittlige flytiden mellom Oslo (OSL-Gardermoen) (OSL) og Brussel (BRU-Brussel - nasjonale lufthavn) (BRU) er 1 t og 59 min, så du vil kunne utforske Zaventem før du vet ordet av det.
Hvor langt er det med fly fra Gardermoen til Brussel - nasjonale lufthavn?
Med en flyavstand på 1100 km, er det ikke lange biten fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Brussel (BRU-Brussel - nasjonale lufthavn). Selv om det er en kort reise, kan det være en god idé å ta med seg litt underholdning.
Hvilke flyselskaper flyr direkte fra Gardermoen til Brussel - nasjonale lufthavn?
Brussels Airlines (SN) er det mest populære valget blant mange reisende. It operates 52 flyvninger fra Gardermoen (OSL) til Brussel - nasjonale lufthavn (BRU) hver måned. Du kan også ta en titt på billettprisene hos SAS (SK). Dette flyselskapet betjener 39 flyvninger i måneden mellom Ullensaker og Zaventem.
Er flybillettene fra Gardermoen (OSL) til Brussel - nasjonale lufthavn (BRU) billigere når de kjøpes i siste liten?
Det er mulig å finne fantastiske tilbud i siste liten på flyreiser fra Gardermoen til Brussel - nasjonale lufthavn, men det er ingen garanti. Mange flyselskaper legger ut prisene sine opptil tolv måneder i forveien, så det kan være lurt å følge med på prisene og være klar til å slå til når et bra tilbud dukker opp. Expedia sammenligner flyselskapenes priser og oppdaterer tilbudene regelmessig, så du vet at du alltid ser de siste tilbudene.
Er det nå mulig å fly fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Brussel (BRU-Brussel - nasjonale lufthavn)?
Det er veldig viktig å vite om eventuelle karantenekrav og begrensninger som gjelder i byen du skal til. Derfor er det lurt å sjekke ut reiserådsiden for COVID-19 for å få oppdatert informasjon om det å fly til Brussel (BRU-Brussel - nasjonale lufthavn) fra Oslo (OSL-Gardermoen).