Starten på sidens hovedinnhold

Oslo - Bangkok

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Informasjon om ruten Oslo til Bangkok

Avreiseflyplass Gardermoen
Ankomstflyplass Suvarnabhumi internasjonale flyplass
Flyselskaper som flyr denne ruten Aeroflot-Russian Airlines, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Emirates, Ethiopian Airlines, Etihad Airways, Finnair, KLM, Lufthansa, Norwegian Air Shuttle, Qatar Airways, Singapore Airlines, Swiss International Air Lines, Thai Airways International, Turkish Airlines
Pris for flyreisen 3 232 kr
Avstand 8 620 km

Flybilletter fra Oslo til Bangkok

Noen ganger får man lyst til å dra på et skikkelig eventyr, og det er nettopp det en tur til Bangkok er. Det er en spennende by som aldri sover. Siden Bangkok er et populært reisemål for nordmenn, er det ikke så vanskelig å finne flybilletter fra Oslo til Bangkok til en rimelig penge – spesielt ikke etter at Norwegian opprettet en direkterute til byen.

Godt rutetilbud fra Oslo til Bangkok

Når du skal fly fra Oslo (OSL) til Bangkok (BKK) er det mange flyselskaper som gjerne vil ha deg som kunde. Thai Airways, Norwegian, Qatar Airways, KLM og Lufthansa er bare noen av selskapene du kan velge blant. Flere av selskapene har direkteruter til byen, men de aller fleste avganger har én eller to mellomlandinger. Det er avganger stort sett hver dag, så du står ganske fritt i forhold til når du vil reise.

Nyttig informasjon om selve reisen

Når du skal fly til Bangkok fra Oslo har du en lang flyreise foran deg. Du slipper unna med rundt 11 timer og 30 minutter hvis du flyr direkte, mens du med en mellomlanding må regne med minst 13 timer. Du trenger ikke tenke på visum, det kan ordnes når du ankommer flyplassen. Bangkok ligger fem timer foran oss, så husk å stille klokken når du kommer frem.

Oslo lufthavn (OSL) – moderne og praktisk

Det er ikke noe problem å komme seg til Oslo lufthavn fra sentrum med tog eller buss, og når du har gått gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen venter mange butikker, spisesteder og barer på deg – vel og merke hvis tiden tillater det før flyet tar av. Dersom du ikke skal sjekke inn koffert, holder det at du er ved gaten en halvtimes tid før flyet skal ta av. Hvis du har en smarttelefon, er sjansen stor for at flyselskapet gir deg en elektronisk billett du kan bruke med telefonen.

Flyreiser fra Oslo til Bangkok, Suvarnabhumi lufthavn (BKK)

Flyplassen i Bangkok er av det gigantiske slaget, med samtidig moderne og oversiktlig. Den åpnet i 2006, så det er en relativt ny flyplass. Du finner selvfølgelige det meste av butikker og fasiliteter på flyplassen, så det gjør ingenting om du må tilbringe noen timer der. Flyplassen ligger omtrent 25 km øst for Bangkok, en strekning du kan tilbakelegge med flytog eller buss. Ekspressruten til flytoget bruker bare 15 minutter inn til byen.

Oslo – Bangkok, besøk byen som aldri sover

I en så stor by som Bangkok er det flere attraksjoner enn du har mulighet til å rekke over i løpet av en ferie. Selv personer som har bodd årevis i Bangkok oppdager stadig nye sider av byen. Det er imidlertid visse attraksjoner du bør få med deg i løpet av oppholdet. Grand Palace er byens største attraksjon, og er som en liten by med templer, palasser, museer og parker. Den liggende buddha er en annen populær attraksjon – statuen er hele 46 meter lang. Reiser du med barn er slangefarmen, i gaten Rama IV, og Dream World sikkerstikk.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Bangkok fra Oslo, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra OSL til BKK!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Oslo til Bangkok. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Oslo (OSL)til Bangkok(BKK) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Oslo til Bangkok. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!