Billige fly fra Oslo (OSL) til Amsterdam (AMS) 369 kr

Gardermoen - Schiphol

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 369 kr for enveisflyvninger og 686 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines
Brussels Airlines
SAS
Lufthansa
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Eurowings
Brussels Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
SAS

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Informasjon om ruten Oslo til Amsterdam
AvreiseflyplassGardermoen
AnkomstflyplassSchiphol
Flyselskaper som flyr denne rutenAir Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Eurowings, Finnair, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Norwegian Air Shuttle, SAS, Swiss International Air Lines
Pris for flyreisen686 kr
Avstand953 km

Ofte stilte spørsmål

Flybilletter fra Oslo til Amsterdam

Oslo er en flott by, fylt med spennende severdigheter og attraksjoner. Har man imidlertid vært lenge nok på samme sted, er det alltid spennende å oppleve noe nytt. Amsterdam er i så måte det perfekte reisemål, det er nemlig en spennende by som har en mye mer avslappet atmosfære enn Oslo. Det er mange selskaper som flyr strekningen, så med litt planlegging er det enkelt å få kjøpt flybilletter fra Oslo til Amsterdam til en rimelig pris.

Siden det er så mange selskaper som setter opp fly fra Oslo (OSL) til Amsterdam (AMS), er det flere flyvninger å velge mellom daglig. Du kan med andre ord selv bestemme om du vil reise om morgenen, midt på dagen eller på kvelden. Ved hjelp av Internett får du enkelt opp en oversikt over de billigste billettene fra de mange forskjellige flyselskapene – noe som betyr at du kan spare penger. Både lavprisselskaper og tradisjonelle flyselskaper flyr strekningen.

Nyttig informasjon om selve reisen

Man skulle kanskje tro de fleste fly til Amsterdam fra Oslo var uten mellomlanding, men det er faktisk ikke tilfelle. KLM, SAS og Norwegian er blant selskapene som flyr strekningen direkte, noe som gir en reisetid på i underkant av to timer. Velger du en flyvning med mellomlanding, må du fort regne med over fire timer – men med litt planlegging er det enkelt å unngå dette. Skulle du kjørt bil fra Oslo til Amsterdam, måtte du tilbakelagt i underkant av 1 300 km, noe som ville tatt omtrent 15 timer. Da er det mye bedre å bruke tiden du sparer på opplevelser i Amsterdam, som en tur til det store torget Damplassen eller en omvisning på Heineken-museet.

Oslo lufthavn (OSL) – moderne og praktisk

Det er ikke noe problem å komme seg til Oslo lufthavn fra sentrum med tog eller buss, og når du har gått gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen venter mange butikker, spisesteder og barer på deg – vel og merke hvis tiden tillater det før flyet tar av. Dersom du ikke skal sjekke inn koffert, holder det at du er ved gaten en halvtimes tid før flyet skal ta av. Hvis du har en smarttelefon, er sjansen stor for at flyselskapet gir deg en elektronisk billett du kan bruke med telefonen.

Flyreiser fra Oslo til Amsterdam, Schiphol lufthavn (AMS)

Schiphol er Nederlands hovedflyplass og en av Europas største flyplasser. På flyplassen finner du selvfølgelig en rekke forskjellige butikker, mange spisesteder og tjenester som bilutleie og bank. Du kommer deg enkelt inn til sentrum fra flyplassen. Det enkleste er å ta toget, som går direkte til Amsterdam Centraal Station. Foretrekker du å holde deg på veien, kan du ta buss eller benytte deg av drosje.

Amsterdam er kjent for å være en av de mest liberale byene i Europa, så i denne byen kan du være deg selv 100 %. Det er mye spennende å se i byen, med Rijksmuseum, kanalene og Van Gogh-museet som noen av høydepunktene.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Amsterdam fra Oslo, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra OSL til AMS!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Oslo til Amsterdam. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Oslo (OSL)til Amsterdam(AMS) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Oslo til Amsterdam. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!