Kristiansand - Luqa

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 4 500 kr for enveisflyvninger og 3 158 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Informasjon om ruten Kristiansand til Luqa

Avreiseflyplass Kjevik
Ankomstflyplass Malta Intl.
Pris for flyreisen 3 158 kr
Avstand 2 515 km

Flybilletter fra Kristiansand til Luqa

Når du ser etter fly fra Kristiansand (KRS) til Luqa (MLA), kan du enkelt og raskt finne gode flyreiser med Expedia. Med en rekke avreisesteder å velge imellom og spennende destinasjoner å reise til, gir Expedia deg et bredt utvalg av billige flybilletter fra Kristiansand til Luqa. Se etter flyvninger her og vær trygg på at du får hjelp fra et av verdens største online reisebyrå.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Luqa fra Kristiansand, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra KRS til MLA!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Kristiansand til Luqa. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Kristiansand (KRS)til Luqa(MLA) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Kristiansand til Luqa. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!