COVID-19-reiseguide

Ressurser som hjelper deg med å reise på en smartere og tryggere måte

Klar til å reise? Sjekk COVID-19 reiseråd for reisemålet ditt. (Kun tilgjengelig på engelsk.)

Hva dekker polisen din?

Feriedekning og reiseforsikring er to produkter som, i enkelte tilfeller, kan gjøre uventede situasjoner litt enklere å håndtere.

Hva dekkes av reiseforsikringen?

Vi samarbeider med AIG Travel Guard for å kunne tilby forskjellige reiseforsikringsløsninger. Gå til kundeservicesiden vår for å få mer informasjon om de ulike forsikringene. Du finner dessuten mer informasjon om forsikringene du har kjøpt, i reiseruten din på nettet.

Jeg har reiseforsikring. Dekkes COVID-19 av forsikringen?

Hva som dekkes, og hva som ikke dekkes, fastsettes av AIG og deres polise. Hvis du bor i USA, kan du ta en titt på AIG sin forsikringspolise for USA. Hvis du ikke bor i USA, kan du ta en titt på AIG sin internasjonale forsikringspolise. Du finner også mer informasjon om forsikringen i reiseruten din på nettet.

Bør jeg avbestille hvis jeg skal sende inn et erstatningskrav?

Ja. Hvis reiseplanene dine har endret seg på grunn av COVID-19, må du avbestille før den planlagte avreisedatoen. På den måten går du ikke glipp av refusjoner, rabattkuponger eller tilgodebeløp fra samarbeidspartnerne våre. For å avbestille logger du på kontoen din og finner reiseruten for den aktuelle bestillingen. Du bør sjekke avbestillingsreglene ikke så lenge før avreisedatoen for å være sikker på at de nyeste avbestillingsreglene gjelder for reisen din.

Hvordan sender jeg inn et forsikringskrav?

Gå til AIG sitt nettsted for å sende inn kravet ditt. Ha polise- eller reiserutenummeret tilgjengelig. Vær oppmerksom på at AIG for tiden behandler forsikringskrav kronologisk etter avreisedato.

Var denne informasjonen nyttig?
Gi oss tilbakemelding