COVID-19-reiseguide

Ressurser som hjelper deg med å reise på en smartere og tryggere måte

Er du klar for å reise? Sjekk reiseråd knyttet til COVID-19 for reisemålet ditt.

Internasjonale reiserestriksjoner

Usá el siguiente buscador para conocer las recomendaciones de viaje durante la pandemia de COVID-19, incluidas las regulaciones de los distintos destinos y las pautas de higiene y seguridad.

También podés consultar los siguientes recursos:

Viktig: Vi anbefaler at du dobbeltsjekker alle reiseråd på de offisielle myndighetenes hjemmesider og kontakter leverandøren av reiseforsikringen din. Reiseforsikringen din kan være ugyldig hvis reisen din er i strid med myndighetenes anbefalinger.

Merk: Denne informasjonen leveres av en tredjepart, Sherpa, og er kun til informasjonsformål. Expedia er ikke ansvarlig for nøyaktigheten av informasjonen. Ettersom reisekravene stadig endrer seg, bør du ikke stole utelukkende på dette verktøyet når du planlegger reiser. Du bør dobbeltsjekke at myndighetenes råd, restriksjoner og krav stemmer.

Ved å bruke dette verktøyet bekrefter du at du har lest denne merknaden og at du godtar vårt nettsteds brukerbetingelser og personvernerklæring (linker nedenfor). I tilfeller hvor informasjonen ovenfor ikke er tilgjengelig på ditt språk, er verken Expedia eller Sherpa ansvarlig for eventuelle oversettelser av denne informasjonen utført av deg eller en tredjepart (f.eks. Google Translate).

Var denne informasjonen nyttig?
Gi oss tilbakemelding