Condos

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Finn glimrende Condos på Expedia.no

Prøv å forestille deg at du er i en moderne ferieleilighet med nok plass til hele gjengen, en lounge, stort kjøkkenområde, høyteknologisk utstyrt og ekstra fasiliteter som svømmebasseng, treningsrom og spillrom. Det er leiligheten – det perfekte valget til familieferien. Det er lett å forstå hvorfor dette nå er blant de mest populære overnattingstypene i USA, med store resorter som ofte tilbyr rengjøring av leilighetene, elegante og praktiske steder for familier og grupper for å slappe av etter å ha prøvd attraksjonene i Disneyland eller en tur på de glitrende strendene på østkysten.

Det første du sannsynligvis vil legge merke til med en leilighet er hvor moderne alt er. Leilighetene er vanligvis designet og utstyrt etter nåtidens krav og omfatter ofte moderne kjøkken, kombiskap, komfyrer og annet kjøkkenutstyr av kvalitet, dusjkabinett, store sengetepper, egne bad, myke sofaer, flatskjerm-TV-er og mye annet. I denne typen overnattingssteder får du alle fasiliteter du behøver for at familien skal hygge seg og slappe av mellom rundene med sightseeing og turene med berg-og-dal-bane. Som om dette ikke var nok, kan leilighetene også tilby et stort utvalg av fellesfasiliteter. Treningsrom, felles hager og basseng er normalt. Det vil si at du kan ta turen til treningssenteret, svømme noen lengder eller bare nyte solen når programmet ikke allerede er fullt.

Med tanke på hvor moderne og praktiske leilighetene er, forstår vi godt at de er blant de mest populære valgene hos resortene. Det finnes mange leiligheter Kissimmee og leiligheter i Orlando. Disse overnattingsstedene med både basseng, spillrom for barn og barer på stedet er perfekte for attraksjonslystne, siden attraksjonene i Disney World, Universal og andre fornøyelsesparker ligger rett i nærheten. Skal du dit, kan du velge blant alternativer som Hapimag Lake Berkley Resort og Hilton Grand Vacations at Tuscany Village, som blant annet tilbyr hager med palmetrær, svømmebasseng og mer. Andre overnattingssteder ved de pulserende kystresortene, som leiligheter ved Myrtle Beach, ligger rett over strandpromenaden og de snurrende karusellene, ved golfbaner i verdensklasse og blinkende spillehaller, og er kanskje det beste alternativet for familier ved strendene på Grand Strand langs østkysten.