Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Zanzibar

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Zanzibar

Park Hyatt Zanzibar
5 out of 5
Shangani Street, Stone Town, Zanzibar by
3 780 kr
per natt
26. apr.–27. apr.
55.43 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (133 anmeldelser)
Topp hotell i Stone Town

"Vi bodde et døgn på Park Hyatt Zanzibar. Et meget fint hotell, med topp sørvis og god mat. Vi hadde en nydelig middag på terrassen til restauranten. Anbefales til alle som ønsker et topp hotell i Stone Town."…"

Anmeldelse skrevet 1. des. 2015

Park Hyatt Zanzibar
DoubleTree by Hilton Hotel Zanzibar - Stone Town
4 out of 5
90 / 90A Shanghani, Zanzibar by
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 168 kr
per natt
25. apr.–26. apr.
55.39 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (342 anmeldelser)
Great hotel!

"I highly recommend this hotel, nice staff and friendly atmosphere."…"

Anmeldelse skrevet 21. jan. 2019

DoubleTree by Hilton Hotel Zanzibar - Stone Town
DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar - Nungwi
4 out of 5
Nungwi Village, Nungwi
1 625 kr
per natt
27. apr.–28. apr.
20.64 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (399 anmeldelser)

"Oppholdet på doubletree hotel i Nungwi var helt fantastisk! De ansatte var superhappy og serviceinnstilte. Nydelig hotell og en nydelig strand!"…"

Anmeldelse skrevet 3. des. 2019

DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar - Nungwi
The Z Hotel
4 out of 5
Nungwi Beach, Zanzibar, Nungwi
Hent priser
20.82 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (327 anmeldelser)
Overall a good experience

"The hotel is modern, comfortable and located at the heart of Nungwi. There are two restaurants at the hotel, Saruche and Cinnamon. Both are good and not that much more expensive than local alternatives. One downside was the poor wifi connection in the room and another was a constant shortage of towels ..."…"

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2019

The Z Hotel
Kisiwa House
5 out of 5
572 Baghani Street, Zanzibar by
Hent priser
55.36 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (236 anmeldelser)

"Nice and boutique hotel in the center of Stonetown. Hotel staff was superp and very friendly!"…"

Anmeldelse skrevet 13. des. 2018

Kisiwa House
The Residence Zanzibar
5 out of 5
Mchangamle, Kizimkazi
5 077 kr
per natt
11. apr.–12. apr.
72.01 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (85 anmeldelser)
Luxury resort on the beach

"This hotell was exactly as expected-amazing!The surroundings are beautiful and exotic, the villas are private and tastefully decorated, and it is very clean. We must also give credit to the incredibly sweet and helpful staff."…"

Anmeldelse skrevet 18. jun. 2015

The Residence Zanzibar
Africa House Hotel
4 out of 5
Shangani, Zanzibar by
Hent priser
55.41 km fra sentrum
3.8/5Good! (144 anmeldelser)
Interesting first time stay in Stonetown

"Fully acceptable hotel - nice personnel helped to make the stay very compfertable - good restaurant and nice view from the terrace."…"

Anmeldelse skrevet 3. apr. 2019

Africa House Hotel
Hotel La Gemma dell'Est - All Inclusive
5 out of 5
Nungwi Road, Nungwi, Zanzibara
Hent priser
20.71 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (126 anmeldelser)
The "must go to" place

"Our stay was a combination of business in the beginning for my part and then a family stay. We had a lovely stay. We had some certain issue in the beginning but the personell was very service minded and made the complete stay perfect. All in all a perfect place to relax and the fact that everything ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. feb. 2019

Hotel La Gemma dell'Est - All Inclusive
Riu Palace Zanzibar - All Inclusive - Adults Only
Hent priser
20.59 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (274 anmeldelser)

"This resort has everything you need for a becah-holiday - always available sun-beds, fresh towels every day, cold bottle water from the bars, beach security from the hotel to watch the gusets stuff while taking a dip in the ocean. I stayed here solo and had a wonderful relaxing time not worried one ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. nov. 2019

Riu Palace Zanzibar - All Inclusive - Adults Only
Tembo House Hotel & Apartments
4 out of 5
Forodhani Street, Zanzibar by
734 kr
per natt
30. mar.–31. mar.
55.3 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (344 anmeldelser)
Hotel med“ sjel”, fin beliggehet og god service

"Gammelt, ærverdig hotel med fantastisk beliggenhet i stone town. Her har man både by og strand. Hyggelig, serviceminded personale. Tilstedebærende direktør, som lyttet til gjestene. Kokken ved frokosten lager omeletter og pannekaker på løpende bånd- all tid med et smil! De serverer ikke alkohol på ..."…"

Anmeldelse skrevet 20. des. 2019

Tembo House Hotel & Apartments
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Zanzibar
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Zanzibar

Hotell Zanzibar: Zanzibar er et populært reisemål blant turister som liker sol og vakre strender, og det finnes dessuten mange hoteller å velge mellom her. Du kan for eksempel velge å overnatte på et resort, en hytte eller et billig hotell ved stranden på denne paradislignende øya.

Zanzibar: Hvite sandstrender og asurblått hav

Zanzibar er en del av Tanzania men har likevel en stor grad av selvstyre og et eget flagg. Øya Zanzibar er den største i øygruppen med samme navn, som ligger like utenfor Tanzanias kyst. Opprinnelig var øya stort sett dekket av skog, men den største delen av denne er gjennom årenes løp blitt hugget ned for å kunne dyrke marken. I dag eksporteres blant annet sitrusfrukter, kakao og krydder fra Zanzibar. Takket være de svært vakre strendene og det behagelige klimaet her er imidlertid turismen i de senere årene blitt en av de aller viktigste inntektskildene for befolkningen.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell på Zanzibar

De fleste turistene kommer til Zanzibar for å oppleve strendene her, og selv om de mest populære av disse befinner seg langs østkysten, er en av de vakreste Kendwa Beach, som ligger på øyas nordvestlige kyst. Langs denne nydelige stranden finner du ikke bare ypperlige muligheter for å bade og sole deg, men det ligger dessuten en rekke barer og restauranter her. Dette er også stedet for å oppleve et Full Moon Party, som tiltrekker seg en rekke danseglade turister hver gang det arrangeres.

Det finnes imidlertid mye å se og gjøre her som ikke er strandrelatert, og du kan for eksempel ta deg en tur fra ditt overnattingssted til nasjonalparken Jozani Chwaka, hvor du kan spasere rundt i spennende naturlige omgivelser og se aper på nært hold. Videre kan du dra til hovedstaden med samme navn som øya og utforske den spennende bydelen Steinbyen, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her finner du ikke bare flotte afrikanske bygninger fra 1800-tallet men også det tidligere slavemarkedet, som minner om tiden da Zanzibar var et av det østlige Afrikas viktigste steder for slavehandel.

Mat og uteliv

Det zanzibarske kjøkkenet er blitt påvirket av blant annet kinesiske, portugisiske, arabiske og britiske kulinariske tradisjoner. Du vil dermed finne et variert og spennende utvalg av retter på menyen på spisestedene her. Hvorfor ikke for eksempel bestille en tradisjonell rett som haikjøtt krydret med blant annet pepper?

Zanzibar har generelt sett ikke det livligste ute- og nattelivet, og du finner heller små, rolige barer enn store, ville nattklubber i nærheten av øyas overnattingssteder. Den nordlige delen av øya og steder som Nungwi, byr på det mest livlige utelivet etter mørkets frembrudd.

Dra på shopping fra ditt hotell på Zanzibar

Prisene på Zanzibar er generelt lave i forhold til de prisene vi er vant til, og i Steinbyen finner du alle typer suvenirer som du kan ta med deg tilbake til ditt hotellrom. Drar du på markedet her, må du huske å prute, slik at du kan gjøre et kupp eller to blant alle de fristende varene som selges her.

Hotellbestilling: Zanzibar

Søk etter et hotell i Zanzibar. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Zanzibar ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Zanzibar.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Zanzibar. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Zanzibar for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Zanzibar. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Zanzibar.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Zanzibar

Flere reisealternativer