Billige flybilletter til Zanzibar

Billige flyreiser til Zanzibar

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 522 kr for enveisflyvninger og 4 087 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

KLM
KLM
Air France
Turkish Airlines
Qatar Airways
KLM
KLM
Ethiopian Airlines
Turkish Airlines
KLM

Fly til Zanzibar

Flyvninger til Zanzibar

Zanzibar er en liten øygruppe utenfor Tanzania i Afrika, med vakre strender ut mot Det indiske hav. Det er overraskende enkelt å komme seg fra Norge til Zanzibar, selv om reisen selvfølgelig er lang. Bruker du Expedia er du sikret å finne billigst mulig billett, og vi har i tillegg gode tilbud på hotell og leiebil.

Naturlig nok er det ingen selskaper som flyr direkte til Zanzibar, og man må stort sett belage seg på et par mellomlandinger. Det har ikke særlig stor betydning hvilken flyplass man reiser fra i Norge, siden første mellomlanding ofte er i Amsterdam. Reisetiden blir dermed maksimalt én time lenger fra de fleste større flyplasser i Norge enn når man reiser fra Oslo lufthavn.

Zanzibar er kjent for sine lange, hvite strender, men øya har også mye annet spennende å by på. Det er flotte korallrev utenfor kysten, noe som gjør Zanzibar ideelt for dykking og snorkling. Ta en tur til et av de mange kryddermarkedene på øya –de fleste krydderne du har i hylla på kjøkkenet vokser nemlig under 75 meter høye palmer på denne frodige og grønne øya.

Zanzibar består av to større øyer og flere små øyer noen mil utenfor Tanzanias hovedstad Dar Es Salaam, midt på Afrikas østkyst. Det er øya Unguja som folk oftest tenker på når de sier Zanzibar, og det er også den største av øyene.

Flyreiser til Zanzibar fra flyplasser i Norge

Flybilletter til Zanzibar tilbys av en rekke selskaper, blant annet SAS, KLM, Kenya Airways og Precision Air. Benytter du deg av Expedia finner du enkelt de billigste flybillettene som er tilgjengelige til dette ferieparadiset.

Siden det ikke er noen direkteflyvninger til Zanzibar tar reisen ganske lang tid. Med to mellomlandinger må du regne med minst 14 timer fra du tar av i Oslo til du lander i Zanzibar. Reiser du fra en annen by i Norge og er litt uheldig med mellomlandingene kan reisen fort ta 20 timer. Som nordmann må du ha visum for å komme inn i Tanzania (Zanzibar er en autonom del av Tanzania), noe du kan kjøpe på flyplassen ved ankomst.

Når du bestiller flybilletten din til Zanzibar hos Expedia er du ikke bare sikret å få en god pris på billetten din – du kan også benytte deg av våre gode tilbud på hotell og leiebil.

Flyreiser til Zanzibar lufthavn

Zanzibar lufthavn, som egentlig heter Abeid Amani Karume internasjonale lufthavn, er den eneste internasjonale flyplassen i Zanzibar. Navnet til flyplassen skyldes at den i 2010 byttet navn til ære for Zanzibars første president, Abeid Amani Karume. Flyplassen er liten, men holder døgnåpent og har flere kiosker.

Flyplassen ligger omtrent 5 kilometer sør for Zanzibar by. For å komme deg inn til byen kan du benytte buss, drosje eller leie deg en bil. Bruker du Expedia til å finne leiebil er du sikret en god pris.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Zanzibar

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 522 kr for enveisflyvninger og 4 087 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

KLM
KLM