Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Volterra

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Volterra

Chiostro delle Monache - Hostel Volterra
Viale del Teatro, 4, Localita San Girolamo, Volterra, PI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
733 kr
per natt
4. mai–5. mai
0.78 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (104 anmeldelser)
Stille ogbehagelig

"Perfekt beliggenhet for osssom liker å ha det stille og fredlig, og som liker å gå litt. Traffikert veg fra hotellet til byen var litt stressende. Hotellet var fantastisk. Nydelig frokostsal med rester av freskemalerier på veggene og god mat. Rent og flott over alt"…"

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2017

Chiostro delle Monache - Hostel Volterra
Agriturismo Filettro
Via Cerbaiola, 42, Volterra, Pisa
Hent priser
3.07 km fra sentrum
4/5Very Good! (4 anmeldelser)
Italiaferien juli 2019.

"Det var elendig mobildekning på stedet. Det var bare enkelte steder man hadde dekning så en kunne ringe. Det samme med Internett. Stedet hadde ikke air condition. Svømmebasseng var ok. Gode senger. Kjøkken og kjøkkenutstyr ok. Stedet lå nede i en dal, med lite lys og lite utsikt. Stedet virket «noe ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2019

Agriturismo Filettro
Hotel La Locanda
4 out of 5
Via Guarnacci 24/28, Volterra, PI
959 kr
per natt
3. mai–4. mai
0.6 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (88 anmeldelser)
Kjempebra hotell, kan anbefales.

"Meget bra rom og hyggelig betjening. Kort veg til alle severdigheter."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2012

Hotel La Locanda
Hotel Ristorante Molino d'Era
3 out of 5
S R 439 Dir Km 6 500 - Località Molino D, Volterra, PI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
756 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
6.82 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (51 anmeldelser)
I utkanten av San Gimignano, stille og rolig.

"Beliggende ca 10 minutters kjøretur fra San Gimignano, stille og rolig område. Badebasseng for voksne, eget for småbarn. Flott uteområde. Restaurant rett ved siden av, god mat og fornuftige priser. Gratis parkering med god plass. Frokost var god og variert. Serviceminded personale, hurtig ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. sep. 2016

Hotel Ristorante Molino d'Era
Borgo Pignano
Localita Pignano 6, Volterra, PI
Hent priser
8.15 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (39 anmeldelser)

"Nydelig sted I hjertet av Toscana. Service I toppklasse. STille og fredelig sted, og bra utgangspunkt for å oppdage nærområdet. Basseng med en utsikt utenom det vanlige."…"

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2016

Borgo Pignano
Agriturismo Pretenzano
2 out of 5
Via Consorziata di Pretenzano 51, San Cipriano, Volterra, PI
Hent priser
5.48 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (7 anmeldelser)

"The family made is feel welcome, at home and relaxed. They go out of their way to please and help you. Only regret we didn't stay there for our entire holiday."…"

Anmeldelse skrevet 19. nov. 2018

Agriturismo Pretenzano
Hotel San Lino
4 out of 5
Via San Lino 26, Volterra, PI
Hent priser
0.92 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (74 anmeldelser)
Fint hotell innenfor Volterras bymur

"Fint hotell med behagelig svømmebasseng innen bymurene. God frokost, hyggelig betjening. Litt små rom, men samtidig mer enn nok plass. Ligger i en rolig del av byen. Fint med parkeringsmulighet (selv om det kostet 11 euro natta)."…"

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2013

Hotel San Lino
Agrihotel Il Palagetto
3 out of 5
Loc. Cozzano 41-42, Volterra, PI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
902 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
6.03 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (66 anmeldelser)
Koselig hotell utenfor allfarvei.

"Koselig hotell med veldig hyggelig betjening, vi var der i to dager som holdt for oss siden det er langt til alt. Dette er stedet for ro og avslapning. Flott utsikt over det Toscanske landskapet, tok en tur til Volterra by ca 30 min kjøring. Husk å få koordinater, adressen på hoteller leder opp til ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2014

Agrihotel Il Palagetto
Villa Porta all'Arco
3 out of 5
Via Mazzini 2, Volterra, PI
959 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
0.65 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (103 anmeldelser)
Capodanno in Toscana

"Hotel ai piedi delle mura di Volterra, villa decò, stanze ampie, silenziosa, colazione con tanto dolce manca però un tostapane per farsi un toast. Esperienza comunque positiva positiva."…"

Anmeldelse skrevet 1. jan. 2020

Villa Porta all'Arco
Park Hotel le Fonti
4 out of 5
Via di Fontecorrenti, 2A, Volterra, PI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 318 kr
per natt
3. mai–4. mai
0.45 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (215 anmeldelser)
En perle av et hotell.

"En perle av et hotell. Blide og vennlige ansatte. Fantastisk beliggenhet og utsikt. Kort vei opp til Volterra (bratt)."…"

Anmeldelse skrevet 17. aug. 2018

Park Hotel le Fonti
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Volterra
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Volterra

Hotell Volterra: Leter du etter overnatting i Volterra? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Volterra, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Volterra eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Volterra, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Volterra?
Borgo Pignano er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Overnattingssted kan blant annet friste med spa med full service og gratis frokost. Andre muligheter for turen din er Hotel Foresteria Volterra og Hotel Ristorante Molino d’Era.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Volterra hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste romreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å få de beste alternativene i Volterra.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man reiser med barn til Volterra?
Borgo Pignano er et populært valg for familier på Expedia. Dette overnattingsstedet kan blant annet friste med barnebasseng og en restaurant. Noen andre alternativer for barnevennlige ferier er Albergo Villa Nencini og Casa al Bosco. Rossi Alabastri Volterra er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk ferie i Volterra?
Hotel San Lino er et overnattingssted 4-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med et sesongbasert utendørsbasseng og en restaurant. Et annet bra valg for en romantisk tur er Borgo Pignano.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Volterra?
Agrihotel Il Palagetto er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og et sesongbasert utendørsbasseng. To andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Agriturismo Mannaioni og Albergo Villa Nencini.
Hva er det beste overnattingsstedet i Volterra for å lære mer om områdets historie?
Basert på vår reiseekspertise er Chiostro delle Monache - Hostel Volterra er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. overnattingssted kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Andre overnattingssteder hvis du vil lære mer om stedets historie, er Albergo Villa Nencini og Villa Porta all’Arco. Du kan også besøke kjente landemerker som Medici-fortet, Palazzo dei Priori og Porta all’Arco.
Hvordan er det å overnatte i Volterra?
Historiefantaster liker seg svært godt i Volterra, men alle besøkende er garantert å finne noe som faller i smak her. Turister som besøker byen, kan også glede seg over monumentene, det vulkanske landskapet og operahuset. En av områdets mest populære attraksjoner er Teatro del Silenzio. I Volterra kan du velge mellom 222 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Volterra?
Medici-fortet, Etruskisk museum og Romersk teater er noen av kulturattraksjonene i byen. Her finner du dessuten historiske plasser og severdigheter som Palazzo dei Priori, Porta all’Arco og Katedralen i Volterra. I tillegg finner du Teatro del Silenzio i området.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Volterra?
Hvis du vil bevege deg utenfor området, kan du ta et av togene som går fra Volterra Saline-Pomarance stasjon. Kollektivtilbudet i Volterra er kanskje ikke så bra, så det kan lønne seg å leie bil for å spare tid.
Hvordan er været i Volterra?
De varmeste månedene er vanligvis august og juli, med en gjennomsnittstemperatur på 32 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på 6 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Volterra er 777.60 mm.

Nylige anmeldelser i Volterra

Flere reisealternativer