Billige flybilletter til Verdal

Billige flyreiser til Verdal

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 438 kr for enveisflyvninger og 876 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Fly til Verdal

Skal du fly til Verdal eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Verdal. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Verdal eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Verdal eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Verdal?
Det finnes bare én flyplass her, og det er Trondheim (TRD-Værnes).
Kan jeg fly til Verdal nå?
For å få den nyeste informasjonen om å fly til Verdal kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du lære mer om reiserestriksjoner og om du må i karantene når du har landet.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Verdal?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Verdal, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Verdal med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Verdal, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Verdal?
Besøkende fra hele verden passerer gjennom Trondheim (TRD-Værnes) hver dag. Når du lander og henter bagasjen, er du 65 km fra sentrum av Verdal.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Verdal?
9 flyselskaper har flyvninger til Verdal fra minst 27 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Verdal?
Verdal har flest flyvninger fra SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS. SAS er det foretrukne flyselskapet, og Frogner er byen de fleste passjerene ankommer fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Verdal?
Det er utrolig enkelt å arrangere en opplevelsesrik reise til Verdal når man kan velge fra 580 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Verdal avreise fra?
Mange reiser fra flyplasser i Oslo, Frogner og Bryn når de skal til Verdal.
Hvor lang er flyturen til Verdal?
Hvis det er Oslo du reiser fra, får du en flytur på ca. 56 min før du lander i Verdal. Reiser du fra Frogner, tar det rundt 56 min, og fra Bryn 56 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Verdal så rimelig som mulig?
Vi vet alle om noen reisende som alltid er heldige og finner kjempebillige billetter uansett hvor de skal. Vil du vite hvordan de klarer det? De setter det ikke på vent til siste liten. Ikke stopp der. Du bør også undersøke om reisemålet har flere flyplsser. Flyprisene kan nemlig variere avhengig av hvilken flyplass du velger. Ikke glem å sammenligne billettpriser på tvers av flyselskaper. Og sist, men ikke minst: Kjøp billetter tidlig hvis du snubler over et godt tilbud. Billettprisene kan nemlig endres når som helst! Med gode råd og flaks kan de rimelige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Verdal?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være kjedelig å reise. Men ta det helt med ro. Du kan følge disse nyttige tipsene for å få en god start på ferien til Verdal.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Hemmeligheten bak en stressfri flytur er å planlegge pakkingen av håndbagasjen. Vi begynner med det viktigste: pass, reisedokumenter, bankkort og daglige medisiner. Deretter bør du pakke noe som gjør at selve reisen går litt raskere, som diverse elektronikk eller noe godt lesestoff. Mange tar også med seg ladere, en behagelig nakkepute og et par øretelefoner. Og til slutt – toalettartikler som tannbørste, våtservietter og rene klær er også lurt å ha med på flyet.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Dobbeltsjekk at du ikke har skarpe gjenstander (som en lommekniv) nederst i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt å ta med på flyet, er lett antennelige eller eksplosive kjemikalier som brennstoff og fyrstikker samt gelé og væske i beholdere som rommer mer enn 100 milliliter.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • For å få en komfortabel flytur bør du tenke på hvilke klær du skal ha på. Det er lurt å kle seg i lag ettersom temperaturen på flyet kan variere. På den måten holder du deg god og varm hvis det blir litt for kjølig i kabinen. Sko som sandaler og stiletthæler er det best å pakke i bagasjen du skal sjekke inn. Istedet bør du ta på deg flate og lukkede sko, f.eks. Joggesko. Føttene dine vil takke deg senere!
  • Dessverre er en av risikoene på lengre flyvninger å utvikle DVT (dyp venetrombose), en blodlevringstilstand som kan oppstå ved inaktivitet over lang tid. For å forhindre dette bør du strekke på bena når du kan. Kompresjonsstrømper og -sokker er også et tips for å minimere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Verdal?
Det enkle svaret er – vær forberedt. Vi har laget en liste med noen nyttige tips til hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Neste stopp er Verdal:

  • Aller først må du vise ombordstigningskort og reise-ID i sikkerhetskontrollen. Ha dette i nærheten, så du ikke lager kø.
  • Etterpå må både du og håndbagasjen din undersøkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av deg alt som kan utløse metalldetektoren. Ting som blant annet belte, jakke og øretelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Alt av elektronikk, inkludert mobil og laptop, må også skannes.
  • Gelé og væske du vil ha med på flyet, som parfyme og håndkrem, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en pose på én liter.
  • Du blir kanskje bedt om å ta av deg skoene og sende dem gjennom maskinen, så det kan være lurt å ha på sko som er enkle å ta av.
  • Flyselskapene tillater ikke at du pakker med skarpe gjenstander i bagasjen du skal ha med om bord. Hvis du må ha med deg slike ting, må du pakke dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Verdal
Ankomstflyplass
Værnes
Ankomstflyplassens IATA-kode
TRD
Ankomstby
Trondheim
Pris tur-retur
876 kr

Populære flyvninger til Verdal

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 438 kr for enveisflyvninger og 876 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe