Hoteller i Valldal

De fleste hoteller er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards

Søk blant 2,900,000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Filtrer etter

Populære filtre
Populære filtre
Gjestevurdering
Gjestevurdering
Hotellklasse
Betalingstype
Betalingstype
Type overnattingssted
Type overnattingssted
Område
Område
Populære steder
Populære steder
Tilgjengelige måltider
Tilgjengelige måltider
Fasiliteter
Fasiliteter
Tilgjengelighet
Tilgjengelighet
Reiseopplevelse
Reiseopplevelse

Hoteller i Valldal

Valldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels
3.5 out of 5
Grandegata 30, Norddal, 6210
Prisen er 1 705 kr per natt fra 11. apr. til 12. apr.
1 705 kr
per natt
11. apr.–12. apr.
1,67 km fra sentrum
9,4/10 Exceptional! (241 anmeldelser)
Fint hotell, men altfor dyrt, både rom og i rest.
"Hyggelig betjening, men alt for dyrt i forhold til standarden. Det gjelder også i restauranten. Kort vei til sjøen og god gratis parkering."

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2022

Valldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels
Fagervik Camping
3 out of 5
Daugstadvegen 630, Vestnes, Møre og Romsdal, 6392
27,05 km fra sentrum
Fagervik Camping
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Valldal
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn et hotell i Valldal i nærheten av en severdighet

Informasjon om hoteller i Valldal

Antall gjesteanmeldelser
241
Overnatting
67
Laveste pris
1 705 kr
Høyeste pris
1 705 kr

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Valldal?

Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Valldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels et av de beste valgene for turen din. Dette hotellet med 3,5 stjerner kan blant annet friste med frokost inkludert og en restaurant. Fjellro Turisthotell er nok en valgmulighet for turen din. Se alle tilgjengelige topphoteller eller ferieboliger i Valldal.

Hva er den beste ferieboligen i Valldal?

Ørneredet - Eagle's Nest: Denne ferieboligen i nærheten av Valldal ligger ved havet og har peis, en balkong eller terrasse og grill, slik at du enkelt kan finne deg til rette i dine nye omgivelser. På kjøkkenet finner du blant annet kjøleskap i full størrelse, oppvaskmaskin og kokeplater. Med en terrasse og en hage kan du bare nyte ferien din. Se alle ferieboliger i Valldal.

Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Valldal hvis jeg må avbestille?

Ja! De fleste hotellreservasjoner er refunderbare hvis du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før planlagt ankomst. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Filtrer søket ditt etter gratis avbestilling for å finne fleksible hotelltilbud i Valldal.

Hva er det beste overnattingsstedet for familier i Valldal?

Fjellro Turisthotell er et populært overnattingssted på Expedia, og dette hotellet med 3 stjerner er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og parkering inkludert. Valldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels er også et bra valg for en barnevennlig ferie. Finn flere barnevennlige overnattingssteder i Valldal.

Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Valldal?

Valldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. Dette hotellet kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og wi-fi inkludert. Se flere kjæledyrvennlige hoteller i Valldal.

Hvilke hoteller i Valldal har basseng?

Blåtind Boutique Hotel: Overnattingsstedet tilbyr elvebane, utendørsbasseng og daglig. Et annet overnattingssted med basseng på stedet Hotel Union Geiranger Bad & Spa. Se alle hoteller med basseng i Valldal.

Hvordan er det å overnatte i Valldal?

Valldal har mye å tilby sine besøkende, blant annet marinaen, kaffebarene og spisestedene. Denne byen tiltrekker seg også besøkende takket være en hyggelig lokalbefolkning. I Valldal kan du velge mellom 6 hoteller og andre overnattingssteder. Lær mer om Valldal.

Hvilke severdigheter er mest populære i Valldal?

Et par populære severdigheter er Sylte havn og West Norwegian Fjords-Geirangerfjord and Naeroyfjord. Du finner også Strandafjellet Skisenter og Geiranger fergeterminal i området. Sjekk hva annet du kan se og gjøre i Expedias Valldal guide.

Hvordan er værsesongene i Valldal?

De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 10 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -6 °C. De mest regnfulle månedene i Valldal er mars, juli, desember og januar. I løpet av denne perioden regner det i snitt 213 mm hver måned.

Nylige anmeldelser i Valldal
Expedia-verifiserte anmeldelser