Bilde tatt av Pexac

Ferieboliger i Umag

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Umag

Garden Palace Resort
3.5 out of 5
Miroslava Krleže 1,3,5,7, Umag, 51260
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Umag, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et utendørs basseng og frokost. Populære ...
4,3/5 Excellent! (34 anmeldelser)
"Lugnt område och väldigt fräscht. Hotellet låg bra till med närhet till både gamla stan och stränderna."

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2022

Mobile Homes Stella Maris
4 out of 5
Stella Maris 8A, Umag, Istria, 52470
Prisen er 728 kr per natt fra 1. okt. til 2. okt.
Hvis du bor på denne campingplassen i Umag, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et utendørs basseng og parkeringsplasser. ...
4,6/5 Wonderful! (41 anmeldelser)
Dejlig campingplads men meget trafikstøj
"Mobilhomes ligger lige ud til trafikeret vej . Hvilet gav meget lidt nattesøvn . Fint sted ellers"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2022

Skiper Resort
4 out of 5
Alberi 300, Umag, 52475
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Umag, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 2 utendørsbassenger og en ...
4,4/5 Excellent! (133 anmeldelser)
Bra hotell
"Sov en natt på resorten ved gjennomreise, flott beliggenhet. Resepsjonisten var vennlig og hjalp til med god plass å spise. Hotellet har litt gamle rom, men alt i alt et bra hotell i denne prisklasse."

Anmeldelse skrevet 21. jun. 2016

Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Apartments Polynesia Plava Laguna
3 out of 5
Katoro 31, Umag, 52470
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Umag, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet internett (inkludert), et utendørs basseng og ...
3,4/5 (176 anmeldelser)
Helsefarlig og mobydelig hotel
"Detter var en kjempe skufende opplevelse, rommet var så dårlig at det var ekelt å være der, ingen hjelp å få fra resepsjonen, kun sure miner, at er nedslitt og så dårlig forfattning, sort såpp og mugg over allt, badet var så dårlig at det var ekelt å bruke det, det er en skam at hotels.com har det ..."

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2018

Apartments Amfora Plava Laguna
3.5 out of 5
Stella Maris 8A, Umag, 52470
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Umag, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et utendørs basseng og ...
3,9/5 Very Good! (66 anmeldelser)
Kjempefint anlegg med mange tilbud
"Kjempefint anlegg med miniklubb og underholdning hver kveld. Turisttog som kjører hvert kvarter til Umag sentrum (20 kuna for voksne og 10 for barn). Var også mulighet for å leie sykler (15 kuna pr. sykkel pr. time). Flere strender (også sand), med god plass, og fint bassengområde (fra 15 kuna for ..."

Anmeldelse skrevet 22. jul. 2014

Apartments Katoro Plava Laguna
3.5 out of 5
Katoro 31, Umag, 52470
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Umag, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), barneklubb (inkludert) ...
3,9/5 Good! (52 anmeldelser)
Familie ferie
"Helt ok bo fasiliteter. Trenger nok enn oppgradering i fasilitetene. Og sengene kunne ha vært bedre.sevicen helt ok ikke noe mere enn det."

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2022

Sunflower Camping Savudrija
2 out of 5
Istarska Ul. 19, Umag, 52475
Prisen er 771 kr per natt fra 28. sep. til 29. sep.
Du kan bo på denne campingplassen med fasiliteter for forretningsreisende under oppholdet i Umag. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) ...
Villa DANEX KATORO ****
Umag, Istarska županija
Du kan bo i denne leiligheten med familievennlig profil under oppholdet i Umag. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et utendørs basseng og et badeland. ...
4,3/5 Excellent! (4 anmeldelser)
Nett
"Nettes Personal. Nur anfangs Probleme mit der Tür und dem Safe. Sonst allgemein schöner Aufenthalt."

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2022

Villa DANEX PREMIUM ****
Umag, Istarska županija
Du kan bo i denne leiligheten med familievennlig profil under oppholdet i Umag. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), private basseng og et badeland. Populære ...
4,4/5 Excellent! (10 anmeldelser)
Objekt war in Ordnung
"Hatten eine schöne Woche"

Anmeldelse skrevet 2. sep. 2022

Villas Faro
3 out of 5
10 Put maslina, Umag, 52475
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Umag, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
3,7/5 Good! (3 anmeldelser)
"Ottimo appartamento,2 bei terrazzi e spazio vivibile. Il bagno non finestrato è un po' caldo. Mancano le zanzariere alle finiestre,qualche zanzara ha dato fastidio. Tavoletta del bagno rotta prontamente sostituita. Condizionatore nella camera e luce pianerottolo non funzionanti . Nel complesso abbiamo ..."

Anmeldelse skrevet 20. aug. 2019

Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Umag
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Umag du kanskje er interessert i

Kempinski Hotel Adriatic

Kempinski Hotel Adriatic

5 out of 5
Alberi 300 A, Savudrija, Umag, 52475
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Garden Palace Resort

Garden Palace Resort

3.5 out of 5
Miroslava Krleže 1,3,5,7, Umag, 51260
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 2 570 kr for en feriebolig i , og opptil 771 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 3.7? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Umag?

Ja, det finnes ferieboliger nær de mest interessante severdighetene i Umag. Det er også mulig å finne et mer bortgjemt alternativ, hvis du ønsker deg et mer avslappende opphold. Mange av de naturinteresserte besøkende i Umag snakker varmt om sjøutsikten. Sørg også for å sette av tid til spasentrene og marinaen mens du er i området.

Hva er noen av de beste ferieboligene i Umag?

Beautiful Home in Umag With Wifi and 2 Bedrooms: Denne ferieboligen i Umag er utstyrt med grill, klimaanlegg og inkludert wi-fi for at du skal få et komfortabelt opphold. På kjøkkenet finner du blant annet oppvaskmaskin, kokeplater og mikrobølgeovn. Andre gode boliger til leie i Umag er Apartment 1966 og Passenger Appartamento con Giardino.

Hvor mange ferieboliger finnes det i Umag?

Med 202 ferieboliger å velge mellom er Expedia det rette stedet å finne overnattingen din i Umag.

Hva kan jeg finne på i Umag?

Umag strand og Katoro strand er eksempler på steder der du kan få gode utendørsopplevelser, mens Umag bymuseum passer fint for de som er kulturelt interesserte. Mens du er her, bør du også få med deg ACI Marina Umag og ATP Stella Maris stadion.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Umag?

Ferieboliger er private boliger som du kan leie for et helg eller et lengre opphold i Umag. Hvis du leier en feriebolig, får du gjerne tilgang til fasiliteter som vaskemaskin og grill så du har det like koselig som hjemme. Dersom du er fokusert på at stedet må være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg mer privatliv vekk fra fullpakkede heiser og travle resepsjoner, og slik har du fortsatt muligheten til å oppleve gleden ved å reise. Du får i tillegg mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et glimrende alternativ for familieferier eller til en tur med mindre grupper.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Umag
expedia-verifiserte anmeldelser