Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Paula Styer på trover

Hoteller i Tremblay-en-Frankrike

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Tremblay-en-Frankrike

Leilighet F2 Paradise
Hent priser
3.11 km fra sentrum
Leilighet F2 Paradise
Un Air de Salon : aux ?du Parc Expo
citizenM Paris Charles de Gaulle
4 out of 5
7 Rue de Rome, Roissypole, Terminal 3, Tremblay-en-Frankrike, Seine-Saint-Denis
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
905 kr
per natt
7. apr.–8. apr.
3.42 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (5,107 anmeldelser)
Fancy og delikat - bare å gå til terminalen

"Fancy og delikat hotell. Perfekt beliggenhet for å rekke et tidlig fly. Har masse gratis filmer på rommet. Dusjen er nydelig."…"

Anmeldelse skrevet 1. jan. 2020

citizenM Paris Charles de Gaulle
ibis Paris CDG Airport
3 out of 5
3 Rue de Bruxelles, BP 11122, Tremblay-en-Frankrike, Seine-Saint-Denis
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
905 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
3.61 km fra sentrum
3.9/5Good! (5,520 anmeldelser)

"Innsjekking var meget bra. Gode senger og minimalt med støy."…"

Anmeldelse skrevet 16. mai 2019

ibis Paris CDG Airport
Ibis Styles Paris Charles de Gaulle Airport
3 out of 5
Roissypole 1 Bis Rue de la Haye, Cs 20009, Tremblay-en-Frankrike
Hent priser
3.59 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (2,870 anmeldelser)
Kan absolutt anbefales

"Veldig praktisk med gangavstand til flyplass, funksjonelle og praktiske rom. Wifi kunne ha vært litt bedre- . Gardinene hang litt ute av rammen. Notatark kunne ha vært praktisk. Men alt i alt et veldig bra sted når man er på gjennomreise."…"

Anmeldelse skrevet 23. okt. 2019

Ibis Styles Paris Charles de Gaulle Airport
??un Air de Salon??: på ??the Parc Expo
Leilighet i Huset Paradis
Studio i Paradise House .
Studio in Tremblay-en-france, With Enclosed Garden and Wifi
Hilton Paris Charles de Gaulle Airport
4 out of 5
Roissypole, Rue de Rome, BP16461, Roissy CDG Cedex, Tremblay-en-Frankrike, Val-d'Oise
1 159 kr
per natt
1. mai–2. mai
3.57 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (2,105 anmeldelser)

"Store gode rom. Frokost utenom til 22 EUR var i overkant "stivt", men ofte typisk på kontinentet. Trimrom måtte åpnes med eget nøkkelkort, som ikke virket. Dog virket det vanlige romkortet på trimrom, derfor unødvendig med eget kort. Ellers bra hotell. Kort vei ti offentlig transporttilbud."…"

Anmeldelse skrevet 14. aug. 2019

Hilton Paris Charles de Gaulle Airport
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Tremblay-en-Frankrike
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Tremblay-en-Frankrike

Hotell Tremblay-en-Frankrike: Leter du etter overnatting i Tremblay-en-Frankrike? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Tremblay-en-Frankrike, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Tremblay-en-Frankrike eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Tremblay-en-Frankrike, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Tremblay-en-Frankrike?
Pullman Paris Roissy CDG Airport er høyt rangert av Expedia-reisende. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med 2 barer og en restaurant. Ifølge anmeldelser fra reisende er Ibis Styles Paris Charles de Gaulle Airport og Novotel Paris Charles de Gaulle Airport også to gode valg for turen din.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Tremblay-en-Frankrike?
Basert på anmeldelser er Ibis Styles Paris Charles de Gaulle Airport et populært overnattingssted med 3 stjerner. hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Andre rimelige alternativer er Novotel Paris Charles de Gaulle Airport og ibis Paris CDG Airport.
Hvilket overnattingssted er best for en tur med hele familien til Tremblay-en-Frankrike?
Ibis Paris CDG Airport er et populært overnattingssted på Expedia 3-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet 4 restauranter og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for reiser med barn er Ibis Styles Paris Charles de Gaulle Airport og Pullman Paris Roissy CDG Airport. Attraksjoner som Asterixparken og Moulin Rouge ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk tur til Tremblay-en-Frankrike?
Sheraton Paris Airport Hotel & Conference Centre er et overnattingssted 4-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med avslapningsbadekar og sengetøy av topp kvalitet. Et annet bra valg for en romantisk tur er citizenM Paris Charles de Gaulle.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Tremblay-en-Frankrike?
Ibis Paris CDG Airport er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet 4 restauranter og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for deg og kjæledyret ditt er Pullman Paris Roissy CDG Airport og Sheraton Paris Airport Hotel & Conference Centre.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Tremblay-en-Frankrike?
Pullman Paris Roissy CDG Airport er et populært overnattingssted 4-stjerners. hotell er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med en restaurant og en bar. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Plage Sud eller Plage Nord.
Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i Tremblay-en-Frankrike?
Novotel Paris Charles de Gaulle Airport har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar. CitizenM Paris Charles de Gaulle og Sheraton Paris Airport Hotel & Conference Centre er også to eksklusive overnattingssteder for turen din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Tremblay-en-Frankrike?
CitizenM Paris Charles de Gaulle er et overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar.
Hvordan er det å overnatte i Tremblay-en-Frankrike?
Tremblay-en-Frankrike har flotte restauranter, trivelige barer og underholdning, som de besøkende liker godt. I tillegg til en hyggelig lokalbefolkning og fotgjengervennlige gater kan denne byen friste besøkende med kafeer og guidede turer. Noen av områdets mest populære attraksjoner er Zenith de Paris, Stade de France og Asterixparken. I Tremblay-en-Frankrike kan du velge mellom 19 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Tremblay-en-Frankrike?
En av de mest populære severdighetene i byen er Aeroville kjøpesenter. I området finner du også Zenith de Paris og Stade de France.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Tremblay-en-Frankrike?
Gå til Roissy Charles de Gaulle flyplass stasjon for å ta T-banen. Hvis du vil se deg rundt i det omkringliggende området, kan du ta tog fra Charles de Gaulle flyplass TGV-stasjon eller Tremblay-en-France Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV TGV-stasjon.
Hvordan er været i Tremblay-en-Frankrike?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 23 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 2 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Tremblay-en-Frankrike er 622.30 mm.

Nylig bestilte hoteller i Tremblay-en-Frankrike

Nylige anmeldelser i Tremblay-en-Frankrike

Flere reisealternativer