Denne hytta ligger i landlige omgivelser i Taunton. Et par kulturelle høydepunkter er Bishop's Lydeard Station og Bakelite museum, mens Wimbleball Lake Activities Centre og All Saints Brewery kan friste med morsomme aktiviteter. Er du på utkikk etter et arrangement eller en kamp mens du er i byen, kan du se om det skjer noe spennende på Darby Way eller County Cricket Ground (stadion). Se vår reiseguide til Taunton
Exeter (EXT-Exeter internasjonale flyplass) - 65 min kjøring
Restauranter
The Rock Inn
10 min kjøring
The Bear Inn
9 min kjøring
Lowtrow Cross Inn
9 min kjøring
The Staple Cross Inn
21 min kjøring
The Bittescombe Inn
10 min kjøring
Ofte stilte spørsmål
Er det tillatt med kjæledyr på Shepherds Hut Near Exmoor National Park?
Ja, kjæledyr er tillatt på dette overnattingsstedet.
Hvor mye koster det å parkere på Shepherds Hut Near Exmoor National Park?
Ubetjent parkering er inkludert på dette overnattingsstedet.
Når kan man sjekke inn på Shepherds Hut Near Exmoor National Park?
Innsjekkingen er fra kl. 16.00 til kl. 18.00.
Når må man sjekke ut på Shepherds Hut Near Exmoor National Park?
Utsjekkingstidspunktet er kl. 11.00.
Hvor ligger Shepherds Hut Near Exmoor National Park?
Denne hytta ligger i landlige omgivelser og 15 kilometer unna Exmoor National Park, Tarr Steps og Wimbleball Lake Activities Centre. Dessuten ligger Combe Sydenham Hall og Cothay Manor 15 kilometer unna.
Kan jeg avbestille gratis og få full refusjon?
Ja. Fordi det er viktig å vise fleksibilitet tilbyr overnattingsstedet gratis avbestilling for utvalgte rompriser. Ta en titt på avbestillingsreglene til overnattingsstedet på nettstedet vårt for å få mer informasjon om eventuelle unntak eller krav.
Anmeldelser
Anmeldelser av Shepherds Hut Near Exmoor National Park
6,8
Alle anmeldelser som vises er basert på ekte gjesteopplevelser. Kun reisende som har bestilt et opphold med oss, kan sende inn en anmeldelse. Vi verifiserer anmeldelser i henhold til retningslinjene våre og publiserer alle anmeldelser, både positive og negative.Mer informasjonÅpnes i et nytt vindu
6,8
Renhold
10
Fasiliteter
6,0
Overnattingsstedets bygg og tilstand
Rangering på 10 − Utmerket. 3 av totalt 5 anmeldelser.
10 – Utmerket
3
Rangering på 8 − Bra. 0 av totalt 5 anmeldelser.
8 – Bra
0
Rangering på 6 − Grei. 0 av totalt 5 anmeldelser.
6 – Grei
0
Rangering på 4 − Dårlig. 0 av totalt 5 anmeldelser.
4 – Dårlig
0
Rangering på 2 − Forferdelig. 2 av totalt 5 anmeldelser.
2 – Forferdelig
2
Anmeldelser
Verifisert anmeldelse
10/10 – Utmerket
Beth
6. okt. 2025
Likte: Renhold, romkomfort og kommunikasjon
We thoroughly enjoyed our stay! Cabin was perfect and the host was lovely.
Bodde her 2 netter i oktober 2025
Verifisert anmeldelse
10/10 – Utmerket
Verifisert reisende
28. juli 2021
Likte: Renhold, fasiliteter, overnattingsstedets bygg og tilstand og kommunikasjon
What a lovely stay! The place was quirky and surrounded by nature, peaceful and a great break from London. Our host was friendly and helpful. Would definitely go back.
Bodde her 2 netter i juli 2021
Verifisert anmeldelse
2/10 – Forferdelig
Peter
29. okt. 2024
Likte ikke: Renhold, overnattingsstedets bygg og tilstand og kommunikasjon
The pictures were n the sight are deceiving,the property was damp and dirty and we could not stay in it,apparently it was cleaned two weeks prior to our stay,cleaning should have been done the day before,the owner was very uncooperative,and has not issued a refund ,indeed he has ignored my request
Bodde her 2 netter i oktober 2024
Verifisert anmeldelse
2/10 – Forferdelig
Verifisert reisende
18. aug. 2024
Likte: Kommunikasjon
Likte ikke: Renhold og romkomfort
The images are deceptive.
There is no garden or space to enjoy, the images show some space in the front of the hut but that is private and not accessible. I was not aware I was going to be in someone’s garden either.
The cleanliness of the place is questionable and on reviewing the review booklet, another recent couple stated the same and the host responded in the booklet with no real acceptance for the review but rather, defensive response. In their defense though, there are many positive reviews in the booklet so I thought maybe it was a hit and miss scenario for us.
We left 2 days earlier than planned as we were not comfortable and the bed was a sleeper couch with zero comfort. Apparently we are the first to state there is a problem with them bed…
We were accused of using all of the toilet paper ( we used 1 and a half rolls in 3 days ) by the host after leaving the hut.
At first I was not going to review because for some this is the perfect holiday retreat to hike etc but after the false accusations, I felt I will review.
Again images are deceptive - and although it is beautiful, I don’t want to see someone’s washing lines as soon as I step out of the already cramped space with no real space to relax and unwind.
Hate writing negative reviews but sorry, I will not be made to be someone I am not because I was uncomfortable in a space that was meant to form part of my birthday week away as well as part of my annual leave.