Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Suhl

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Suhl

Holiday Home, Suhl
"""Geiersberg"" 1015 GA", Suhl, Thuringia
Hent priser
4.67 km fra sentrum
Holiday Home, Suhl
2 Roms Overnatting i Goldlauter-heidersbach
Am Geiersberg 1, Suhl, Thuringia
Hent priser
4.59 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Goldlauter-heidersbach
2 Roms Overnatting i Goldlauter-heidersbach
Am Geiersberg 1, Suhl, Thuringia
Hent priser
4.59 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Goldlauter-heidersbach
2 Roms Overnatting i Goldlauter-heidersbach
Am Geiersberg 1, Suhl, Thuringia
Hent priser
4.59 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Goldlauter-heidersbach
Feriendorf Waldfrieden
Schleusinger Str. 117, Suhl
Hent priser
0.65 km fra sentrum
Feriendorf Waldfrieden
Ringberg Hotel GmbH & Co. KG
4 out of 5
Ringberg 10, Suhl
Prisen er 1 284 kr per natt
2.53 km fra sentrum
3.3/5 (4 anmeldelser)

"Überglücklich sind wir, dass unser Kundenwunsch erfüllt wurde und wir die herrliche Aussicht aus unserem Zimmer ganz oben genießen konnten - vielen Dank dafür! Man hat uns herzlich empfangen, alles ist sehr sauber, die Mitarbeitenden waren sehr nett und das Schwimmbad trug auch sehr zur Erholung ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. sep. 2019

Ringberg Hotel GmbH & Co. KG
Berghotel Stutenhaus
2.5 out of 5
Stutenhausstraße 1, Suhl, TH
Hent priser
7.42 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (2 anmeldelser)
Amazing mountain hotel

"Awesome hideaway at the end of the road on top of the mountain. If you're looking for a genuine German mountain hotel experience this is it. I was the only guest at the place and enjoyed the silence and wonderful nature there."…"

Anmeldelse skrevet 29. jun. 2019

Berghotel Stutenhaus
Gasthaus Goldener Hirsch
4 out of 5
An der Hasel 91-93, Suhl
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 178 kr per natt
1.26 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (25 anmeldelser)
Wirklich weiter zu empfehlen

"Frühstück war hervorragend und sonst auch alles perfekt im Gästehaus"…"

Anmeldelse skrevet 29. okt. 2019

Gasthaus Goldener Hirsch
Michel Hotel Suhl
4 out of 5
Platz der Deutschen Einheit 2, Suhl, Thüringen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 745 kr per natt
0.3 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (49 anmeldelser)

"Es hat uns gut gefallen. Es gab keinen Grund zur Klage."…"

Anmeldelse skrevet 15. mar. 2020

Michel Hotel Suhl
Hotel Landgut Aschenhof
3 out of 5
Aschenhofer Weg 10, Suhl, Thüringen
Hent priser
4.93 km fra sentrum
Hotel Landgut Aschenhof
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Suhl
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Suhl:Besøk den hyggelige tyske byen i delstaten Thüringen i det gamle Øst-Tyskland. Suhl har et idyllisk sentrum med mange gamle bindingsverkshus med flere etasjer og gågater med spennende butikker og gode kaféer. Det er mange hoteller i Suhl, der du kan nyte et trivelig opphold tett på både byen og de grønne omgivelsene.

Bestill et billig hotell i Suhl og opplev fine feriedager

Suhl ligger i et av de vakreste områdene i Tyskland, med turstier, fjell, skog og skiområder like utenfor bygrensen. Bestiller du overnatting i Suhl, bor du sentralt i forhold til all slags friluftsaktiviteter. Det er ikke er langt til hverken Thüringer Wald, den legendariske vandreruten Rennsteig og til omkring 100 kilometer med preparerte skiløyper i vintermånedene.

Du kan overnatte på et hotell med svømmebasseng og spa, på et hotell med en restaurant med utsikt over byen, og på hoteller med gratis frokost, store rom og med loungebar og Wi-Fi. Flere steder er det mulig å bestille rom med plass til hele familien, og man kan også finne rom med halvpensjon, så både frokost og middag er inkludert.

Vakker natur venter deg utenfor ditt hotellrom i Suhl

Naturen ligger for dine føtter hvis du velger å reise til Suhl. Byen ligger i de sørvestlige skråningene av Thüringen Wald, og flere av skogens omkring 300 kilometer turstier starter så å si midt i byen. Fjellene omkring Suhl er opptil 1000 meter høye, så hvis du liker utfordringer, har du kommet til rett sted Suhl. Er du ikke så glad i å gå, kan du bestille leiebil i Suhl og kjøre den 450 kilometer lange Naturparkroute Thüringer Wald. Den tar deg med gjennom det vakre landskapet og forbi flere kulturelle severdigheter, for eksempel borgen Wartburg, hvor Martin Luther bodde da han oversatte bibelen i årene 1521–22. Du kan også kjøre forbi slottet Altenstein og se den vakre landskapsparken Inselberg.

Det er ikke langt til hyggelige opplevelser fra ditt hotellrom i Suhl

Det finnes et par fine museer i Suhl som du ikke bør gå glipp av. Det interessante Waffenmuseum har en stor våpensamling og forteller historien om forskjellige håndvåpen. Museet ligger i Alte Malzhaus – et av byens flotte bindingsverkshus. I Fahrzeugmuseum Suhl er mange ikoniske biler fra det tidligere DDR utstilt. Også Tierpark Suhl er verdt et besøk. Her kan man se omkring 500 dyr, som alle har enten tysk eller europeisk opphav. Noen er sjeldne arter som har fått muligheten til å overleve her i parken. Bestill flybilletter til Suhl til hele familien, for i denne hyggelige byen venter det fine opplevelser for alle aldersgrupper.

I Thüringen lå det flere konsentrasjonsleirer under 2. verdenskrig, og Buchenwald ligger bare 70 kilometer fra Suhl. Det vekker følelser og kan være ganske forferdelig å besøke en konsentrasjonsleir, men det gir også grobunn for ettertanke. Det meste av leiren er i dag revet ned, men det finnes minnesmerker og et museum, og et besøk i Buchenwald er nesten obligatorisk når du er på ferie på hotell i Suhl.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Suhl?
Michel Hotel Suhl er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Det tar dessuten bare 1 minutter å gå til Thüringer Wald. Et annet bra valg for turen din basert på anmeldelser er City Hotel am CCS.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Suhl hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellreservasjoner er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekking. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å finne gode tilbud i Suhl.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Suhl?
Michel Hotel Suhl er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis frokost. Andre valgmuligheter for reiser med barn er City Hotel am CCS og Grand Hotel Suhl. Attraksjoner som Thuringen sjøakvarium og Badehaus Masserberg ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Suhl?
City Hotel am CCS er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for deg og kjæledyret ditt er Gasthaus Goldener Hirsch og Michel Hotel Suhl.
Hva er det beste hotellet hvis man vil bo nær skibakkene i Suhl?
Basert på reisestatistikken vår er City Hotel am CCS er et populært overnattingssted 4 stjerner, som er perfekt hvis du liker å gå på ski. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Grand Hotel Suhl er også et bra valg for vinterferien. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til Skilift Goldlauter am Salzberg.
Hva er det beste spahotellet i Suhl?
Michel Hotel Suhl er blant de beste spahotellene med kjøpesenter, restaurant og bar/lounge. Senk skuldrene og slapp av i badstuen. Grand Hotel Suhl er et annet populært spahotell i Suhl.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Suhl?
Suhl har mye å tilby sine besøkende, blant annet museene, underholdningstilbudet og spisestedene. Folk som besøker byen, setter også pris på en hyggelig lokalbefolkning. En av byens mest populære attraksjoner er Thüringer Wald. I Suhl kan du velge mellom 25 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Suhl?
Noen av de mest besøkte severdighetene i byen er Thüringer Wald, Suhl kongressenter og Bowling-Center. Du bør også legge til Skilift Goldlauter am Salzberg på listen over ting du bør se.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Suhl?
Hvis du vil se mer av området, kan du ta tog fra Suhl stasjon, Suhl-Heinrichs stasjon eller Dietzhausen stasjon. Det offentlige transportnettverket i Suhl er muligens ikke tilpasset turister, så det kan lønne seg å leie bil for å spare tid.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Suhl?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 3 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Suhl er 500 mm.

Nylige anmeldelser i Suhl

Flere reisealternativer