Hoteller nær Sognefjorden

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Mest populære hoteller nær Sognefjorden

2 Roms Overnatting i Balestrand
1.4 km fra Sognefjorden
Hent priser
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Superlocatie met ontzettend mooi uitzicht.

"Alleen al voor het uitzicht op het Sognefjord is deze locatie geweldig. Het huis is van alle gemakken voorzien. Supervriendelijke ontvangst."…"

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2018

2 Roms Overnatting i Balestrand
3 Roms Overnatting i Balestrand
2 Roms Overnatting i Balestrand
3 Roms Overnatting i Balestrand
Kringsjå Hotell
3 out of 5
6 km fra Sognefjorden
Hent priser
4.3/5Excellent! (53 anmeldelser)

"Her kunne det blitt full pott på alt hadde det ikke vært for en haug med brukte håndklær som lå igjen på gulvet. Nye lå på sengen."…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019

Kringsjå Hotell
Dragsvik Fjordhotel
2.5 out of 5
6.8 km fra Sognefjorden
Hent priser
4.1/5Very Good! (160 anmeldelser)

"Hotellet er rent og pent. Ok standard på rom, gode senger. God frokost, ikke fult så god middag. Litt overpriset i forhold til hva man fikk. Tørr fisk og altfor dyr dessert."…"

Anmeldelse skrevet 12. jul. 2019

Dragsvik Fjordhotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Sognefjorden
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hoteller som ligger i Sognefjorden i Høyanger

Overnatting ved Sognefjorden

Hotell Sognefjorden: Sognefjorden er den lengste og dypeste fjorden vi har i Norge, og den er svært populær å besøke både for nordmenn og utenlandske turister. Det er mange byer langs fjorden, så det er mange forskjellige hoteller ved Sognefjorden du kan velge mellom. Hvis du er på jakt etter et billig hotell, kan du gå for et av hotellene med 2 stjerner. Det er imidlertid også mer eksklusive hoteller langs fjorden.

Når du har bestemt deg for å reise til Sognefjorden, anbefaler vi deg å bruke søket vårt her hos Expedia til din hotellbooking. Hos oss har du gode muligheter til å finne et billig hotell ved Sognefjorden.

Hotell ved Sognefjorden – Reisen dit

For å få mest mulig ut av ferien din, kan det være lurt å fly til Sognefjorden. Sogndal er et av de større tettstedene som ligger langs Sognefjorden, og her er det en liten flyplass. Widerøe har flyvninger til flyplassen fra Oslo og Bergen. Dersom du har tenkt å ha leiebil til turen langs Sognefjorden, kan Sogndal være et greit sted å hente bilen. Da kan du kjøre rett til ditt utvalgte hotell ved Sognefjorden, noe som er praktisk.

Hotellweekend ved Sognefjorden – Flåmsbana

Det er mye spennende man kan oppleve når man reiser til Sognefjorden. En av tingene du kanskje ikke tenker på umiddelbart, er togreiser. Flåmsbana er en utrolig togreise som tar deg med fra Myrdal til Flåm, med fantastisk utsikt underveis. Toget kjører sakte eller stopper på de aller fineste utsiktsstedene, så du virkelig kan nyte synet. Banen er utrolig bratt, så du kommer ganske høyt i løpet av timen toget bruker på de 20 kilometerne gjennom Flåmsdalen.

Sightseeing ute på fjorden

De fleste som sjekker inn på hotell ved Sognefjorden kommer for å oppleve selve fjorden. Fra flere av tettstedene som ligger langs fjorden kan du bli med på guidede båtturer, en uforglemmelig opplevelse. Det er ingenting som slår synet av de stupbratte fjellveggene som stuper ned i fjorden. Turene varierer fra noen timer til hele dagen, så du bestemmer selv hvor lenge du vil være ute på fjorden. Det kan være lurt å sjekke værmeldingen først, for det er helt klart finest å se fjorden fra båt når solen skinner.

Isbreer

Når du bor på hotell ved Sognefjorden, er du ikke langt fra noen av Norges store isbreer. Jostedalsbreen og Nigardsbreen er begge innen rekkevidde, og det arrangeres mange guidede fotturer til isbreene. Jostedalsbreen er faktisk den største isbreen på det europeiske fastlandet, og isbreen tar opp halvparten av Jostedalsbreen Nasjonalpark. Mens det er litt jobb å komme seg til Jostedalsbreen, er Nigardsbreen lettere tilgjengelig. En kort båttur over brevannet tar deg tett opptil blåisen. Det kan være farlig å bevege seg på isbreene selv, så ta kontakt med Jostedalen Breførarlag hvis du vil lære å gå på breen og bruke den mer aktivt.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Sognefjorden