Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Damir Lenc på trover

Hoteller i Skjervøy

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Skjervøy

Welcome TO THE Heart OF Lyngenfjord
Vest-Uløyveien, 485, Nordreisa, Troms og Finnmark
Hent priser
28.73 km fra sentrum
5/5Exceptional! (2 anmeldelser)
Wonderful house

"Absolutely gorgeous house located in a quiet place with an amazing view. Has everything for great relaxing time away. Extremely helpful property manager. She could follow your car to the house or help you to organize some activities in the area. However, I would suggest to do your grocery shopping ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. jan. 2020

Welcome TO THE Heart OF Lyngenfjord
Hus i Hjertet av Lyngen Alpene med Flott Utsikt
Lyngsalpeveien 1189, Lyngen, Troms og Finnmark
Hent priser
49.9 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Super Lage.

"Sehr schöne Lage mit Blick über den Fjord und auf die Berge. Zuvorkommender unkomplizierter Vermieter. Angeln nur beschränkt gut."…"

Anmeldelse skrevet 24. aug. 2019

Hus i Hjertet av Lyngen Alpene med Flott Utsikt
4 Star Holiday Home in Arnøyhamn
4 out of 5
LANGFJORD, Skjervøy, Troms og Finnmark
Hent priser
7.27 km fra sentrum
4 Star Holiday Home in Arnøyhamn
4 Stjerners Feriehus i Arnøyhamn
LANGFJORD, Skjervøy, Troms og Finnmark
Hent priser
7.27 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
gibt keine Attraktionen, man muss die Natur mögen. / Ein Problem- Lt. Beschreibung sind es von der

"gibt keine Attraktionen, man muss die Natur mögen. / Ein Problem- Lt. Beschreibung sind es von der Fähre bis zum Haus ca. 10 km. / Distanz vom Anlege Kai der Fähre sind es 21 km"…"

Anmeldelse skrevet 1. jun. 2019

4 Stjerners Feriehus i Arnøyhamn
Lyngen North
2.5 out of 5
Spåkenesveien 281, Nordreisa
Hent priser
36.28 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (3 anmeldelser)
Melhor estadia da vida

"Tudo perfeito!"…"

Anmeldelse skrevet 13. mar. 2019

Lyngen North
Aurora Dream Apartment
Ørstrandveien, 152, Lyngen, Troms og Finnmark
Hent priser
39.98 km fra sentrum
Aurora Dream Apartment
Reisafjord Hotel
3 out of 5
Nesseveien 32, Sørkjosen, Nordreisa, Troms
Prisen er 1 343 kr per natt
32.02 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (96 anmeldelser)
Fødselsdagsfeiring

"Vi feiret barnebarnets fødselsdag og trengte overnatting. For noen år tilbake kjørte vi til Nordkapp med et annet barnebarn som ville se sluttpunktet for TV2's "71 grader nord". Også den gang hadde vi et positiv opphold på Reisafjord hotel i Sørkjosen. Anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 24. nov. 2019

Reisafjord Hotel
North of Lyngen Apartments
2.5 out of 5
Meieriveien 14, Nordreisa
Prisen er 999 kr per natt
32.77 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (25 anmeldelser)

"Nytt, rent og enkel innsjekking. Stort bad og fin kjøkkenløsning. Et finere uteområde hadde gjort stedet mere attraktivt."…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

North of Lyngen Apartments
Henriksen Gjestestue
3 out of 5
5 Meieriveien, Nordreisa, Nordreisa
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 049 kr per natt
32.66 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (23 anmeldelser)
Overnatting

"Helt ok sted å overnatte. Stille og rolig. Ok frokost."…"

Anmeldelse skrevet 17. jan. 2020

Henriksen Gjestestue
Arctic Panorama Lodge
4 out of 5
Uløybukt, Ulöya Island, Skjervøy, Lyngen
Prisen er 8 000 kr per natt
21.4 km fra sentrum
5/5Exceptional! (3 anmeldelser)

"Fantastisk sted med suverent vertskap ! Utsøkt mat og miljø."…"

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2014

Arctic Panorama Lodge
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Skjervøy
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Skjervøy

Hotell Skjervøy: Skjervøy kommune er en øygruppe nord i Troms fylke, omtrent midtveis mellom Tromsø og Alta, hele 70 grader nord. Du finner ikke mer enn ett hotell i Skjervøy, men de vil ta deg godt imot og gi deg den beste mulige pris. Nabokommunen Nordreisa er også et alternativ. På campingplass og vandrerhjem finner du billig overnatting i Skjervøy og omegn.

Overnatting i Skjervøy - opplev havet

Til Skjervøy er det båtforbindelse, og det er den raskeste måten du kan nå denne ytterste utposten mot de store ishavene i nord. Du kan finne flybilletter til Skjervøy via flyplassene i Sørkjosen, Tromsø, Hammerfest eller Kirkenes. Hurtigruten anløper Skjervøy, og det finnes hurtigbåtforbindelse fra Tromsø. Vil du leie bil i Skjervøy, er det beste utgangspunktet flyplassene rundt. Hotellet og campingen kan gi informasjon om pakkereiser til Skjervøy.

Natur, natur, natur

Åkomme til Skjervøy er en reise i ordets rette forstand, for du er langt utenfor allfarvei, men det du får oppleve er fantastisk vakkert! Skjervøy er et eldorado for alle som elsker vill og uberørt natur sommer som vinter, i midnattssol eller mørketid. Kle deg godt og vær forberedt på vind og vær, uansett årstid. Her er det høye fjell, og toppturfolket er i sitt ess i Skjervøy. Nede langs sjøen kan du vandre i natur- og kystkulturlandskaper eller ta en tur på høgfjellvidda på Kågen. Industrihistoriske vandringer er vakre, lærerike og passer godt som ettermiddagsutflukt. Det samme er turen forbi tyske fort og anlegg fra andre verdenskrig. Skjervøy har vært et viktig militærstrategisk sted, noe de gamle anleggene med tunneler og observasjonsposter vitner om. Dessuten er utsikten uovertruffen! Turistforeningen har også rimelige overnattingsmuligheter for kortere eller lengre turer til fots og på ski.

Hav og vann

Skjervøy gir gode muligheter for aktiviteter til sjøs og til vanns. Du kan leie båt, kajakk eller kano til turer og fiske. Det finnes for eksempel lokale fiskecamper i området som tilbyr hytteleie, båtutleie og charterturer i båt. Det er en fantastisk fin tur å padle til selve Skjervøya, og på Indre Skjervøya finnes det blant annet en stor hall eller hule ment for skip der man kan padle inn og se utsikten mot det store havet fra en kajakk! Selve havnen på Skjervøya er en opplevelse i seg selv. Den var viktig for alle sjøfolk i området før i tiden, og har nå en vakker, vemodig patina. Øya er nesten bilfri, så du kan nyte stillheten i det historiske suset.

Spis fisk

Etter at du har klatret i fjell, vandret i strandkanten, gått på leting etter skatter i fjæra, dratt på fjelltur eller padlet, er du garantert skrubbsulten. Dette området er kjent for sitt fantastiske torskefiske og hotell, campingplasser og kroer vil alle kunne gi deg et himmelsk fiskemåltid. Torsk som er så fersk at den krøller seg i kokevannet - nam!

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Skjervøy?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Aurora Glamping By The Whales et av de beste valgene for turen din. Dette overnattingsstedet har blant annet gratis parkering. Noen andre muligheter er Arctic Panorama Lodge og Hotell Maritim Skjervøy.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Skjervøy hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekking. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan du kanskje avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Skjervøy.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Skjervøy?
Arctic Panorama Lodge er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Skjervøy?
Hotell Maritim Skjervøy er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis wi-fi.
Hva er det beste spahotellet i Skjervøy?
Arctic Panorama Lodge er et spahotell i toppklasse med restaurant og bar/lounge. Senk skuldrene og slapp av i boblebadet.
Hvordan er det å overnatte i Skjervøy?
Skjervøy har mye å tilby sine besøkende. I Skjervøy kan du velge mellom 6 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Skjervøy?
Blant severdighetene i storregionen finner du Sørkjosen havn og Rotsund kapell.
Hvordan er værsesongene i Skjervøy?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 9 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -3 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Skjervøy er 1028 mm.

Nylige anmeldelser i Skjervøy

Flere reisealternativer