Danmark kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

SilkeborgDanmark

Når du reiser til Silkeborg, er du midt i innsjøhøylandet, der du kan utforske en stor del av området fra vannet.

Vannet har stor betydning i Silkeborg, og mange aktiviteter er derfor vannrelatert. Du kan gå til vannet fra nesten hvor som helst i byen, men du kan også bruke båt til mange av severdighetene.

Det er mange innsjøer i nærheten av Silkeborg, og Gudenåen renner gjennom byen, så byen er omgitt av vann. Om du er på ferie her, kan du ta en tur med dampbåten Hjejlen, som er et av de eldste fungerende dampskipene i verden, og besøke mange interessante områder. Om bord på Hjejlen kan du komme deg rundt på innsjøene i Silkeborg, og gå av på ulike steder der du kan kombinere båtturen med andre opplevelser. Bruk muligheten til å besøke Himmelbjerget, som er et av de høyeste punktene i Danmark, og nyt den flotte utsikten.

Et annet stopp som er verdt å få med seg på turen er Aqua Akvarium og Dyrepark. På innsiden kan du se livet under vannet gjennom et stort panoramavindu, og du kan besøke ulike utstillinger med temaer fra innsjøene. På utsiden kan du få nærkontakt med mange ulike dyr, og teste grensene dine på en stor vannlekeplass.

Hvis du ønsker å komme deg ut på vannet når du er i Silkeborg, kan det være fint å starte med en kanotur i Gudenåen. Her kan du oppleve vakker natur og et rikt plante- og dyreliv. Du kan ta en dagstur, eller en campingtur over flere dager om du foretrekker det. Bruk denne muligheten til å se flere severdigheter på veien, for eksempel Silkeborg slott.

Hvis du er på weekendtur til Silkeborg, bør du sette av tid til å oppleve de mange butikkene og restaurantene her. Byen har mange spesialbutikker, og du finner restauranter som passer for enhver smak. Du kommer enkelt til Silkeborg via motorveien hvis du kommer fra øst eller vest. Byen ligger omtrent én times kjøring fra Billund flyplass. Det er også gode togforbindelser til byen.

Reis til Silkeborg og opplev vannet og dyrene og plantene som lever i det. Du vil få en unik opplevelse i Silkeborg, som du kommer til å huske lenge.

De mest populære hotellene i Silkeborg

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg
Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg
4 out of 5
Papirfabrikken 12, Silkeborg
Prisen er 1 603 kr per natt

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger midt i hjertet av Silkeborg og 10 minutters gange unna Papirmuseum og Silkeborg museum. Dessuten ligger Indelukket ...

4.4/5Wonderful! (902 anmeldelser)
Fint hotell - flott beliggenhet

"Supert hotel med flott beliggenhet ved elven - noe byggestøy fra anleggsarbeid men det kan ikke hotellet lastes for"…"

Anmeldelse skrevet 17. okt. 2019

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg
Hotel Dania
Hotel Dania
4 out of 5
Torvet 5, Silkeborg
Prisen er 1 440 kr per natt

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Silkeborg og 10 minutters gange unna Silkeborg museum og Papirmuseum. Dessuten ligger Indelukket og Museum Jorn, Silkeborg ...

3.9/5Very Good! (313 anmeldelser)

"Det var et flott klassisk hotell. Midt på torget i Silkeborg. Det eneste negative for oss, var at frokosten ikke ble servert før kl 08:00."…"

Anmeldelse skrevet 21. okt. 2019

Hotel Dania
BW Premier Collection Gl. Skovridergaard
BW Premier Collection Gl. Skovridergaard
4 out of 5
Marienlundsvej 36, Silkeborg
Prisen er 1 476 kr per natt

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger ved en innsjø og 10 minutters gange unna Museum Jorn, Silkeborg og Indelukket. Dessuten ligger Vestre Søbad ...

4.4/5Wonderful! (370 anmeldelser)

"Koselig hotell i landlige omgivelser. Hyggelig betjening. Lett å parkere. Velger gjerne dette hotellet igjen."…"

Anmeldelse skrevet 7. jan. 2020

BW Premier Collection Gl. Skovridergaard