Polen kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller nær Silesia City Center

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller ved Silesia City Center i Katowice

Søk etter hoteller i Silesia City Center på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Silesia City Center ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Silesia City Center
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Silesia City Center
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Silesia City Center. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Silesia City Center
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Silesia City Center – så lenge de varer

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Silesia City Center?
Silesia City Center ligger i en område av Katowice som er populært på grunn av spa. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 21 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste hotellet nær Silesia City Center?
Apartamenty Tespis - Debowe Tarasy ligger ikke langt unna Silesia City Center og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Et par andre valgmuligheter i nærheten er blant annet B&B Hotel Katowice Centrum og Vienna House Easy Katowice.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Silesia City Center?
Ja, de aller fleste rombestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekking. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Silesia City Center.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Silesia City Center?
Se spennende utstillinger på Schlesisk museum og Katowice Historisk museum. Goldstein-palasset, Drapacz Chmur og Fallskjermstårnet i Katowice er noen av de mest populære severdighetene i området. Få en lokal teateropplevelse på Polish National Radio Symphony Orchestra konserthall, Schlesisk filharmonisk orkester eller Schlesisk teater.

Nylige anmeldelser i Silesia City Center