Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Kamil Er. på trover

Hoteller i Katowice

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Katowice

Boogie Woogie Apartment
3 out of 5
Dabrowskiego 14/9, Katowice
Hent priser
0.51 km fra sentrum
Boogie Woogie Apartment
ActivPark Apartments
4 out of 5
Chorzowska 216, Katowice
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 385 kr per natt
3.65 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (51 anmeldelser)
Exceptionally friendly staff

"Very friendly staff. Exceptionally friendly in fact. Had car park included which we didn’t know. Lots of conveni new stores around. Bed was a bit hard but not a big deal."…"

Anmeldelse skrevet 2. feb. 2020

ActivPark Apartments
Novotel Katowice Centrum Hotel
4 out of 5
Al Rozdzienskiego Walentego 16, Katowice, Silesian
Prisen er 466 kr per natt
0.89 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (606 anmeldelser)

"Sentralt, ok pris, ok frokost og middag. Ikke Wow opplevelse men absolutt ingenting å klage på heller."…"

Anmeldelse skrevet 21. okt. 2019

Novotel Katowice Centrum Hotel
Best Western Hotel Mariacki
3.5 out of 5
Mariacka 15, Katowice, Slaskie
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 522 kr per natt
0.4 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (109 anmeldelser)
Nice city hotel

"Centrally located in Katowice, many restaurants in the area. Big mall some minutes away. The hotel ìs nice, friendly staff, rooms are as expected, bathroom a bit small. Everything looks new. We will stay here again"…"

Anmeldelse skrevet 27. des. 2019

Best Western Hotel Mariacki
Mosquito Silesia Apartments
3 out of 5
3 Maja 23, Katowice, Silesian
Hent priser
0.36 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (4 anmeldelser)
Defo a 'returner'

"Amazing massive spacious apartment with everything you could possibly need! Will definitely be returning to this accommodation. Located in the heart of the city and perfect for shopping, dining and partying!"…"

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2019

Mosquito Silesia Apartments
Q Hotel Plus Katowice
4 out of 5
ul. Wojewódzka 12, Katowice, Silesian
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 518 kr per natt
0.39 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (214 anmeldelser)

"Veldig bra hotell med god beliggenhet. Personalet var utrolig serviceinnstilte:) Anbefales!! Ina from Norway"…"

Anmeldelse skrevet 27. jan. 2020

Q Hotel Plus Katowice
Hotel Monopol
5 out of 5
ul. Dworcowa 5, Katowice, Silesian
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 006 kr per natt
0.23 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (153 anmeldelser)
Kjekt i Katowice

"Veldig bra hotell med flott SPA område"…"

Anmeldelse skrevet 17. okt. 2018

Hotel Monopol
Vienna House Easy Katowice
4 out of 5
Sokolska 24, Katowice, Silesian
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 612 kr per natt
0.53 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (442 anmeldelser)

"Nice hotel centrally located in Katowice. Walking distance to restaurants, shopping malls, bus station and train station. Helpful staff and good breakfast. Would stay here again if back in Katowice."…"

Anmeldelse skrevet 27. nov. 2018

Vienna House Easy Katowice
B&B Hotel Katowice Centrum
2 out of 5
Sokolska 4, Katowice
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 431 kr per natt
0.57 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (56 anmeldelser)
Polecam B&B

"Hotel przyjemny dla oka, czysty, wygodne łóżko, duża łazienka, cisza. Blisko centrum. Obsługa dyskretna i miła."…"

Anmeldelse skrevet 1. mar. 2020

B&B Hotel Katowice Centrum
Courtyard by Marriott Katowice City Center
4 out of 5
Uniwersytecka 13, Katowice
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 792 kr per natt
0.31 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (118 anmeldelser)

"Topp hotell,Service,rom,beliggenhet ,mitt i sentrum av Katowice!!"…"

Anmeldelse skrevet 23. des. 2019

Courtyard by Marriott Katowice City Center
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Katowice
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Katowice: Det sydlige Polen er et oppkomme av fantastiske kulturbyer, og en av disse er Katowice. Selv om byen ligger like ved Krakow, som er verdenskjent for sine gamle bygninger og kultur, står Katowice på langt nær tilbake for naboen på noen måter. En reise til Katowice har mye spennende å by på.

Med en befolkning omtrent på størrelse med Bergen, er det lett å finne mange typer overnatting i Katowice, enten du er ute etter en stor og rommelig luksussuite eller et billig hotellrom. I Katowice kan du la deg inspirere av både kulturen utenfor hotellet og av den hyggelige stemningen betjeningen skaper.

Enten du lar deg fascinere av gammel arkitektur, god mat og drikke, billig shopping eller musikkfestivaler, har Katowice hotell som passer for ferien din. Om budsjettet er stramt, skal du ikke behøve å bruke alle pengene på oppholdet, særlig med de mange overnattingsstedene du kan finne på Internett om du bare tar deg tiden til å lete dem opp.

Finn ditt perfekte hotell i Katowice

Gamlebyen er – som mange andre gamlebyer – preget av trange smågater som av og til åpner seg i koselige torv. Finner du et hotellrom med veranda over en av disse plassene, trenger du nesten ikke annen underholdning. Men dersom du ønsker å bruke leiebil i Katowice, bør du bekrefte med hotellet at de kan tilby parkering – særlig i gamlebyen. Litt utenfor sentrum, for eksempel i området rundt Lesny-parken, vil du mye lettere finne et sted å parkere.

Om du kommer til Katowice for å kjøre rundt i nærområdet, vet du sikkert hva du vil se på turen. Hvis du spør de ansatte på hotellet ditt, kan de sikkert gi deg tips om spennende aktiviteter, som museer og konserter. Særlig vil du kunne suge inn kultur om du bor i områdene Koszutka eller Bogucice. Her har du gangavstand til sentrum, og lite behov for annet enn apostlenes hester. Her finner du også trivelige parker like utenfor flere av hotellene.

Om å finne billige hotellrom i Katowice

Bruker du Internett og søkemotorer her, kan du velge å sortere hotellrom etter pris, og dette er den beste måten å finne de beste tilbudene. Nærheten til Krakow gjør at det er lett å finne fly til Katowice, og selv om byen faktisk også har en egen flystripe nesten midt i sentrum, er denne forbeholdt private småfly. Krakow, derimot, har en internasjonal flyplass med flyvninger fra flere norske byer og et godt utvalg av rimelige billetter. Avstanden fra flyplassen til Katowice er i underkant av syv mil, og det er god dekning av både offentlig transport og motorveier mellom byen og flyplassen.

Katowice er en ufortjent oversett by i det sydlige Polen, og enten du kommer hit for en langhelg, en uke eller kanskje lenger, passer byen som base for en utforskningsferie. I grensetraktene mellom Polen, Tsjekkia og Slovakia er Katowice en innbydende og interessant by, og også et naturlig valg for ferieturer av ulike slag. Billige hotellrom i Katowice er lett å finne, og med en gjestfri og åpen befolkning, er du nesten garantert et trivelig opphold her.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Katowice?
Hornigold “w Zielonej Kamienicy” er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 3,5 stjerner kan blant annet friste med gratis wi-fi og boblebad. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Vienna House Easy Katowice og Q Hotel Plus Katowice også bra valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Katowice hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellbestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan du kanskje avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Katowice.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Katowice?
Basert på anmeldelser er Park Inn by Radisson Katowice et populært overnattingssted. et hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. To budsjettvennlige alternativer er Novotel Katowice Centrum Hotel og Quality Silesian Hotel.
Hva er det beste overnattingsstedet for en familieferie i Katowice?
Hornigold “w Zielonej Kamienicy” er et populært overnattingssted på Expedia 3,5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet vaskeritjenester og barnepass. Andre alternativer for barnevennlige ferier er Vienna House Easy Katowice og Q Hotel Plus Katowice. Attraksjoner som Silesian fornøyelsespark og Silesian taupark ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Katowice?
Apartament Mariacka 20 er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. en leilighet kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og en nattklubb. Noen andre alternativer for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Economy Silesian Hotel og Hotel Katowice Economy.
Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i Katowice?
Hotel Monopol har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med tilhørende vingård og 2 restauranter. Vienna House Easy Katowice og Park Inn by Radisson Katowice er også to eksklusive valgmuligheter for reisen din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Katowice?
Hotel Monopol er et overnattingssted 5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både tilhørende vingård og 2 restauranter.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Katowice?
Katowice har mye å tilby sine besøkende, blant annet teaterforestillingene, monumentene og festivalene. Turister som besøker byen, kan også glede seg over kunstmiljøet, museene og underholdningstilbudet. En av områdets mest populære attraksjoner er Auschwitz-Birkenau statlige museum. I Katowice kan du velge mellom 67 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Katowice?
Schlesisk museum, Katowice galleri og Katowice kultursenter er noen av kulturattraksjonene i byen. Her finner du dessuten severdigheter som Altus-tårnet, Jerzy Zietek Rondo og Goldstein-palasset. Vakre naturomgivelser, som Schlesienparken og Kosciuszko-parken, bidrar til byens skjønnhet.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Katowice?
Hvis du vil se mer av regionen, kan du ta toget fra Katowice stasjon. Kollektivtilbudet i Katowice er kanskje ikke tilpasset turister, så det er nok enklest å komme seg rundt med bil.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Katowice?
De varmeste månedene er vanligvis august og juli, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -1 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Katowice er 612 mm.

Nylige anmeldelser i Katowice

Flere reisealternativer