Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Snappy David på trover

Hoteller i Sharm El Sheikh

Filtrer etter

Hotellguide for Sharm El Sheikh

Hotell Sharm El Sheikh: Det er populært å dra på ferie til Sharm El Sheikh, spesielt blant soltørste turister og reisemålet har et stort antall hoteller å by på. Uavhengig av om du vil overnatte på et resort, i en leilighet eller på et billig hotell ved stranden, vil du finne et sted som passer for deg her.

Sharm El Sheikh: Utmerkede dykkeforhold og høye temperaturer året rundt

Sharm El Sheik, som ligger på den sørlige spissen av Sinaihalvøya i Egypt, var opprinnelig en liten fiskerlandsby frem til den ble oppdaget som er utmerket feriested i siste halvdel av 1900-tallet. Takket være beliggenheten ved Rødehavet kan dette området by på varmt vær stort sett året rundt, og badevannet holder også en behagelig temperatur, selv om vinteren. Dette fører også til at livet under vann blomstrer, og de mange korallrevene og flere hundre ulike fiskeartene som finnes her, har gjort Sharm El Sheik til et favorittsted blant dykkeinteresserte.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Sharm El Sheikh

Ikke overraskende nok er strandstrekningen og havet de viktigste attraksjonene i Sharm El Sheikh. Stranden byr på utmerkede muligheter for å sole seg, mens vannet passer perfekt for å blant annet dykke, brettseile, kitesurfe, seile og padle kano. For de dykkeinteresserte organiseres det turer til ulike områder som kan by på fantastiske syn under havets overflate. Du kan også finne et sted ikke altfor langt unna ditt overnattingssted ved stranden og dykke på egenhånd, om du foretrekker dette.

Det er vanskelig å bli lei av å slappe av og nyte solen og aktivitetene på og i vannet, men om du likevel skulle bli utålmodig og få lyst til å bevege deg litt mer, kan du se mer av de landlige områdene rundt Sharm El Sheikh. Flere operatører byr på organiserte turer ut i ørkenen, og du kan oppleve dette imponerende landskapet blant annet med bil eller på kamelryggen. Mens du befinner deg i dette området bør du i alle tilfeller ikke gå glipp av muligheten til å dra til det kjente fjellet Sinai og klosteret der, som er et av verdens eldste kristne klostre.

Mat og uteliv

Da Sharm El Sheikh tiltrekker seg turister fra mange forskjellige land, tilbys det spisesteder for enhver smak her. Frister en lokal egyptisk rett mer enn en pizza eller en hamburger, kan du finne dette på menyen på de mer tradisjonelle restaurantene i dette området.

Utelivet i Sharm El Sheikh er generelt svært livlig. Etter mørkets frembrudd er Naama Bay det rette stedet for de som vil ta seg noe å drikke på en bar eller danse natten lang på en nattklubb.

Dra på shopping fra ditt hotell i Sharm El Sheikh

Du kan gjøre mange kupp i Sharm El Sheikh hvis du er flink til å prute der det lar seg gjøre. I visse butikker er prisene faste, men på markedene er det nærmest forventet at du forhandler deg frem til en langt rimeligere pris på varene som du ønsker å ta med deg tilbake til ditt hotellrom.

Hotellbestilling: Sharm El Sheikh

Søk etter et hotell i Sharm El Sheikh. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Sharm El Sheikh ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Sharm El Sheikh.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Sharm El Sheikh. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Sharm El Sheikh for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Sharm El Sheikh. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Sharm El Sheikh.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Sharm El Sheikh?
Sierra Sharm El Sheikh - All-inclusive er en favoritt blant Expedia-reisende. Et overnattingssted 4 stjerner kan blant annet friste med 5 utendørsbassenger og 5 bassengbarer. Ifølge anmeldelser fra reisende er Sultan Gardens Resort og Baron Resort Sharm El Sheikh også to gode valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Sharm El Sheikh hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å se de beste alternativene i Sharm El Sheikh.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Sharm El Sheikh?
Basert på anmeldelser er Hilton Sharks Bay Resort et populært overnattingssted. et hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis komplett frokost og gratis wi-fi. To budsjettvennlige alternativer er Hilton Sharm Waterfalls Resort og Aida 2 Hotel Naama Bay.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Sharm El Sheikh?
Baron Resort Sharm El Sheikh er et populært overnattingssted på Expedia 5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet 3 utendørsbassenger og gratis parkering. Noen andre valgmuligheter hvis du skal reise med barn, er Aqua Blu Resort Sharm El Sheik (Families & Couples Only) og Stella Di Mare Beach Hotel & Spa. Attraksjoner som Aqua Blue Water Park og Hollywood Sharm El Sheikh passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i Sharm El Sheikh?
Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort er et overnattingssted 5 stjerner. en resort er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med 3 restauranter og 4 utendørsbassenger. Noen andre muligheter for en romantisk tur er Dahab Hotel og Le Mirage New Tower.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis du skal på strandferie i Sharm El Sheikh?
Sierra Sharm El Sheikh - All-inclusive er et populært overnattingssted 4 stjerner. en resort er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med 2 restauranter og en strandbar. To andre alternativer for strandferien er SUNRISE Arabian Beach Resort - Grand Select og Sultan Gardens Resort. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Naamabukten strand eller Shark’s Bay-stranden.
Hva er det beste luksushotellet i Sharm El Sheikh?
Monte Carlo Sharm Resort & Spa - Ultra All Inclusive har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et overnattingssted kan blant annet friste med 7 restauranter og 3 bassengbarer. SUNRISE Arabian Beach Resort - Grand Select og Four Seasons Resort Sharm EL Sheikh er også to eksklusive overnattingssteder for ferien din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Sharm El Sheikh?
Royal Savoy Sharm El Sheikh er et overnattingssted 5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både 5 restauranter og en strandbar. Hvis du vil bo på et boutique-hotell, bør du ta en titt på Sheikh Ali Resort.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Sharm El Sheikh?
Jolie Ville Golf & Resort er et populært overnattingssted 5 stjerner. et hotell kan dessuten friste med en golfbane og private balkonger. To andre valgmuligheter hvis du vil bo nær en golfbane, er Domina Elisir Thalasso & Spa og Xperience Sea Breeze Resort. Du kan spille golf på Sharm El Sheikh golfanlegg i løpet av ferien.
Hvordan er det å overnatte i Sharm El Sheikh?
Sharm El Sheikh har strender, som de reisende liker godt, og kan også skilte med kafeer. Turister kan også oppleve mye mer her, blant annet safariene. Noen av byens mest populære attraksjoner er Naama-bukta, Nabq-bukta og Naamabukten strand. I Sharm El Sheikh kan du velge mellom 388 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Sharm El Sheikh?
Attraksjoner som Aqua Blue Water Park og Hollywood Sharm El Sheikh er moro for både store og små. Naturlige severdigheter som strender og ørken fremhever byens skjønnhet, og steder som Naama-bukta, Nabq-bukta og Naamabukten strand er helt klart verdt et besøk. Stuping er en lokal aktivitet, og Sharm El Sheikh golfanlegg er verdt et besøk.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Sharm El Sheikh?
De varmeste månedene er vanligvis august og juli, med en gjennomsnittstemperatur på 28 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 17 °C. Fra januar til mars kan du forvente en gjennomsnittstemperatur på 27 °C om dagen og 9 °C om natten. Fra april til juni er gjennomsnittstemperaturen på 34 °C om dagen og 14 °C om natten. Fra juli og til og med september er gjennomsnittstemperaturen på 35 °C om dagen og 21 °C om natten. Fra oktober til desember er gjennomsnittstemperaturen på 31 °C om dagen og 10 °C om natten.

Nylige anmeldelser i Sharm El Sheikh

Flere reisealternativer