Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Segrate

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Segrate

Allegroitalia Espresso Linate
Via Francesco Baracca 19, Novegro, Segrate, MI
Hent priser
1.98 km fra sentrum
4/5Very Good! (509 anmeldelser)
Kun for 1 natt på gjennomreise

"Anbefales kun for 1 natt på gjennomreise. Dette er et flyplasshotell og det merkes. Veldig lite rom."…"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2017

Allegroitalia Espresso Linate
At 9
Via del rovere 9, Segrate
Hent priser
1.87 km fra sentrum
5/5Exceptional! (4 anmeldelser)
Ottimo

"Proprietario gentilissimo, camera confortevole e molto pulita. Grazie"…"

Anmeldelse skrevet 21. jan. 2020

At 9
NH Milano 2 Residence
4 out of 5
Via Fratelli Cervi Snc, Segrate, MI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 073 kr per natt
2.3 km fra sentrum
4/5Very Good! (142 anmeldelser)

"Tutto ok."…"

Anmeldelse skrevet 30. jan. 2020

NH Milano 2 Residence
Da Ivano Apartments – Segrate
via toscana 32, Segrate, lombardia
Hent priser
1.04 km fra sentrum
3/5 (2 anmeldelser)
They all can’t be winners

"The staff? I seemed to have a random encounter with a Georgio a student who may or may not have been associated with the property. He called up Ivan, who seems to be the owner of this apartment in Segrate, not to be confused with Milan which is inaccessible from the apartment unless you have a car ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2017

Da Ivano Apartments – Segrate
Best Western Air Hotel Linate
4 out of 5
via Francesco Baracca 2, Segrate, Milano
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 668 kr per natt
2.18 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (998 anmeldelser)

"Hotellet har gratis shuttle til og fra flyplassen. Veldig hyggelig personale. Kun en restaurant i nærheten - denne lå på hotellet. Helt greit hvis man trenger en natt før flyreise."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019

Best Western Air Hotel Linate
Moxy Milan Linate Airport
Via Circonvallazione Idroscalo, Segrate, MI
Hent priser
2.15 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (461 anmeldelser)
Helt greit hotell

"Forholdsvis nytt, alt rent, helt og up to date. Kunne godt vært 2 stoler på rommet. Air-condition var støyete og var ikke særlig effektiv. God seng!"…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2019

Moxy Milan Linate Airport
Relax nel verde
Via Jan Palach 52, Segrate, Città Metropolitana di Milano
Hent priser
1.33 km fra sentrum
3/5 (1 anmeldelse)
렌트하신 분들만..

"위치가 밀라노 중심에서 꽤 떨어져 있어서 교통이 불편합니다ㅜㅜ 렌트 하신분들만 추천..! 캐리어 끌고 전철 몇번 갈아탄다고 넘 힘들었네요 그외에는 다 만족합니다 호스트분 넘 친절하셨고 집도 조용하고 깨끗했습니다. 한가지 불편한점은 샤워기가 천장고정형태라 조금 불편햇어요"…"

Anmeldelse skrevet 11. okt. 2019

Relax nel verde
Casa Linate
Via Giosuè Carducci, 7, Segrate
Hent priser
2.04 km fra sentrum
Casa Linate
Residenza Cerchi Milano
Via Milano 2, Segrate
Hent priser
1.35 km fra sentrum
Residenza Cerchi Milano
NH Milano 2
4 out of 5
Via Fratelli Cervi, Segrate, MI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 168 kr per natt
2.36 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (293 anmeldelser)
Rent og høflig

"Glimrende alternativ for de som vil ha et rent og stille rom for natten. Kort avstand med taxi til Linate flyplass, og gåavstand til gode restauranter. Hjelpfulle folk i baren og resepsjon."…"

Anmeldelse skrevet 13. sep. 2012

NH Milano 2
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Segrate
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Segrate

Hotell Segrate: Leter du etter overnatting i Segrate? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Segrate, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Segrate eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Segrate, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Segrate?
Best Western Air Hotel Linate er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Ifølge anmeldelser fra reisende er NH Milano 2 og NH Milano 2 Residence også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Segrate hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste rombestillinger er refunderbare så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å få tilbud i Segrate.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Segrate?
Basert på anmeldelser er Allegroitalia Espresso Linate et populært overnattingssted. et gjestegiveri er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. Et annet bra valg for en rimeligere reise er Best Western Air Hotel Linate.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man reiser med barn til Segrate?
Residenza Segrate Centro er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet kjøkken på rommet og vaskeritjenester. Andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er Allegroitalia Espresso Linate og NH Milano 2. Attraksjoner som Leolandia og Acquaworld ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Segrate?
Residenza Segrate Centro er et hundevennlig overnattingssted. et hotell kan blant annet friste sine menneskelige gjester med vaskeritjenester og kjøkken på rommet. Noen andre alternativer for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Best Western Air Hotel Linate og Hotel Riviera.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Segrate?
Best Western Air Hotel Linate er et populært overnattingssted 4 stjerner. et hotell er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med en restaurant og gratis wi-fi. Hvis du vil tilbringe en avslappende ettermiddag ved vannet, kan du dra til Traversino.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Segrate?
NH Milano 2 har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Et annet eksklusivt overnattingssted for ferien din er Best Western Air Hotel Linate.
Hva er det beste overnattingsstedet i Segrate for å lære mer om lokalhistorien?
Basert på vår reiseekspertise er NH Milano 2 Residence er et populært overnattingssted 4 stjerner, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. et hotell kan blant annet friste med restaurant og gratis wi-fi. Noen andre alternativer i nærheten av historiske severdigheter er Best Western Air Hotel Linate og Allegroitalia Espresso Linate.
Hvordan er det å overnatte i Segrate?
Segrate har flotte restauranter som de besøkende liker godt, og kan også skilte med barer og en innsjø. Turister som besøker byen, kan også glede seg over festivalene og livemusikken. Teatro alla Scala, Galleria Vittorio Emanuele II og Katedralen i Milano er noen av de mest populære attraksjonene i området. I Segrate kan du velge mellom 16 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Segrate?
Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet innsjøer og steder som Idroscalo di Milano og Parco dell’Idroscalo. I tillegg finner du Teatro alla Scala og Galleria Vittorio Emanuele II i området.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Segrate?
Finn veien til Segrate stasjon for å ta T-banen. Hvis du vil se mer av det omkringliggende området, kan du vurdere en leiebil.
Hvordan er været i Segrate?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 22 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Segrate er 998 mm.

Nylige anmeldelser i Segrate

Flere reisealternativer