Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Hoteller med basseng i Schiphol

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Hoteller med basseng i Schiphol

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam
4 out of 5
Stationsplein ZW 951, Schiphol
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 661 kr per natt fra 20. mar. til 21. mar.
4.3/5Excellent! (1,204 anmeldelser)
Weekend in Amsterdam.

"Great hotel with free shuttle bus from airport. Easy to visit Amsterdam city from it."…"

Anmeldelse skrevet 5. mar. 2020

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam
Finner du ikke det du leter etter?
Hoteller med basseng: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Hoteller med basseng - Hoteller i Schiphol

Søk etter hoteller i Schiphol på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Schiphol ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Schiphol.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Schiphol.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Schiphol. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Schiphol.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Schiphol – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke overnattingssteder i Schiphol har basseng?
YOTELAIR Amsterdam Schiphol - Transit Hotel: Overnattingsstedet tilbyr spa med full service, innendørsbasseng og 2 barer. Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center: Gjestene har tilgang på innendørsbasseng, barnebasseng og restaurant. Hilton Amsterdam Airport Schiphol: Dette hotellet med 4 stjerner ligger en 4-minutters gåtur unna Body Worlds. Overnattingsstedet tilbyr restaurant, innendørsbasseng og spatjenester. CitizenM Schiphol Airport Hotel: Gjestene har tilgang på 2 restauranter, sesongbasert utendørsbasseng og en bar. Steigenberger Airport Hotel Amsterdam: Dette hotellet med 5 stjerner ligger en 12-minutters gåtur unna NEMO vitenskapsmuseum. Overnattingsstedet har badstue, innendørsbasseng og boblebad.
Hva kan man se og gjøre i Schiphol?
Utforsk steder som Vondelpark, Van Gogh-museet og Rijksmuseum mens du er i området. Opplev de vakre naturomgivelsene med en tur innom Amsterdamse Bos. De som reiser til Schiphol setter spesielt pris på utvalget av spisesteder og de livlige barene.
Når er det best å bo på hotell med basseng i Schiphol?
Ta hensyn til været og klimaet i Schiphol, som er en viktig faktor når du planlegger en reise der du ønsker å slappe av ved bassenget. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 4 °C. De mest regnfulle månedene i Schiphol er oktober, september, november og desember. I løpet av denne perioden regner det i snitt 220 mm hver måned.
Hvordan kommer man seg enklest rundt i Schiphol?
Hvis du har kjennskap til transportmulighetene i Schiphol og omegn, kan du utforske andre steder enn hotellbassenget. Hvis du vil reise til områdene rundt, kan du ta toget fra Schiphol lufthavn stasjon. Transporttilbudet i Schiphol er kanskje litt begrenset, så det er nok enklest å komme seg rundt med bil.

Nylige anmeldelser i Schiphol

Flere reisealternativer