Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Sarajevo

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Sarajevo

Residence Inn by Marriott Sarajevo
4 out of 5
Skenderija 43, Sarajevo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 852 kr per natt
7.87 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (320 anmeldelser)
Highly recommendable hotel

"Very nice hotel - everything up to expectation, with one exception: the breakfast is way better than a regular continental one. Good location near the old town."…"

Anmeldelse skrevet 21. okt. 2019

Residence Inn by Marriott Sarajevo
Courtyard by Marriott Sarajevo
4 out of 5
Skenderija 1, Sarajevo
Gratis avbestilling
Prisen er 948 kr per natt
7.4 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (156 anmeldelser)
A new, nice, no-nonsense hotel!

"Very nice hotel. Brand new, functioning. No-nonsense establishment. Nice, airy rooms, very nice bathroom, would have had space for a bathtub. Nice restaurant, friendly staff. Nice roof bar. Ok price. Recommended!"…"

Anmeldelse skrevet 17. okt. 2019

Courtyard by Marriott Sarajevo
Radon Plaza
5 out of 5
Džemala Bijedica 185, Sarajevo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 865 kr per natt
2.45 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (107 anmeldelser)

"Badet var ingen 5 stjerne badekar var dårlig ustabil vannet rant ut av avløp ! Synes generelt at hotellet ikke fortjener 5 stjerner lenger !"…"

Anmeldelse skrevet 8. des. 2016

Radon Plaza
Europe Hotel
5 out of 5
Vladislava Skarica 5, Sarajevo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 920 kr per natt
8.32 km fra sentrum
3.9/5Good! (165 anmeldelser)

"Perfekt beliggenhet. Bra standard tatt landet i betraktning. De er ikke like opptatt av å pusse opp, men renhold var supert."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Europe Hotel
Ada Hotel
3 out of 5
Abdesthana, Sarajevo, Federacija Bosne i Hercegovine
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 693 kr per natt
8.76 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (8 anmeldelser)

"Super location and easy parking. Wonderful staff and AMAZING made to order breakfast with all the trimmings. Would definitely stay again."…"

Anmeldelse skrevet 12. okt. 2019

Ada Hotel
Hotel Hollywood
4 out of 5
Dr. Mustafe Pintola 23, Ilidža, Sarajevo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 799 kr per natt
4.03 km fra sentrum
3.5/5Good! (134 anmeldelser)
Hotel Hollywood Sarajevo

"Large hotel a 20 minute drive from the center of Sarajevo - very close to the airport. The hotel staff are friendly and speak English. Many of the facilities are a little run down. Smoking is permitted almost everywhere in the hotel as it is in most of Sarajevo. Overall it was a decent stay, the ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. jan. 2018

Hotel Hollywood
Hotel President Sarajevo
4 out of 5
Bazardžani 1, Sarajevo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 978 kr per natt
8.57 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (194 anmeldelser)
Fint hotell med god beliggenhet

"Fint hotell med god beliggenhet. Kort vei til spisesteder og butikker i gamlebyen. Rommet hadde god størrelse, var rent og frokosten hadde godt utvalg. De ansatte var hyggelige og imøtekommende."…"

Anmeldelse skrevet 22. jun. 2019

Hotel President Sarajevo
Hotel Holiday
4 out of 5
Zmaja od Bosne 4, Sarajevo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 748 kr per natt
6.49 km fra sentrum
4/5Very Good! (9 anmeldelser)

"I liked the spa service availability--massage services are available."…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Hotel Holiday
Swissotel Sarajevo
5 out of 5
Vrbanja 1, Sarajevo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 400 kr per natt
6.83 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (79 anmeldelser)

"Alles super 👍 Bis auf das Frühstück ! Frühstück war eine Katastrophe, bei 5 Sterne Hotel Sollte das Brot frisch sein und Obst vorhanden"…"

Anmeldelse skrevet 7. jan. 2020

Swissotel Sarajevo
Spa & Hotel Terme
4 out of 5
Hrasnicka cesta broj 14, Sarajevo, Bosnia and Herzegowina
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 725 kr per natt
4.32 km fra sentrum
3.1/5 (46 anmeldelser)
veldig skittent

"først vil jeg si at dette i utgangapunktet er en veldig fin hotell med fin resepsjon god størrelse på rommene og bad gode senger tv og alt annet som man forventer fra en fire stjerners hotell. Problemet på dette hotellet slik jeg ser det er at alle gir blaffen. Jeg fikk først rom 167 i første etg. ..."…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019

Spa & Hotel Terme
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Sarajevo
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Sarajevo

Hotell Sarajevo: Leter du etter overnatting i Sarajevo? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Sarajevo, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Sarajevo eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Sarajevo, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Sarajevo?
Hostel Pigeon Square er høyt rangert av Expedia-reisende. Dette overnattingsstedet har blant annet gratis wi-fi. Ifølge anmeldelser fra reisende er Malak Regency Hotel og ibis Styles Sarajevo også bra valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Sarajevo hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekking. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Sarajevo.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Sarajevo?
Basert på anmeldelser er Hotel President Sarajevo et populært overnattingssted. et hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Andre rimelige alternativer er Hotel BM International og Novotel Sarajevo Bristol.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man reiser med barn til Sarajevo?
Guest House Ćiro er et populært overnattingssted på Expedia 3,5 stjerner. et B&B-hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet vaskeritjenester og gratis wi-fi. Noen andre valgmuligheter for reiser med barn er Hotel Herc og Bm International Hotel.
Hva er det beste hotellet for en romantisk tur til Sarajevo?
Guest house Halvat er et overnattingssted 4 stjerner. et gjestehus er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med massasje på rommet og senger med overmadrass.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Sarajevo?
Courtyard by Marriott Sarajevo er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og et døgnåpent treningssenter.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Sarajevo?
Octagon har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med tilhørende vingård og en restaurant. Europe Hotel og Boutique Hotel Central er også to eksklusive overnattingssteder for ferien din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Sarajevo?
Boutique Hotel Central er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar.
Hva er det beste hotellet i Sarajevo for å lære mer om lokalhistorien?
Basert på vår reiseekspertise er Istanbul Golden Horn et hotell med 3,5 stjerner, restaurant og gratis wi-fi, som er perfekt for historieentusiaster som bestiller via Expedia. To andre valgmuligheter hvis du vil lære mer om stedets historie, er Hotel Grad og Novotel Sarajevo Bristol. Du kan også besøke kjente landemerker som Bosmal City Center, Gazi Husrev-Beg-moskeen og Latinerbroen.
Hva er det beste hotellet hvis man vil bo nær skibakkene i Sarajevo?
Basert på reisestatistikken vår er Ahar Hotel er et populært overnattingssted 3 stjerner og et bra valg hvis det er ski og snø som frister. et hotell kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Noen andre gode alternativer for vinterferien er Courtyard by Marriott Sarajevo og Hostel Gonzo. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til Trebević kabelvogn.

Nylige anmeldelser i Sarajevo

Flere reisealternativer