Santorini

Hoteller i Santorini

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Santorini

Alexander's Suites
4 out of 5
Oia, Santorini, Santorini Island
839 kr
per natt
5. des.–6. des.
4.1/5Veldig bra! (409 anmeldelser)
Absolutt verd et besøk

"I utgangspunktet hadde vi bestillt et rom i vindmøllen, men ved ankomst ble vi oppgradert til er superior room, et rom som er bygd inn i en grotte. Fantastisk rom, god plass, muligheter til å lage kaffe og te, ordinær men grei frokost. Fantastisk utsikt, fine utemøbler, nært sentrum, kort sagt godt ..."…"

Anmeldelse skrevet 18. apr. 2018

Alexander's Suites
Mill Houses Elegant Suites
4 out of 5
Firostefani, Santorini
1 000 kr
per natt
7. des.–8. des.
4.5/5Fantastisk! (566 anmeldelser)
Perfect view and ocation.Best of Santorini!

"We stayed two nights at this hotel and we absolutely loved it! We loved the walk down the stairs to the hotel towards the sea. It was beautiful. The view from the pool area was amazing, both during the day and during sunset. It was a nice and cosy hotel with its 13 rooms. The rooms were very pleasant ..."…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2015

Mill Houses Elegant Suites
Caldera Premium Villas-Adults Only
4 out of 5
Oia, Santorini, South Aegean
1 048 kr
per natt
13. nov.–14. nov.
4.2/5Veldig bra! (261 anmeldelser)

"Fantastisk service, flott personal, rent og generelt et nydelig opphold!"…"

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2019

Caldera Premium Villas-Adults Only
Hotel Sunny Villas
4 out of 5
Imerovigli, Santorini, Santorini Island
Hent priser
4.7/5Enestående! (449 anmeldelser)

"Flott området og bo. Fantastisk solnedgang fra balkongen."…"

Anmeldelse skrevet 3. jul. 2018

Hotel Sunny Villas
Porto Fira Suites
4 out of 5
Caldera Cliff, Santorini, Santorini Island
1 409 kr
per natt
13. nov.–14. nov.
4.7/5Enestående! (203 anmeldelser)

"Spectacular view and very nice staff. Rooms are very clean, well renovated and spacious. The location is excellent. It’s very close to restaurants and grocery, everything you need is around."…"

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2019

Porto Fira Suites
Loizos Stylish Residences
3.5 out of 5
Fira, Santorini, Santorini Island
499 kr
per natt
18. nov.–19. nov.
4.4/5Fantastisk! (600 anmeldelser)
A place for sleeping, not so much for hanging out

"We stayed here three nights, but did not spend much time in the room. Clean and nice room with a tiny swimming pool litterally just outside the door. The outdoor areas are not very big, and are in the shade. No view."…"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019

Loizos Stylish Residences
Lilium Villas
5 out of 5
Fira Town, Santorini, Santorini Island
Hent priser
4.7/5Enestående! (504 anmeldelser)
Fantastisk utsikt. Flott hotell :)

"Reiste alene med min datter på 10 år, og hadde et supert opphold. God service! Alle tiders hotell :)"…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2014

Lilium Villas
Santorini Princess Luxury Spa Hotel
5 out of 5
Imerovigli, Santorini, Santorini Island
Hent priser
4.9/5Enestående! (641 anmeldelser)

"Vi hadde et helt fantastisk opphold ved dette boutiqe-hotellet. Det som gjorde stedet magisk var Georgia, som var en utrolig snill, morsomt og serviceinnstilt vertinne som alltid passet på gjestene. Hun var tilstede 24/7. Hun ga 100 prosent i jobben sin. Frokosten var skuffende til å være et 5* hotell. ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Santorini Princess Luxury Spa Hotel
Ira Hotel & Spa
4 out of 5
Firostefani, Santorini, Santorini Island
815 kr
per natt
25. nov.–26. nov.
4.8/5Enestående! (404 anmeldelser)
Amazing view, good location and service. +++

"Stayed only for 2 days i Santorini, but very happy with the hotel choice. You have an amazing view from the hotel itself. Good service. Plenty of restaurants in close distance (5 minutes), you HAVE to try the La Maison restaurant. Wifi was not working very well, but you do not come to Santorini to ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2016

Ira Hotel & Spa
Andronis Luxury Suites
5 out of 5
Oia, Santorini, Santorini Island
Hent priser
4.8/5Enestående! (156 anmeldelser)
Ubeskrivelig!

"Vi tilbragte 10 herlige dager i Oia, Santorini og bodde på Andronis Luxury Suites under hele oppholdet. Hotellet kan nesten ikke beskrives med ord.. Det var helt fantastisk fra vi kom til vi dro! De ansatte gjorde alt for at oppholdet vårt skulle være så behagelig som mulig, og servicen kan ikke ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. mai 2014

Andronis Luxury Suites
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Santorini
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Santorini

Her finner du de beste, billige overnattingene på Santorini.

Santorini er kjent for noen fantastisk vakre byer, perfekte som postkort der de lyser hvitt over det asurblå Middelhavet. Men øya, som ligger fire timers fergetur eller en 45-minutters flytur unna fastlandet, har enormt mye mer å by på for den greskinteresserte enn bare vakre strender og kritthvite byer. Når du vil reise til Santorini, har du mulighetene på din side – dette er en destinasjon som kan skilte med godt vær store deler av året og hyggelige folk hver eneste dag. La søkemotoren peke deg i retning av de koseligste hotellene, de billigste overnattingene og de mest idylliske utsiktene.

Overnatting på Santorini, men hvor?

Som en av de mest historisk interessante øyene i Egeerhavet har Santorini i lang tid lokket til seg både soltilbedere og arkeologer. I riktig gamle dager het øya Thera (mange grekere kaller den fortsatt dette), og hadde en langt fremskredet sivilisasjon inntil den gikk i lufta under et enormt vulkanutbrudd. Nå er den en av de vakreste av de greske øyene, og man reiser også hit for å oppleve de varme kildene som er å finne på naboøyene Nea Kameni, Palea Kameni og Therasia.

Billige hoteller på Santorini

Det bugner over av flotte steder å overnatte på Santorini, og det er virkelig noe for enhver smak, med alt fra enkle losjier til overdådige luksushoteller. Hvis du tenker å leie bil på Santorini, bør du sjekke med hotellet at de tilbyr parkering, slik at du har et trygt sted å sette bilen om natten. De fleste kan tilby dette, men det lønner seg allikevel å dobbeltsjekke når du går til å reservere rom på ditt valgte hotell. Da kommer dette opp under ”Alternativer”.

Hotellrom på Santorini

De aller fleste som ferierer her, kommer til Santorini med fly. Men de fineste hotellene ligger ikke ved flyplassen: De flotteste strendene ligger på øyas sørkyst, fra Akrotiri, via Agios Georgios til Perissa. Over byen Perissa ruver Santorinis høyeste punkt, Profitis Ilias – 567 meter over havet, med et fantastisk vakkert kloster bygget på begynnelsen av 1700-tallet. Nesten uansett hvor du ferierer på Santorini, er dette stedet høyt på lista over ting du må få med deg.

Hvilke hoteller på Santorini er bra?

Generelt sett er det vel slik at de aller fleste hoteller på Santorini tjener en eller annen hensikt, og vil være gode for noen, men upassende for andre. Derfor er valgfriheten stor, og mulighetene for å finne noe som passer for både deg og reisefølget ditt, er veldig gode. Den som ønsker en rolig ferie uten for mye bråk, bør styre klar av de største byene, sånn som Fira og Oia, men selv disse er etter forholdene rolige, selv på kveldstid. Er du mer opptatt av bading, sjøliv og late dager på stranden, er det sørkysten du bør dra til. De billigste hotellene er gjerne spredt litt rundt, men du finner helt sikkert noe som ikke går hardt utover lommeboka hvis du holder deg til tettstedene.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Santorini

Nylige anmeldelser i Santorini