Hellas kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Santorini

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Santorini

Casa Vitae Suites
5 out of 5
Kamari, Santorini
Prisen er 1 801 kr per natt
4.4 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (98 anmeldelser)

"Hyggelig personale, god service, passelig størrelse på hotellet."…"

Anmeldelse skrevet 29. jun. 2019

Casa Vitae Suites
Ambassador Aegean Luxury Hotel and Suites
5 out of 5
Akrotiri, Santorini
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 5 686 kr per natt
4.89 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (136 anmeldelser)
Toppers hotell for en flott kjæreste-ferie!

"Fantastisk sted!! Bedre enn forventet, virkeligheten er flottere enn på bildene. Hyggelig personale alle som en! God mat i restauranten!"…"

Anmeldelse skrevet 29. sep. 2015

Ambassador Aegean Luxury Hotel and Suites
Grand View
3 out of 5
Megalohori, Santorini, Santorini Island
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 420 kr per natt
2.91 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (229 anmeldelser)
Veldig fornøyd!!

"Vi hadde et fantastisk opphold på Grand View og kunne ikke vært mer fornøyd med valg av hotell :) Veldig stille og fredelig beliggenhet. Hotellet har en nydelig utsikt hvor solnedgangen kan nytes uten forstyrrelser. Ellers så var hotellet rent, og har et fint uteområde for soling og bading. Veiene ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2019

Grand View
Santorini Princess Luxury Spa Hotel
5 out of 5
Imerovigli, Santorini, Santorini Island
Prisen er 2 493 kr per natt
5.33 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (671 anmeldelser)

"Vi hadde et helt fantastisk opphold ved dette boutiqe-hotellet. Det som gjorde stedet magisk var Georgia, som var en utrolig snill, morsomt og serviceinnstilt vertinne som alltid passet på gjestene. Hun var tilstede 24/7. Hun ga 100 prosent i jobben sin. Frokosten var skuffende til å være et 5* hotell. ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Santorini Princess Luxury Spa Hotel
Ira Hotel & Spa
4 out of 5
Firostefani, Santorini, Santorini Island
Prisen er 1 630 kr per natt
3.32 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (447 anmeldelser)
Amazing view, good location and service. +++

"Stayed only for 2 days i Santorini, but very happy with the hotel choice. You have an amazing view from the hotel itself. Good service. Plenty of restaurants in close distance (5 minutes), you HAVE to try the La Maison restaurant. Wifi was not working very well, but you do not come to Santorini to ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2016

Ira Hotel & Spa
Costa Grand Resort & Spa
5 out of 5
Kamari Beach, Santorini, Santorini Island
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 726 kr per natt
5.32 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (168 anmeldelser)

"struttura nuova e ben tenuta organizzazione del personale"…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2020

Costa Grand Resort & Spa
De Sol Spa Hotel
5 out of 5
Fira, Santorini, Santorini Island
Prisen er 2 174 kr per natt
0.9 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (275 anmeldelser)

"Utrolig fint hotell med god frokost, perfekt svømmebasseng med poolbar hvor man kan bestille mat og drikke. Vi hadde superior rom med boblebad og en nydelig seng. Hotellet hadde også egen shuttle bus inn til fira flere ganger om dagen som var gratis. Vi hadde en perfekt ferie."…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019

De Sol Spa Hotel
Atrina Canava 1894
4 out of 5
Oia Village, Santorini
Prisen er 2 173 kr per natt
8.23 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (98 anmeldelser)
Perfekt

"Helt perfekt sted å oppleve Oia fra. Verdt hver eneste krone. Anbefales på det varmeste"…"

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2018

Atrina Canava 1894
Petit Palace
4 out of 5
Fira, Santorini
Prisen er 2 626 kr per natt
1.08 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (300 anmeldelser)
Perfect escape

"We had a wonderful stay. Everything was perfect. All the staff were really Nice and helpfull. The breakfast was excellent, more than a 5 står hotel. Will definitly stay there again and would highly recommend. Thank's for the wonderful stay."…"

Anmeldelse skrevet 1. mai 2018

Petit Palace
Volcano View Hotel Santorini
5 out of 5
Fira, Santorini, Santorini Island
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 355 kr per natt
0.81 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (544 anmeldelser)
Ikonisk utsikt

"Fantstisk beliggenhet ute på klippenene (Caldera), med ikonisk utsikt. Flott bassengområde, som sjelden var fullt. Svært god og variert frokost. Nydelig rom med havutsikt. Gratis shuttle til og fra Fira flere ganger om dagen. Kommer gjerne tilbake!"…"

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2018

Volcano View Hotel Santorini
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Santorini
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Santorini

Her finner du de beste, billige overnattingene på Santorini.

Santorini er kjent for noen fantastisk vakre byer, perfekte som postkort der de lyser hvitt over det asurblå Middelhavet. Men øya, som ligger fire timers fergetur eller en 45-minutters flytur unna fastlandet, har enormt mye mer å by på for den greskinteresserte enn bare vakre strender og kritthvite byer. Når du vil reise til Santorini, har du mulighetene på din side – dette er en destinasjon som kan skilte med godt vær store deler av året og hyggelige folk hver eneste dag. La søkemotoren peke deg i retning av de koseligste hotellene, de billigste overnattingene og de mest idylliske utsiktene.

Overnatting på Santorini, men hvor?

Som en av de mest historisk interessante øyene i Egeerhavet har Santorini i lang tid lokket til seg både soltilbedere og arkeologer. I riktig gamle dager het øya Thera (mange grekere kaller den fortsatt dette), og hadde en langt fremskredet sivilisasjon inntil den gikk i lufta under et enormt vulkanutbrudd. Nå er den en av de vakreste av de greske øyene, og man reiser også hit for å oppleve de varme kildene som er å finne på naboøyene Nea Kameni, Palea Kameni og Therasia.

Billige hoteller på Santorini

Det bugner over av flotte steder å overnatte på Santorini, og det er virkelig noe for enhver smak, med alt fra enkle losjier til overdådige luksushoteller. Hvis du tenker å leie bil på Santorini, bør du sjekke med hotellet at de tilbyr parkering, slik at du har et trygt sted å sette bilen om natten. De fleste kan tilby dette, men det lønner seg allikevel å dobbeltsjekke når du går til å reservere rom på ditt valgte hotell. Da kommer dette opp under ”Alternativer”.

Hotellrom på Santorini

De aller fleste som ferierer her, kommer til Santorini med fly. Men de fineste hotellene ligger ikke ved flyplassen: De flotteste strendene ligger på øyas sørkyst, fra Akrotiri, via Agios Georgios til Perissa. Over byen Perissa ruver Santorinis høyeste punkt, Profitis Ilias – 567 meter over havet, med et fantastisk vakkert kloster bygget på begynnelsen av 1700-tallet. Nesten uansett hvor du ferierer på Santorini, er dette stedet høyt på lista over ting du må få med deg.

Hvilke hoteller på Santorini er bra?

Generelt sett er det vel slik at de aller fleste hoteller på Santorini tjener en eller annen hensikt, og vil være gode for noen, men upassende for andre. Derfor er valgfriheten stor, og mulighetene for å finne noe som passer for både deg og reisefølget ditt, er veldig gode. Den som ønsker en rolig ferie uten for mye bråk, bør styre klar av de største byene, sånn som Fira og Oia, men selv disse er etter forholdene rolige, selv på kveldstid. Er du mer opptatt av bading, sjøliv og late dager på stranden, er det sørkysten du bør dra til. De billigste hotellene er gjerne spredt litt rundt, men du finner helt sikkert noe som ikke går hardt utover lommeboka hvis du holder deg til tettstedene.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Santorini?
Daylight er en favoritt blant Expedia-reisende. Et gjestehus 3 stjerner kan blant annet friste med utendørsbasseng og gratis wi-fi. Det tar dessuten bare 3 minutter å gå til Perissa strand. Noen andre mulige valg basert på anmeldelser er blant annet Lemon Suites Santorini og Aegean Gem.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Santorini hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste rombestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å få de beste alternativene i Santorini.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Santorini?
Basert på anmeldelser er Pension Stella et populært overnattingssted med 3 stjerner. et pensjonat passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og aircondition. Noen andre rimelige alternativer er Villa Toula og Villa Valvis.
Hvilket overnattingssted er best for en tur med hele familien til Santorini?
Dream Island Hotel er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis parkering og vaskeritjenester. Andre alternativer for familieturen er Hotel Thira og En Plo Boutique Suites. Maritime Museum er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk ferie i Santorini?
Santorini Princess Luxury Spa Hotel er et overnattingssted 5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med regndusjer og private balkonger. Noen andre muligheter for en reise med din bedre halvdel er Absolute Bliss og Petit Palace.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Santorini?
Stelios Place er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet et utendørsbasseng og gratis wi-fi. Apanemo Hotel er også et alternativ hvis du vil ha med kjæledyr på tur.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Santorini?
Smaragdi Hotel er et populært overnattingssted 3 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med et utendørsbasseng og et spa med full service. Andre valgmuligheter nær stranden er Bella Santorini og Blue Waves Hotel. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Kamari strand eller Den hvite stranden.
Hva er det beste luksushotellet i Santorini?
Santorini Princess Luxury Spa Hotel har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og spa med full service. Santo Maris Oia, Luxury Suites & Spa og Katikies Santorini - The Leading Hotels Of The World er også to eksklusive alternativer for ferien din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Santorini?
Andronis Boutique Hotel er et overnattingssted 5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både restaurant med havutsikt og en bassengbar. Philippion Boutique Hotel og Mill Houses Elegant Suites er to andre overnattingssteder i boutique-stil.
Hvilke hoteller i Santorini har basseng?
The Majestic Hotel er et hotell med 5 stjerner og kan friste med barnebasseng, sesongbasert utendørsbasseng og 2 restauranter. Andre overnattingssteder med basseng på stedet er Astro Palace og Dream Island Hotel.

Nylige anmeldelser i Santorini

Flere reisealternativer