Billige flyreiser til Santorini

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 902 kr for enveisflyvninger og 2 989 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Santorini

Fly til Santorini

Du kommer deg enkelt og greit med fly til Santorini fra norske flyplasser, og det tilbys flere flyvninger med ulike flyselskaper til og fra denne vakre greske øya. Expedia kan by på billige flybilletter til Santorini, og du kan dessuten spare penger på å bestille overnatting og leie av bil i samme slengen.

Santorini, hvis offisielle navn egentlig er Thíra, er kjent for å være en av Hellas’ vakreste øyer. Utgravinger her har vist at øya har en lang historie som strekker seg tilbake til minoisk tid, noe historieinteresserte kan glede seg over når de besøker Santorini. De fleste turistene velger imidlertid å dra på ferie til Santorini på grunn av de flotte naturlige omgivelsene, det innbydende havet og den sjarmerende bebyggelsen her.

Flyvninger til Santorini fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Santorini fra Oslo Lufthavn (OSL) ukentlig i sommersesongen med flere ulike flyselskaper, og denne turen tar rundt 4 timer. Flyr du fra en annen norsk flyplass eller utenom høysesongen, må du belage deg på å antakeligvis måtte mellomlande ett eller flere steder, det være seg i Oslo eller en annen nordeuropeisk by og/eller i Athen.

De aller fleste turistene velger å bestille flybilletter til Santorini om sommeren, når temperaturen er på sitt høyeste og det tilbys en rekke direkteflyvninger hit. Det er mulig å finne billige flyreiser til Santorini i høysesongen, men du bør passe på å være tidlig ute med bestillingen, siden dette er et populært reisemål.

Fly til Santorini lufthavn (JTR)

Santorini lufthavn (JTR) er en liten flyplass som først og fremst kun tar imot internasjonale fly om sommeren og stort sett bare fly fra Athen resten av året. Skal du videre til en annen gresk øy etter endt opphold på Santorini, må du altså satse på en flyvning til Athen og deretter transport derfra, eller du kan ta ferge fra Santorini.

Santorini lufthavn (JTR) ligger rundt 5 kilometer unna hovedbyen på øya. Du kommer deg lett fra flyplassen og dit du skal med buss eller drosje, og mange av øyas hoteller tilbyr dessuten transport fra og til flyplassen. Øya er liten i utstrekning, så uansett hvor langt du skal av gårde, vil du ikke bruke lang tid på å komme deg dit.

Hvor du kan overnatte

Når du har valgt datoene for din flyreise til Santorini, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Overnatter du i hovedstaden Firà, vil du befinne deg blant sjarmerende, hvite bygninger, og du vil kunne nyte en flott utsikt over havet og besøke to interessante historiske museer. Velger du i stedet å overnatte i Imerovigli, som ligger litt lenger nord, vil du befinne deg på et sted med en nydelig solnedgang, vakre kirker og gamle ruiner. Et annet populært sted er Oia, som takket være sine pittoreske bygninger og flotte omgivelser er blitt brukt som kulisser i flere filmer.

Uavhengig av hvor du vil overnatte på Santorini, kan du bestille både overnatting og flyvninger på Expedia.

Informasjon om flyreiser til Santorini

Ankomstflyplass Santorini
Ankomstflyplassens IATA-kode JTR

Populære flyvninger til Santorini

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 902 kr for enveisflyvninger og 2 989 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.