San Juan

Reiseguide
San Juan fasiliteter samt koselige dyr og kulturarv
Besøk Puerto Ricos hovedstad for å slikke sol på strender med hvit sand, handle i stilfulle butikker og utforske historiske bygninger helt fra det 16. århundret.

Nyt en tropisk strandferie i San Juan, og utforsk de mange historiske stedene i en av de eldste byene i Amerika.Den eldste delen av byen, kjent som El Viejo San Juan, er en liten øy som er forbundet med fastlandet via broer. Her finner du mange av byens mest populære attraksjoner, historiske bygninger, restauranter og butikker. Besøk Museo de Arte de Puerto Rico, som har en rekke utstillinger, regelmessige kulturelle begivenheter og en vakker botanisk hage. Bare en kort spasertur unna ligger Catedral de San Juan, der du kan bli med på en spansk messe eller se det siste hvilestedet til Ponce de Leon, en spansk utforsker og den første guvernøren av Puerto Rico.Ingen reise til området er komplett uten et besøk til San Juan National Historic Site. Dette massive komplekset står på verdensarvlisten og omfatter mange av byens forsvarsmurer og festninger. Du kan bruke flere timer her siden du kan utforske fangehull og tunneler og klatre opp tårn opptil 42 meter og nyte utsikten over byen.San Juan er velkjent for førsteklasses shopping, så du må ta deg tid til å gå langs Calle del Cristo, den populære handlegaten i gamle San Juan. Her finner du berømte internasjonale butikker sammen med forhandlere som selger lokale varer. Ferierende som er ute etter å slappe av på stranden, bør dra øst for gamle San Juan til Isla Verde. Denne stranden ligger i nærheten av hovedattraksjonene, men likevel så langt unna at den er et flott sted for litt fred og ro. For reisende med barn er Luquillo-stranden, der en lagune er beskyttet av korallrev, et flott alternativ.Til tross for svært tett trafikk reiser både lokalbefolkningen og besøkende i San Juan primært med bil, selv om det går gratis trikk for turister i gamle San Juan. I enkelte områder kan du bruke metrosystemet og offentlige busser, men det beste alternativet for besøkende er vanligvis til fots over kortere avstander eller bruke den lokale trikken eller drosje.

Discover neighborhoods in San Juan

San Juan

Gamle San Juan

Spennende museer og nydelig sjøutsikt er bare noen av grunnene til at så mange drar til Gamle San Juan, og når du først er her, bør du også ta turen til San Juan havn og Castillo de San Cristobal.

Gamle San Juan
Condado

Condado

Condado kan friste med både vakre strender og spennende butikker. Du bør også få med deg Casino del Mar at La Concha Resort og Condado Beach mens du utforsker byen.

Condado
Museo de Arte de Puerto Rico som viser gatescener

Santurce

Når du er i Santurce, bør du få med deg severdigheter som Condado Beach, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Hellige hjerte stasjon.

Santurce
San Juan kirkegård

San Juan Antiguo

4/5(1 anmeldelse av området)

San Juan Antiguo kan friste med både vakre strender og spennende butikker. Du bør også få med deg San Juan havn og San Juan fergekai mens du utforsker byen.

San Juan Antiguo
San Juan som viser by, sandstrand og tropisk landskap

Ocean Park

Vakre strender er bare én av grunnene til at mange reiser til Ocean Park. Hvis du har tid til å utforske litt, bør du ta turen til Calle Loiza og Último Trolley-stranden.