Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Sagunto

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Sagunto

Apartamentos Mediterrania Marina
3 out of 5
Calle Espronceda, 18, Sagunto
Hent priser
5.83 km fra sentrum
Apartamentos Mediterrania Marina
Villa med Basseng 100 Meter fra Stranden
Romslig, Praktisk og Sjarmerende hus
5 Minutter til Stranden - Villa med Hage og Utendørs Dusj
5/5Exceptional! (6 anmeldelser)
Wunderschönes Haus

"Unvergessliche Weihnachtsferien haben wir in dem Haus verbracht. Ein sehr herrlicher Empfang. Das Haus ist sehr sauber und gemütlich. Es fehlt in dem Haus an nichts. Alles was man braucht steht zur Verfügung. Sehr gepflegter Garten sowie die Palme ermöglicht die Sonne in vollen Zügen zu genießen. ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. jan. 2020

5 Minutter til Stranden - Villa med Hage og Utendørs Dusj
Villa 50 m fra Stranden med Hage, Privat Basseng og Garasje
4.1/5Very Good! (8 anmeldelser)
Sejour tres agreable

"Sejour tres agreable dans cette maison spacieuse et idealement situee a 50 m de la plage . On ne le voit pas sur les photos mais on accede directement a la plage quasiment privee par un petit portillon Tres bon contact avec Esperanza"…"

Anmeldelse skrevet 27. aug. 2019

Villa 50 m fra Stranden med Hage, Privat Basseng og Garasje
Romslig Villa, Rett ved Sjøen, Kjæledyr Velkomne
4.4/5Excellent! (11 anmeldelser)
Just had a great stay at the villa nice and relaxing. All very helpful thank you.

"Very enjoyable stay."…"

Anmeldelse skrevet 18. nov. 2019

Romslig Villa, Rett ved Sjøen, Kjæledyr Velkomne
Apartamentos Mediterrania Jaime
Sensity Hotel Vent de Mar
3.5 out of 5
Carrer Illa de Còrsega, 61, Sagunto
Prisen er 697 kr per natt
5.63 km fra sentrum
4/5Very Good! (216 anmeldelser)

"Muy limpio,habitaciones en muy buen estado. Muy cerquita de la playa y muchos bares y restaurantes x la zona"…"

Anmeldelse skrevet 11. mar. 2020

Sensity Hotel Vent de Mar
Hostal Teide
2 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 432 kr per natt
4.73 km fra sentrum
3.3/5 (48 anmeldelser)
Básico.

"Hostal básico sin demasiadas comodidades. Escalera estrecha (me tocó en el tercer piso) e incómoda para ir con maletas o bolsas. Colchón poco comido en la cama que me tocó."…"

Anmeldelse skrevet 5. feb. 2020

Hostal Teide
Flat Stengt TIL Stranden FOR Sommer
Hent priser
4.23 km fra sentrum
1/5 (1 anmeldelse)

"La plage a proximité est agréable.cependant, l'appartement est situé au 4ème étage sans ascenceur. L'appartement est trop chaud. La literie n'est pas confortable. Sentiment d'insécurité en raison de la serrure de fortune de la porte voisinnage bruyant jusqu'à tôt le matin. Et très mal équipé pour ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019

Flat Stengt TIL Stranden FOR Sommer
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Sagunto
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Sagunto

Hotell Sagunto: Leter du etter overnatting i Sagunto? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Sagunto, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Sagunto eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Sagunto, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Sagunto?
Sensity Hotel Vent de Mar er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Et hotell 3,5 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre muligheter for reisen din er EXE Puerto de Sagunto og Monte Picayo.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Sagunto hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellbestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i Sagunto.
Hva er det beste hotellet hvis man reiser med barn til Sagunto?
EXE Puerto de Sagunto er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et utendørsbasseng og en restaurant. Andre valgmuligheter hvis du skal reise med barn, er Hotel Els Arenals og Hostal Teide. Attraksjoner som Bioparc Valencia (dyrehage) og Kunst- og vitenskapsbyen ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for par i Sagunto?
Hotel Els Arenals er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med romservice døgnet rundt og private balkonger.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Sagunto?
Cuatro Hermanas er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og et utendørsbasseng. Hotel L’Estació er også en valgmulighet hvis du vil ha med kjæledyr på tur.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Sagunto?
Sensity Hotel Vent de Mar er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med et utendørsbasseng og en bassengbar. Andre valgmuligheter nær stranden er Cuatro Hermanas og EXE Puerto de Sagunto. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Platja de Canet eller Paltja del Port de Sagunt.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Sagunto?
Hotel Els Arenals er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bassengbar.
Hva er det beste hotellet i Sagunto for å utforske historiske attraksjoner?
Basert på vår reiseekspertise er EXE Puerto de Sagunto er et populært overnattingssted 4 stjerner, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. et hotell kan blant annet friste med restaurant og gratis wi-fi. Andre overnattingssteder i nærheten av historiske severdigheter er Hostal Teide og Monte Picayo. Du kan også besøke kjente landemerker som Teatro Romano de Sagunto, Sagunto akropolisslott og Restes del Pont Romà.
Hvordan er det å overnatte i Sagunto?
Sagunto kan by på strender, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over templene, fjellene og festivalene. Noen av de mest populære attraksjonene i området er Malvarrosa strand, Plaza de la Reina og Sentralmarkedet. I Sagunto kan du velge mellom 61 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Sagunto?
Her finner du dessuten severdigheter som Teatro Romano de Sagunto, Sagunto akropolisslott og Restes del Pont Romà. Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet strender og steder som Platja de Canet og Paltja del Port de Sagunt. I området finner du også Malvarrosa strand og Plaza de la Reina.
Hvordan er det best å utforske Sagunto?
Hvis du vil utforske resten av regionen, kan du ta et av togene som går fra Sagunt/sagunto stasjon. Kollektivtilbudet i Sagunto er muligens ikke så bra, så det kan lønne seg å leie bil i stedet.
Hvordan er været i Sagunto?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 24 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 13 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Sagunto er 391 mm.

Nylige anmeldelser i Sagunto

Flere reisealternativer