Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Fly til Tunisia

Flyvninger til Tunisia

I Tunisia kan du oppleve mye. Dette landet ble i gammel tid kalt Afer, som betyr solfylt. Da skjønner du at en ferie i Tunisia er garantert sol og varme. Landet som ligger helt nord i Afrika, kan skilte med langstrakte, flotte sandstrender som omsorgsfullt omfavnes av et knallblått hav. Her kan du nyte late dager med tærne i sanden og nesen i en god bok.

Flere flyselskaper vil fly deg dit, og det er gode sjanser for å finne billige flybilletter til Tunisia. Å fly til Tunisia kan medføre alt fra rolig avslapning til yrende folkeliv i byer med flott arkitektur og levende markeder. Landet har en lang og innholdsrik historie, og gatene og bygningene gjør sitt beste for å videreformidle den historiske stemningen.

Å fly til Tunisia og transporten videre

Den største internasjonale flyplassen er den som befinner seg i nærheten av hovedstaden Tunis, Tunis Airport, også kjent som Carthage International Airport. En flyreise til Tunisia ender her. Herfra kan du fly videre til andre flyplasser i Tunisia.

Du kan også leie bil i Tunisia. Det er mange internasjonale selskaper som tilbyr leiebil. Det er også lokale bilutleiere der som kan tilby lavere priser, men da bør du undersøke om alt av skatter og avgifter er inkludert i prisen, ellers kan ʺknalltilbudetʺ vise seg å være noe helt annet.

Det er foreløpig ikke direkte forbindelse mellom toglinjen og flyplassen, men du kan ta både buss og drosje til sentralstasjonen. Ellers kan du ta drosje helt frem til ditt hotell i Tunisia.

Når du skal velge drosje, er det alltid lurt enten å sørge for at taksameteret blir slått på når dere kjører, eller å bli enige om en pris før du setter deg i bilen. Det kan komme tillegg i prisen ved ekstra bagasje eller kveldskjøring. Du frarådes å benytte deg av tilbud som drosjesjåfører i ankomsthallen kommer med. Det er større sjanse for at du betaler for mye i slike situasjoner.

Ferie i Tunisia – fra fly til kamel

Nord-Afrika er kjent for mye forskjellig, blant annet store ørkenområder som Sahara. Dette er noe helt annet enn hva vi er vant med i kjølige og våte Norge. I Tunisia kan du oppleve Sahara-ørkenen fra kamelryggen, noe som er en helt spesiell opplevelse. Du vil være omringet av gyllen sand – sand så langt øyet kan se. Alt dette i takt med kamelens svaiende bevegelser og lave grynting.

Som en kontrast til ørkenens stillhet, har du byene i Tunisia, for eksempel Sousse. Dette er et yndet turistmål som byr på alt fra strandliv til livlige markedsplasser.

Alle som planlegger å fly til Tunisia, bør besøke utenriksdepartementets nettsider for å holde seg oppdatert om forholdene i landet. Det er en fin tommelfingerregel å ha uansett hvor du tenker å reise. Etterpå kan du saumfare Expedias nettsider etter flybilletter til Tunisia, og rimelige hotellrom og leiebiler hvis du ønsker det. Lykke til og bon voyage!