Billige flybilletter til Tunisia

De beste byene å besøke i Tunisia

Billige flyreiser til Tunisia

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 830 kr for enveisflyvninger og 2 553 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Air France
Air France
Turkish Airlines
Air France
Air France
Air France
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Air France
Turkish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Turkish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Turkish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Turkish Airlines

Fly til Tunisia

Flyvninger til Tunisia

I Tunisia kan du oppleve mye. Dette landet ble i gammel tid kalt Afer, som betyr solfylt. Da skjønner du at en ferie i Tunisia er garantert sol og varme. Landet som ligger helt nord i Afrika, kan skilte med langstrakte, flotte sandstrender som omsorgsfullt omfavnes av et knallblått hav. Her kan du nyte late dager med tærne i sanden og nesen i en god bok.

Flere flyselskaper vil fly deg dit, og det er gode sjanser for å finne billige flybilletter til Tunisia. Å fly til Tunisia kan medføre alt fra rolig avslapning til yrende folkeliv i byer med flott arkitektur og levende markeder. Landet har en lang og innholdsrik historie, og gatene og bygningene gjør sitt beste for å videreformidle den historiske stemningen.

Å fly til Tunisia og transporten videre

Den største internasjonale flyplassen er den som befinner seg i nærheten av hovedstaden Tunis, Tunis Airport, også kjent som Carthage International Airport. En flyreise til Tunisia ender her. Herfra kan du fly videre til andre flyplasser i Tunisia.

Du kan også leie bil i Tunisia. Det er mange internasjonale selskaper som tilbyr leiebil. Det er også lokale bilutleiere der som kan tilby lavere priser, men da bør du undersøke om alt av skatter og avgifter er inkludert i prisen, ellers kan ʺknalltilbudetʺ vise seg å være noe helt annet.

Det er foreløpig ikke direkte forbindelse mellom toglinjen og flyplassen, men du kan ta både buss og drosje til sentralstasjonen. Ellers kan du ta drosje helt frem til ditt hotell i Tunisia.

Når du skal velge drosje, er det alltid lurt enten å sørge for at taksameteret blir slått på når dere kjører, eller å bli enige om en pris før du setter deg i bilen. Det kan komme tillegg i prisen ved ekstra bagasje eller kveldskjøring. Du frarådes å benytte deg av tilbud som drosjesjåfører i ankomsthallen kommer med. Det er større sjanse for at du betaler for mye i slike situasjoner.

Ferie i Tunisia – fra fly til kamel

Nord-Afrika er kjent for mye forskjellig, blant annet store ørkenområder som Sahara. Dette er noe helt annet enn hva vi er vant med i kjølige og våte Norge. I Tunisia kan du oppleve Sahara-ørkenen fra kamelryggen, noe som er en helt spesiell opplevelse. Du vil være omringet av gyllen sand – sand så langt øyet kan se. Alt dette i takt med kamelens svaiende bevegelser og lave grynting.

Som en kontrast til ørkenens stillhet, har du byene i Tunisia, for eksempel Sousse. Dette er et yndet turistmål som byr på alt fra strandliv til livlige markedsplasser.

Alle som planlegger å fly til Tunisia, bør besøke utenriksdepartementets nettsider for å holde seg oppdatert om forholdene i landet. Det er en fin tommelfingerregel å ha uansett hvor du tenker å reise. Etterpå kan du saumfare Expedias nettsider etter flybilletter til Tunisia, og rimelige hotellrom og leiebiler hvis du ønsker det. Lykke til og bon voyage!

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Tunisia på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Tunisia.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Tunisia som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Tunisia, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Tunisia!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Tunisia under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Tunisia tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Tunisia, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.