Billige flybilletter til Tunis

Billige flyreiser til Tunis

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 433 kr for enveisflyvninger og 2 637 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Air France
Lufthansa
Air France
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Turkish Airlines
Lufthansa

Fly til Tunis

Tunisias hovedstad og største by er rik på historie og opplevelser. Byens medina står på UNESCOs verdensarvliste og byr på både storbyliv og strandtilværelse. Tunis er en smeltedigel av kulturer og historisk påvirkning, og en perle ved Middelhavets kyst. Hvis det frister å kjøpe flybilletter til Tunis, er det bare å ta i bruk søkeverktøyet her på Expedia.no. Da får du hjelp med å finne billige flybilletter til Tunis, så du i stedet kan prioritere strandliv, severdigheter og deilig mat. Når du søker etter reiser, får du opp en lettfattelig oversikt som blant annet kan sorteres etter pris. På den måten blir det enklere å ikke betale for mye, og hvis du samtidig bestiller hotell i Tunis, kan du spare enda mer!

En metropol i solen

En reise til Tunis er ikke komplett uten et besøk i medinaen, som ligger i sentrum av byen. Medinaen er en labyrint av trange, sjarmerende smug, moskeer, mausoleer, palasser og en souk, der man kan gjøre en god handel dersom man lærer seg kunsten å prute. Byen er også kjent for rimelige luksusvarer, for ikke å glemme gullfargede strender og stekende sol. For den historisk interesserte må også ruinene etter Kartago nevnes. I det hele tatt er Tunis et perfekt reisemål dersom man ønsker å kombinere late dager på stranden, shopping, en annerledes storbyferie, besøk på historiske attraksjoner og utmerket mat til en rimelige penge.

Flyreiser til Tunis fra flyplasser i Norge

Det går ikke direktefly fra Norge til Tunis, men du har mange alternativer hvis du er villig til å mellomlande. Av større selskaper flyr blant annet Lufthansa og Air France til byen, og med disse selskapene kan du regne med å mellomlande i henholdsvis Frankfurt og Paris. Du slipper stort sett unna med én mellomlanding når du skal fly til Tunis, og du bør regne minimum seks timer fra avgang til du er i landet.

Norske turister kan oppholde seg i Tunisia i inntil tre måneder uten visum. Tunisia er ikke Schengen-medlem, så husk pass når du skal dit. Folkehelseinstituttet anbefaler at alle som reiser til Tunisia, har hepatitt A-vaksine. De fleste tunisiere drikker vann fra springen, men turister anbefales å drikke flaskevann. Det er også viktig å være forsiktig med mat generelt, og å vaske frukt og grønnsaker godt.

Tunis lufthavn, Kartago

Flyplassen ligger ikke langt fra sentrum, og du har mange transportalternativer å velge mellom – det går både buss, tog og taxi til byen. Med buss må du beregne rundt en halvtimes reisetid, mens taxi bruker noe mindre tid, rundt 20 minutter. Lufthavnen har i dag en terminalkapasitet på ca. 5 millioner mennesker årlig, og inneholder det man venter av en moderne flyplass hva gjelder tjenesteytende næringer, shopping og bevertning. Det er også verdt å nevne at det er mange interessante reisemål også utenfor byen, så det kan være en spennende opplevelse å leie bil i Tunis. Her på Expedia.no kan du finne en billig leiebil.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Tunis

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 433 kr for enveisflyvninger og 2 637 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Air France
Lufthansa