Billige flybilletter til Troms og Finnmark

De beste byene å besøke i Troms og Finnmark

Billige flyreiser til Troms og Finnmark

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 549 kr for enveisflyvninger og 1 097 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Widerøe
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Scandinavian Airlines
Widerøe

Fly til Troms og Finnmark

Skal du fly til Troms og Finnmark eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Troms og Finnmark. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Troms og Finnmark eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Troms og Finnmark eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Troms og Finnmark som følge av COVID-19?
Mange av flyselskapene gir deg nå mer fleksibilitet på grunn av COVID-19. Du finner enkelt svar på de fleste spørsmålene du måtte ha om avbestilling av flyturen til Troms og Finnmark i kundeserviceportalen vår. Dessuten bør du gå nøye gjennom vilkårene og betingelsene til de ulike selskapene innen du bekrefter bestillingen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Troms og Finnmark med fleksible regler for endring?
Nå om dagen er fleksibilitet i forbindelse med reiser utslagsgivende. Derfor har vi lagt til alternativet <<Ingen gebyrer for endring>> på siden vår, så du lettere kan få frem rimelige, fleksible flybilletter til Troms og Finnmark. Innstillingen finner du til venstre på siden, rett nedenfor overskriften <<Fleksible regler for endring>>.
Hvilke selskaper flyr til Troms og Finnmark?
Bestill fly med et av disse kjente flyselskapene, og gled deg til artige opplevelser i Troms og Finnmark:

  • Wideroe – 1248 flyvninger i måneden til Troms og Finnmark eller omegn, inkludert 775 flyvninger til Tromsø (TOS-Langnes) og 325 flyvninger til Hammerfest (HFT) hver måned.
  • SAS – 303 flyvninger i måneden til Troms og Finnmark eller omegn, inkludert 260 flyvninger til Tromsø (TOS-Langnes) og 43 flyvninger til Alta (ALF) hver måned.
  • Norwegian Air Shuttle – 264 flyvninger i måneden til Troms og Finnmark eller omegn, inkludert 216 flyvninger til Tromsø (TOS-Langnes) og 47 flyvninger til Alta (ALF) hver måned.

Hvor mye koster en flyreise til Troms og Finnmark?
De siste sju dagene har en flybillett tur-retur til Troms og Finnmark vært mulig å bestille til kun 1 097 kr. På det meste har prisen ligget på 2 248 kr. Flyturer én vei med avgang fra Oslo (OSL) har i samme periode kostet helt ned i 549 kr.
Hva er prisen på en flybillett til Troms og Finnmark?
De siste sju dagene kostet en flybillett til Troms og Finnmark et sted mellom 1 097 kr og 2 248 kr. Prisene varierer som oftest ut fra faktorer som avreisetidspunktet, flyselskapet, kabinklassen, samt hvor tidlig ute du har vært med bestillingen.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Troms og Finnmark?
Februar er den aller beste måneden hvis du vil kjøpe billige billetter til Troms og Finnmark. Husk at det som oftest er dyrere flybilletter i sommerferien.
Hvor lang tid tar det å fly til Troms og Finnmark?
Hvor lang reisetiden blir, avhenger av flere faktorer, blant annet hvilken by du reiser fra. Her ser du gjennomsnittlige flytider for noen populære ruter til Troms og Finnmark:

  • Fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Tromsø (TOS-Langnes): 1 t og 53 min
  • Fra Hammerfest (HFT) til Tromsø (TOS-Langnes): 42 min
  • Fra Bodø (BOO) til Tromsø (TOS-Langnes): 52 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Troms og Finnmark?

  • Start eventyret ditt i Troms og Finnmark i den fascinerende byen Tromsø. Det er masse å gjøre her – fra populære severdigheter som Tromso Lapland til mat, kunst, shopping og mye annet.
  • Når du vurderer hvilken type klær du skal pakke til reisen, bør du huske på at Tromsø er kjent for å ha et subarktisk klima. Det kan være lurt å ta en titt på værmeldingen før du drar, så du vet hva slags vær du kan forvente når du er der.
  • Deretter kan du ta turen til Harstad, som ligger omtrent 130 km sørvest for Tromsø. Her kan du blant annet se Mountain Hike to Musvannet, en av områdets største severdigheter.

Når er det best å reise til Troms og Finnmark?
Tromsø, den mest kjente byen i Troms og Finnmark, er et spennende sted å besøke året rundt. Liker du ikke kulde? Da bør du legge turen hit fra 20. Juni og utover for å oppleve sommeren, når temperaturen er mellom 44Fº (7Cº) og 53Fº (12Cº). er tiden når Tromsø tiltrekker seg de store folkemengdene.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Troms og Finnmark på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Troms og Finnmark.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Troms og Finnmark som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Troms og Finnmark, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Troms og Finnmark!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Troms og Finnmark under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Troms og Finnmark tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Troms og Finnmark, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Troms og Finnmark

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Widerøe