Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Genève

Leie bil i Geneve

Geneve bilutleie – Geneve er en pen, elegant og usedvanlig vakkert beliggende by. Den ligger omgitt av høye fjell ved Europas største fjellinnsjø, Genèvesjøen i Sveits, ikke langt fra Frankrike. Geneve er sentrum for all verdens diplomati og kan være ganske dyr å feriere i. Men, om du legger din ferie til Geneve, vil du kunne oppdage at det også er utrolig mange vakre steder å besøke med bil i regionen.

Med leiebil i Geneve har du raskt muligheten til å komme deg rundt i de fantastiske sveitsiske og franske alper enten det er sommer eller vinter. Det er muligheter for å finne billig leiebil i Geneve.

Turen til Geneve

Å fly til Geneve er relativt enkelt. Fra Norge, og spesielt fra Østlandet, går det fint an å finne direktefly. Ellers er det lett å komme seg til Genèves flyplass Cointrin fra de fleste byer i Norden og Europa. Cointrin ligger på grensen mellom Sveits og Frankrike. Flyplassen er hyppig brukt av vintersportsturister som skal til de mest kjente stedene i Alpene. Så, Geneve er altså et godt utgangspunkt om du for eksempel vil kombinere alpintur med bytur. Det anbefales absolutt å skaffe seg leiebil i Geneve på flyplassen, og så kjører du direkte til ditt utvalgte hotell i Geneve.

Geneve

Med leiebil i Geneve har du frihet til å utforske byen og Alpene rundt som du selv ønsker. Geneve er mest kjent for sin sjokolade og sine sveitsiske kvalitetsur, men også for alle de internasjonale organisasjonene som har base her. Derfor er mye i denne byen tilpasset folk som reiser i embets medfør, som gode restauranter og hoteller med klasse. Derfor er det veldig lurt å booke både hotell og bil på forhånd, du kan nemlig risikere at alt er fullt. Ute i den store innsjøen er det en fontene som spruter 150 meter opp i luften, 7 tonn vann til enhver tid, sies det. Det er mye vann i lufta, og går du for nær blir du våt. Fontenen er en av byens største severdigheter. Promenadene langs Genèvesjøen er vakre og her er det verd å parkere bilen for å ta seg en spasertur. Det samme gjelder gamlebyen som er stengt for biler. De som liker litt variasjon i stil, pris og eleganse, anbefales å besøke bydelen Paquis, eller kjør gjerne til bydelene Plainpalais og Carouge.

Flotte dagsturer fra Geneve

For turer utenfor byen anbefales Chamonix, både sommer som vinter, om du ikke allerede har vært der. Ovronnaz er en kurby, også oppe i de sveitsiske alper, og er et nydelig sted. Gruyeres er som et postkort når det gjelder klassiske sveitsiske alpelandsbyer, den er fra middelalderen og har også en velholdt og flott borg. Over i de franske alpene anbefales Yvoire, en populær middelalderby bare en halv times kjøring fra Geneve. Også i Frankrike, 45 minutter unna Geneve, ligger Annecy, og litt lenger unna Perouges. Det er både en vakker kjøretur og to flotte gamle, pittoreske landsbyer.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Genève

Hva er den beste prisen på leiebil i Genève?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Genève .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Genève?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Genève er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Genève?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Genève?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Genève

Utforsk Genève med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!