Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Gode tilbud på leiebiler i Genève

Leie bil i Geneve

Geneve bilutleie – Geneve er en pen, elegant og usedvanlig vakkert beliggende by. Den ligger omgitt av høye fjell ved Europas største fjellinnsjø, Genèvesjøen i Sveits, ikke langt fra Frankrike. Geneve er sentrum for all verdens diplomati og kan være ganske dyr å feriere i. Men, om du legger din ferie til Geneve, vil du kunne oppdage at det også er utrolig mange vakre steder å besøke med bil i regionen.

Med leiebil i Geneve har du raskt muligheten til å komme deg rundt i de fantastiske sveitsiske og franske alper enten det er sommer eller vinter. Det er muligheter for å finne billig leiebil i Geneve.

Turen til Geneve

Å fly til Geneve er relativt enkelt. Fra Norge, og spesielt fra Østlandet, går det fint an å finne direktefly. Ellers er det lett å komme seg til Genèves flyplass Cointrin fra de fleste byer i Norden og Europa. Cointrin ligger på grensen mellom Sveits og Frankrike. Flyplassen er hyppig brukt av vintersportsturister som skal til de mest kjente stedene i Alpene. Så, Geneve er altså et godt utgangspunkt om du for eksempel vil kombinere alpintur med bytur. Det anbefales absolutt å skaffe seg leiebil i Geneve på flyplassen, og så kjører du direkte til ditt utvalgte hotell i Geneve.

Geneve

Med leiebil i Geneve har du frihet til å utforske byen og Alpene rundt som du selv ønsker. Geneve er mest kjent for sin sjokolade og sine sveitsiske kvalitetsur, men også for alle de internasjonale organisasjonene som har base her. Derfor er mye i denne byen tilpasset folk som reiser i embets medfør, som gode restauranter og hoteller med klasse. Derfor er det veldig lurt å booke både hotell og bil på forhånd, du kan nemlig risikere at alt er fullt. Ute i den store innsjøen er det en fontene som spruter 150 meter opp i luften, 7 tonn vann til enhver tid, sies det. Det er mye vann i lufta, og går du for nær blir du våt. Fontenen er en av byens største severdigheter. Promenadene langs Genèvesjøen er vakre og her er det verd å parkere bilen for å ta seg en spasertur. Det samme gjelder gamlebyen som er stengt for biler. De som liker litt variasjon i stil, pris og eleganse, anbefales å besøke bydelen Paquis, eller kjør gjerne til bydelene Plainpalais og Carouge.

Flotte dagsturer fra Geneve

For turer utenfor byen anbefales Chamonix, både sommer som vinter, om du ikke allerede har vært der. Ovronnaz er en kurby, også oppe i de sveitsiske alper, og er et nydelig sted. Gruyeres er som et postkort når det gjelder klassiske sveitsiske alpelandsbyer, den er fra middelalderen og har også en velholdt og flott borg. Over i de franske alpene anbefales Yvoire, en populær middelalderby bare en halv times kjøring fra Geneve. Også i Frankrike, 45 minutter unna Geneve, ligger Annecy, og litt lenger unna Perouges. Det er både en vakker kjøretur og to flotte gamle, pittoreske landsbyer.

Utforsk Genève

Utforsk Genève med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!