Billige flybilletter til South Dakota

De beste byene å besøke i South Dakota

Billige flyreiser til South Dakota

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 10 496 kr for enveisflyvninger og 8 784 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Delta
Delta
Delta
Delta
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
Delta
Delta
Delta
Delta
KLM
KLM
Air France
KLM
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Fly til South Dakota

Skal du fly til South Dakota eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til South Dakota. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til South Dakota eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til South Dakota eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til South Dakota som følge av COVID-19?
Gå til kundeserviceportalen vår for detaljert informasjon om endring og avbestilling av fly på grunn av COVID-19. Du burde også gå gjennom vilkårene og betingelsene til selskapet du helst vil fly med, før du kjøper turen til South Dakota.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til South Dakota med fleksible regler for endring?
Nå om dagen er fleksibilitet i forbindelse med reiser helt sentralt. Derfor har vi lagt til alternativet <<Ingen gebyrer for endring>> på siden vår, så det blir lettere å finne frem til billige, fleksible billetter til South Dakota. Du finner innstillingen på venstre side, like nedenfor overskriften <<Fleksible regler for endring>>.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til South Dakota under COVID-19?
Med så mange nye forebyggende tiltak på plass i forbindelse med COVID-19 har det hatt en innvirkning på måten vi reiser på. Her får du en håndfull nyttige tips du kan lese før du går om bord i flyet til South Dakota.

 • Undersøk hvilke regler som gjelder ved både avgang og ankomst. Det er mulig at lokale restriksjoner gjør at du ikke får reise, så du må gjøre deg godt kjent med disse før du kjøper billett.
 • Ha på deg munnbindet på alle steder der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli spurt om å fjerne munnbindet et øyeblikk for at de skal kunne identifisere deg.
 • I stedet for at du gir boardingkortet ditt til vekterne, må du holde det inntil leseren selv og så vise det til kontrolløren for bekreftelse.
 • I noen land er det tillatt å ta med opptil 350 ml antibac i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av bagasjen for sjekk i sikkerhetskontrollen.
 • Putt små gjenstander som mobil, nøkler og mynter i håndbagasjen i stedet for i boksen i sikkerhetskontrollen, så minimerer du antallet personer som rører ved tingene.
 • Putt all mat i gjennomsiktige poser i boksen i sikkerhetskontrollen, så er det enklere for kontrollørene å se hva det er uten at de behøver å røre ved det.

Hvilke selskaper flyr til South Dakota?
Med to flyselskaper å velge blant er det like enkelt å komme seg til South Dakota eller omegn som det er å bestemme seg for reisedatoer. Bestill turen med et av disse:

 • United Airlines – 551 flyvninger i måneden til South Dakota eller omegn, inkludert 260 flyvninger til Rapid City, South Dakota (RAP-Rapid City regionale flyplass) og 243 flyvninger til Sioux Falls, South Dakota (FSD-Sioux Falls regionale flyplass) hver måned.
 • Delta – 321 flyvninger i måneden til South Dakota eller omegn, inkludert 169 flyvninger til Sioux Falls, South Dakota (FSD-Sioux Falls regionale flyplass) og 151 flyvninger til Rapid City, South Dakota (RAP-Rapid City regionale flyplass) hver måned.

Hvordan finner jeg billige billetter til South Dakota?
En av de letteste måtene å finne billig fly til South Dakota på er å ha fleksible reisedatoer. Søk etter fly, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over resultatene for å se en sammenligning av prisene på datoene i nærheten. Beste pris på fly til South Dakota de siste sju dagene var 8 784 kr. Bestiller du god tid i forveien, får du ofte et enda bedre tilbud.
Hvor mye koster en flyreise til South Dakota?
Prisen for fly tur-retur til South Dakota har de siste sju dagene variert mellom 8 784 kr og 10 093 kr. Hadde du fløyet én vei fra Oslo (OSL), kunne du ha bestilt billett til bare 10 496 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i South Dakota?
Hvilken flyplass du lander på i South Dakota, avhenger av hvor du har tenkt å reise fra, og hva som er sluttdestinasjonen din. Vi har laget en liste over de mest populære flyplassene i regionen:

 • Sioux Falls, South Dakota (FSD-Sioux Falls regionale flyplass) – 768 flyvninger per måned.
 • Rapid City, South Dakota (RAP-Rapid City regionale flyplass) – 616 flyvninger per måned.
 • Pierre, South Dakota (PIR-Pierre regionale flyplass) – 99 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til South Dakota?
Flyvninger til South Dakota lå på mellom 8 784 kr og 10 093 kr de siste sju dagene. Vanligvis får du en lavere pris jo tidligere du bestiller.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til South Dakota?
Planlegger du en reise til South Dakota, er det rimeligst å reise i februar. Flyprisene er som regel dyrest i sommerferien og i julen, så det er lurt å unngå disse månedene hvis du kan.
Hvor lang tid tar det å fly til South Dakota?
Det kan ta én time eller to eller lenger – det avhenger for det meste av hvor du reiser fra. De gjennomsnittlige flytidene for disse ettertraktede rutene til South Dakota kan gi deg en idé om hva du kan forvente.

 • Fra Chicago, Illinois (ORD-O’Hare internasjonale flyplass) til Sioux Falls, South Dakota (FSD-Sioux Falls regionale flyplass): 1 t og 47 min
 • Fra Minneapolis, Minnesota (MSP-Minneapolis - St. Paul internasjonale flyplass) til Sioux Falls, South Dakota (FSD-Sioux Falls regionale flyplass): 1 t og 4 min
 • Fra Denver, CO (DEN-Denver internasjonale flyplass) til Sioux Falls, South Dakota (FSD-Sioux Falls regionale flyplass): 1 t og 35 min

Hva er de beste tingene å gjøre i South Dakota?

 • Med så mye å se og gjøre i Sioux Falls er det ikke rart at mange besøkende velger å starte eventyret i South Dakota i nettopp denne livlige byen. Sett av litt tid til å få med deg store severdigheter som Empire Mall kjøpesenter før du utforsker noen av byens mindre kjente attraksjoner.
 • Sioux Falls har et fuktig kontinentalklima. Før du reiser kan det være lurt å undersøke hva slags vær som forventes under ferien din. Uansett om det er tørt eller fuktig, er det smart å komme forberedt.
 • Omtrent 14 km øst for Sioux Falls finner du Brandon, som også er verdt et besøk. De mest kjente severdighetene omfatter Wilde Prairie Winery, som du ikke bør gå glipp av.

Når er det best å reise til South Dakota?
Sioux Falls, den største byen i South Dakota, er et hyggelig sted å oppdage året rundt. Liker du ikke kulde? Da bør du reise hit fra 20. Juni og utover for å oppleve sommeren, når gjennomsnittstemperaturen er mellom 60Fº (16Cº) og 80Fº (27Cº). er tiden når Sioux Falls er livligst.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til South Dakota på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til South Dakota.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til South Dakota som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til South Dakota, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til South Dakota!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til South Dakota under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i South Dakota tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til South Dakota, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.