Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Billige flyreiser til Oman

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Oman

Sultanatet Oman er et arabisk land som ligger på Den arabiske halvøy. Sultanatet var lenge et sted forbeholdt sultanens spesielt inviterte gjester, men i dag har landet åpnet for turismen – selv om det er et stort fokus på at tradisjonene i landet skal bevares. En reise til Oman kan derfor by på et mer autentisk innblikk i den arabiske kulturen, i motsetning til steder som Dubai og Abu Dhabi. Når du skal finne billige flybilletter til Oman, er det lurt å se etter flybilletter til flyplassen i Muskat, som er landets hovedstad. Du kan velge mellom flere selskaper når du skal fly til Oman, men flest flyvninger finner du til Muskat. Bruker du søkeverktøyet vårt kan du sortere søkeresultatet etter pris, noe som gjør det ekstra enkelt å finne et billig fly til Oman.

Opplevelser i Oman

Sultanatet har veldig mye spennende å by på, men det som nok trekker flest nordmenn til landet, er de gode temperaturene og sikre solforholdene i vinterhalvåret. Selv om den indre delen av landet stort sett består av ørken, som er et interessant reisemål for en dagstur i seg selv, er det den 200 mil lange kystlinjen mot Det indiske hav som er det store trekkplasteret. Kysten kan by på et vakkert landskap med høye fjellkjeder og klart, blått vann. Dykking er en populær aktivitet blant turister, og det er også båtturer som tar deg med for å se delfiner, hvaler og havskilpadder. Det fleste av hoteller i Oman ligger langs kysten, og utvalget er det ikke noe å si på.

Flyreiser til Oman fra flyplasser i Norge

Det er mange flyselskaper som tilbyr flybilletter til Oman, og det er i all hovedsak tre byer i landet de flyr til: Muskat, Salalah og Khasab. Det er klart flest flyvninger til Muskat, så det er til denne byen du finner de billigste flybillettene. Mange store flyselskaper flyr hele eller deler av strekningen, blant annet Qatar Airways, Etihad, SAS og Oman Air. Du må regne med én eller to mellomlandinger og en reise som tar rundt 10–11 timer.

Som norsk statsborger er du avhengig av å ordne deg visum for å kunne besøke Oman. Dette visumet skaffer du enkelt på flyplassen ved ankomst. Du bør sjekke prisene for et visum for ti dager, og eventuelt et visum for 30 dager.

Muskat internasjonale lufthavn

Denne flyplassen het tidligere Seeb internasjoanle flyplass, og det er den største flyplassen i Oman. Det er en ganske stor flyplass med rundt ni millioner reisende hvert år. Flyplassen har alt av fasiliteter, blant annet en rekke kjente kjederestauranter som du kjenner godt til fra før. Hvis du vil handle litt ved ankomst eller før avreise, kan du ta turen innom butikken Muscat Duty Free. Fra flyplassen inn til Muskat sentrum er det 32 km, en strekning du kan tilbakelegge med buss eller drosje. Dersom du skal leie bil i Oman, kan et godt alternativ være å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen når du ankommer.