Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Muscat

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Informasjon om flyreiser til Muscat

Ankomstflyplass Muscat internasjonale lufthavn
Ankomstflyplassens IATA-kode MCT
Ankomstby Muscat

Fly til Muscat

Muscat er hovedstaden og den største byen i Oman, og er en av Midtøstens eldste byer. Den er fra gammelt av en viktig havneby, og blant verdens vakreste havnebyer – fortsatt uoppdaget for veldig mange reisende. Mange vil forbinde byens navn med krydderet muskat, men krydderet kommer opprinnelig fra Indonesia. Men også Muscat er full av duftende krydder fra mange land. En reise til Muscat vil være et eventyr du har med deg resten av livet, og det er både spennende og vakkert reisemål. Dette kan du lese mer om nedenfor. For å finne billige flybilletter til Muscat, kan søkeverktøyet vårt her på Expedia være til hjelp. Du kan sortere resultatene etter pris, og dermed være sikker på å finne de billigste – og beste – flyvningene for deg når du skal fly til Muscat.

Opplevelser i Muscat

Det å gå rundt i byen er på mange måter som å gå rundt i en annen verden og en annen tid. Rundt deg ser du fjell og vulkanstein, Arabiahavet, palasser, og de lave, hvite bygningene som er karakteristisk for byen. Havnen er selve hjertet i hovedstaden, og her er det fortsatt liv og røre. I Shati Al-Qurm-distriktet finner du det vakre operahuset, som absolutt er verdt et besøk. Et annet must i Muscat er sultanens palass, en av byens mest kjente attraksjoner. Grand Mosque, den største og flotteste moskeen er verdt en titt. Byen er bygd opp av seks bydeler, og når du skal finne hotell i Muscat er det lurt å bo så sentralt som mulig.

Flyreiser til Muscat fra flyplasser i Norge

Når du skal kjøpe flybilletter til Muscat, kan du velge mellom en rekke forskjellige flyselskaper, som KLM, Lufthansa, SAS og Turkish Airlines – for å nevne noen. Du må regne med minimum én mellomlanding, ofte i Doha i Qatar, eller Istanbul. Det tar minst ni timer med fly til Muscat, men det avhenger av at du får en optimal mellomlanding.

For å kunne reise til Oman trenger du visum, og her er en del regler å følge. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder fra hjemreisedatoen. Hvis du har et stempel fra Israel i passet ditt, vil du bli nektet innreise til Oman – så har du det, må du skaffe deg et nytt pass før du reiser. Norske, danske og svenske statsborgere får, mot betaling, et 30 dagers turistvisum ved innreise. Oman samarbeider dessuten med De forente arabiske emirater og Qatar, så hvis du kommer herfra trenger du ikke turistvisum til Oman.

Muscat internasjonale lufthavn

Hovedflyplassen i Oman er Muscat internasjonale lufthavn, tidligere Seeb, har vært under ombygging i flere år, og framstår i dag som en moderne flyplass. Etter omfattende renovering har den en kapasitet på 12 millioner passasjerer i året, og her finner du alt du trenger av butikker og restauranter. Dersom du har tenkt å ha leiebil i Muscat , er det smart å avtale at den skal hentes på flyplassen.