Billige flybilletter til Mumbai

Billige flyreiser til Mumbai

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 873 kr for enveisflyvninger og 4 435 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Turkish Airlines
Qatar Airways
Turkish Airlines
British Airways
Etihad Airways
SAS
British Airways
Air France
KLM
KLM

Fly til Mumbai

Om

Fly til

Er du ute etter en eksotisk ferie? Da kan en reise til i India være det du ser etter. Når du besøker , bør du absolutt ta turen innom Gateway of India. Denne imponerende basaltbuen ble bygget under den britiske koloniseringen og ser utover Arabiahavet. Under oppholdet bør du også få med deg Elefantøya og Gharapuri. Sistnevnte er et nettverk av sju huler med kunst dedikert til guden Shiva, og det antas at hulene ble lagt et sted mellom det 5. og 8. århundre.

Ellers er det viktig å forberede deg på å møte en helt annen kultur, og ikke minst en gigantisk by med svært mange mennesker. I sentrum og forstedene er det tilsammen omtrent 22 millioner innbyggere. Som du sikkert da skjønner, er det ikke noe problem å finne et hotell i , men vær oppmerksom på at standarden kan være noe varierende.

Finne flybilletter til

Fra Oslo til er det 6 649 kilometer, så det er en lang reise du legger ut på. Selv om det er en lang reise, er det fullt mulig å finne billige flybilletter til . Du gjør lurt i å benytte deg av søkeverktøyet vårt når du skal et billig fly til . Søkeverktøyet viser deg alle tilgjengelige flybilletter i en oversiktlig liste, som du kan sortere etter blant annet pris.

Flyreiser til fra norske flyplasser

Selv om du ikke kan fly direkte til fra Norge, kommer du deg til byen med kun én mellomlanding, og rutene med én mellomlanding er i tillegg ofte de rimeligste. De raskeste flyrutene gjør unna denne reisen på omtrent 13 timer.

Norske statsborgere må søke visum for innreise til India. Du kan søke elektronisk om å få «Indian E-Tourist Visa» basert på såkalt «Electronic Travel Authorization (ETA)». I praksis betyr dette at du søker og betaler for turistvisum elektronisk via http://www.indianvisaonline.gov.in/, tar med deg den skriftlige bekreftelsen fra indiske myndigheter, og får visum innstemplet i passet ved ankomst i India. Det må søkes om visum maksimalt 34 dager, og minst 4 dager, før ankomst til India.

Fly til Chhatrapati Shivaji internasjonale lufthavn (BOM)

Denne flyplassen er den nest travleste flyplassen i India, kun slått av flyplassen i Dehli. Årlig er nesten 50 millioner passasjerer innom denne flyplassen, og som du sikkert da skjønner, finner du alt av fasiliteter på flyplassen. Her er det et svært godt utvalg av alt fra spisesteder til butikker.

Flyplassen er sentralt plassert, omtrent sju kilometer vest for sentrum. Hvis du vil komme deg så rimelig som mulig inn til sentrum, er tog det beste alternativet. Det er ingen togstasjon tilknyttet flyplassen, men du kan ta buss, drosje eller rickshaw noen minutter fra flyplassen til togstasjonen. Et alternativ for deg som vil reise litt mer bekvemt, er drosje eller rickshaw hele veien en fin løsning. Hvis du har planer om å leie bil i , kan dette selvfølgelig ordnes på flyplassen. På flyplassen kan du velge mellom alle de store bilutleieselskapene i India. Med bil tar det omtrent 20 minutter inn til sentrum utenom rushtrafikken.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Mumbai

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 873 kr for enveisflyvninger og 4 435 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Turkish Airlines
SAS