Billige flybilletter til Mumbai

Billige flyreiser til Mumbai

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 954 kr for enveisflyvninger og 4 865 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

IndiGo
IndiGo
IndiGo
IndiGo
IndiGo
IndiGo
Air India
Etihad Airways
IndiGo
IndiGo

Fly til Mumbai

Fly til Mumbai

Er du ute etter en eksotisk ferie? En tur til Mumbai i India er kanskje akkurat det du ser etter. Når du besøker Mumbai, bør du absolutt ta turen innom Gateway of India. Denne imponerende basaltbuen ble bygget under den britiske koloniseringen og ser utover Arabiahavet. Enten du trenger flybilletter til familien eller en enkeltbillett for forretninger, kan Expedia hjelpe deg med å finne de beste tilbudene og spesialprisene på flybilletter til Mumbai. Vår prismatch på flybilletter til Mumbai gjør at du kan føle deg trygg på bestillingen din. Vi vet at det kan være kostbart å reise, og at det er viktig for deg å bestille billetter som passer budsjettet ditt. Vi vil at du skal kjøpe de riktige billettene ut fra dine behov.

Under oppholdet bør du få med deg Elefantøya og Gharapuri. Dette nettverket av sju huler har kunst dedikert til guden Shiva og det antas at de ble skapt et sted mellom det 5. og 8. århundre. Finn flybilletter ved å legge inn reisedatoene dine i vårt innovative bestillingssystem, og vi søker etter alle tilgjengelig tilbud og priser. Enten du ser etter enveisbilletter eller ønsker flere stopp, kan vi vise deg alle de tilgjengelige flyvningene til Mumbai på én enkelt nettside. Da slipper du å besøke nettsidene til flere konkurrerende flyselskaper for å finne billettene som passer for deg. Med vårt system kan du se alle tilgjengelige avgangstider og reisetider for den dagen du ønsker å reise, slik at du kan ta en rask avgjørelse om hvilke flyvninger som passer for deg.

Med så mange spennende opplevelser som venter i Mumbai – hva venter du på? Med bare noen få klikk kan Expedia.no hjelpe deg med å bestille billige flybilletter til Mumbai. Vi har all den informasjonen du trenger og du kan se gjennom alt fra mellomlandinger til flystørrelse. Når du har valgt flybilletter, kan vi hjelpe deg å spare enda mer med et av våre hotelltilbud eller rimelige leiebiler. Vi kan hjelpe deg med å lage en pakkereise som inneholder flybilletter, hotellrom, leiebil og inngangsbilletter for å spare så mye som mulig på turen til Mumbai.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Mumbai?
Hvis du har valgt å fly, er det ikke vanskelig å velge flyplass. Byen har bare én – Mumbai (BOM-Chhatrapati Shivaji internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til Mumbai lufthavn (BOM) fra sentrum av Mumbai?
BOM er ikke langt unna bykjernen. Det er kun 2 km fra sentrum av Mumbai.
Kan jeg fly til Mumbai nå?
For å finne den seneste informasjonen om å fly til Mumbai kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du lære mer om reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene når du har landet.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Mumbai?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Mumbai, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Mumbai med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Mumbai, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Mumbai?
BOM er den viktigste flyplassen i Mumbai. Det kan være lurt å undersøke litt om den før du setter deg på flyet. Terminalen ligger 2 km fra sentrumsområdet.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Mumbai?
48 flyselskaper flyr til Mumbai fra 97 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Mumbai?
Mumbai har flest flyvninger fra IndiGo, Vistara og GoAir. IndiGo er det mest populære flyselskapet, og Indirapuram er byen de fleste reisende reiser fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Mumbai?
Det er ingen sak å arrangere en opplevelsesrik ferie til Mumbai når det går 2797 flyvninger uten stopp hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Mumbai avreise fra?
Mange reisende har avreise fra flyplasser i Badrinath, Indirapuram og Nagaur når de drar til Mumbai.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Mumbai?
Hvis du reiser fra Badrinath, tar det omtrent 2 t og 14 min før du ankommer Mumbai. Fra Indirapuram tar det vanligvis 2 t og 14 min, og fra Nagaur tar flyturen 2 t og 14 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Mumbai så rimelig som mulig?
Som alle bereiste reisende sier – ikke vent for lenge med å bestille. Flyprisene er ofte på sitt dyreste like før avreisedatoen. En annen enkel måte å dra i land knallgode tilbud på er å undersøke litt nærmere. Hvis destinasjonen kan friste med flere flyplasser, bør du finne ut hva det koster å fly til en av de minst travle. Og helt til slutt: Kjøp billetter tidlig hvis du finner en uimotståelig pris. Billettprisene kan nemlig endre seg raskt! Med gode råd og hell kan de billige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Mumbai?
Her har du all informasjonen du trenger for å få en super reise. Følger du de beste tipsene våre, så cruiser du gjennom sikkerhetskontrollen og er klar til å utforske Mumbai før du vet ordet av det.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • En flytur kan gå som en drøm hvis du pakker riktig. Det første du trenger, er toalettsaker som tannbørste og deodorant samt et klesskift og en god bok. Deretter kan du finne plass i håndbagasjen til mobillader, medisiner og kanskje en skikkelig nakkepute. Og sist, men ikke minst – husk å ta med pass, reisedokumenter og betalingskort.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Dobbeltsjekk at du ikke har en skarp gjenstand som skjuler seg i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt, er lett antennelige eller eksplosive kjemikalier som spraybokser og blekemidler samt væske og gelé i beholdere som er større enn 100 milliliter.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Vil du ha en komfortabel flyreise, bør du tenke på hvilke klær du skal ha på. Det kan være lurt å kle seg lagvis ettersom det kan være litt varierende temperatur på flyet. På den måten holder du deg varm hvis det skulle bli litt for kaldt i kabinen. Sko som sandaler og stiletthæler er det best å pakke i kofferten. Istedet bør du ta på deg flate og lukkede sko, f.eks. Joggesko. Føttene dine kommer til å takke deg senere!
  • DVT (dyp venetrombose) forårsakes av inaktivitet over lengre tid og er en blodlevringstilstand noen passasjerer kan oppleve på lengre flyvninger. Den gode nyheten er imidlertid at det kan være mulig å redusere risikoen betraktelig for å få det. Drikk masse vann, gå opp og ned midtgangen når det er mulig, og bruk kompresjonsstrømper for å få bedre blodsirkulasjon.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Mumbai?
Trikset er å forberede seg før man står i kontrollen på flyplassen. På den måten er du om bord på flyet til Mumbai på null komme niks. Følg disse tipsene for å få en god start på reisen:

  • I sikkerhetskontrollen må de først se at du har gyldig pass og ombordstigningskort før du kan gå videre. Du bør derfor ha dette innen rekkevidde.
  • Deretter må både du og håndbagasjen din undersøkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Ting som blant annet belte, jakke og øretelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Elektroniske enheter som telefoner og laptoper må også sendes gjennom røntgenmaskinen. Ikke vær redd – du er på nettet igjen før du vet ordet av det.
  • Væske og gelé du vil ha med på flyet, som sjampo og håndkrem, må være i beholdere på maks. 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en pose på én liter.
  • Det kan være smart å ha på lette sko ettersom det reduserer sjansen for at du må fjerne dem når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Tursko og tyngre sko må ofte skannes.
  • Det er ikke tillatt å ha med kniver og andre skarpe gjenstander på flyet. De blir tatt fra deg i sikkerhetskontrollen, så du bør pakke dem i den innsjekkede kofferten.

Informasjon om flyreiser til Mumbai
AnkomstflyplassMumbai
Ankomstflyplassens IATA-kodeBOM

Populære flyvninger til Mumbai

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 954 kr for enveisflyvninger og 4 865 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Etihad Airways
LOT-Polish Airlines