Billige flybilletter til Boracay Island

Fly til Boracay Island

Flyvninger til Boracay

Boracay er et av de aller mest populære stedene å besøke i Filippinene. Øya har blitt kåret til den beste øy-destinasjonen i verden, og dette har bidratt til en vekst i turismen. Du finner langstrakte hvite strender, fantastisk mat, solnedganger uten like og fester som pågår natten lang. Boracay står på manges ”bucket list”, og er definitivt en øy det er verdt å besøke i løpet av livet. Det finnes ingen flyplass på øya. Du kan med andre ord ikke fly til Boracay, du må fly til Kalibo, kjøre nordover til Caticlan Jetty og ta båt derfra. Når du har bestemt deg for å reise til Boracay, og du er klar for å kjøpe flybilletter, er søkeverktøyet her på Expedia.no til god hjelp. Med verktøyet vårt finner du enkelt flybilletter til Boracay, det viser deg nemlig alle flybillettene i en oversiktlig liste. Senere kan du sortere for å vise billige flybilletter til Boracay. Bestill hotell på Boracay samtidig som fly, og du kan spare enda mer. Det er ikke mulig å leie bil på Boracay, siden øya har forbud mot biler.

Opplevelser i Boracay

Boracay er et paradis for deg som liker langstrakte strender, dykking, livemusikk, avslapping og nydelig asiatisk mat. De fleste som reiser til Boracay er på jakt etter den perfekte stranden, og du skal ikke se bort fra at du finner din nye favoritt på den lille øya. White Beach er fire kilometer lang, så hvit som navnet tilsier og fullspekket med restauranter, barer og tilbydere av dykkerutstyr og turer. Filippinene har blitt kalt en av verdens beste destinasjoner for dykking, så dette bør du prøve.

Flyreiser til Boracay fra flyplasser i Norge

Du kan som nevnt ikke fly til Boracay, for den lille øya har ingen flyplass. Filippinene består dessuten av flere tusen øyer, og hadde alle øyene hatt egen flyplass, ville det ikke vært annet enn fly i luften over Filippinene. Men du kan fly til Manila, hovedstaden i Filippinene, og derfra ta flyet til Kalibo. Fra Norge til Manila tar det snaut et døgn å reise, og du må regne med minst én mellomlanding. I Kalibo finner du en sjåfør som kjører deg til Caticlan Jetty, en havn nord på øya Panay, og så tar du båt derfra til Boracay. Totalt er det en lang reise fra Norge til Boracay, men synet av strandparadiset du kommer frem til, gjør det absolutt verdt reisen.

Når du skal reise til Boracay, trenger du visum. Dette er kostnadsfritt ved 30 dagers opphold, og du får det når du lander i Manila. Hvis du vil forlenge visumet, er det bare å ta med passet til et av immigrasjonskontorene.

Manila Ninoy Aquino flyplass

Vi skriver litt om Manila flyplass her, siden du uansett må innom den når du kommer fra Norge. Det er hit alle de store internasjonale flyselskapene flyr. Flyplassen i Kalibo er kun for innenriksfly. Manila er en millionby som tar imot veldig mange besøkende hvert år. Manila har en stor og moderne flyplass med alle fasiliteter, og det er gode forbindelser til resten av Filippinene fra flyplassen.