Bilutleie Dubai

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Expedia.no har bilutleie i Dubai som tilfredsstiller enhver reisendes behov. Uansett om du trenger en billig bil eller en bil som egner seg for superkjendiser så har Expedia.no de perfekte utleiebilene for deg. Velg blant leiebiler i Dubai eller på reisemål verden over, og opplev hvor enkelt det er å bestille leiebil på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Dubai?
Avhengig av leiebilavtalen kan du har rett på en tilbakebetaling. Mange leiebilbestillinger gir mulighet for full refusjon hvis du informerer oss minst seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i reiseplanen, er vår kundeservice tilgjengelig døgnet rundt.
Hva slags biler kan jeg leie i Dubai?
Fylte gater og små parkeringsplasser er ingen sak for en økonomibil, som er den mest etterspurte leiebiltypen i Dubai. I førersetet på en av disse bilene kan du kjøre rundt i trafikken helt uten problemer. Disse små bilene er rimelige, pålitelige og har god drivstofføkonomi, så du får mye for pengene. Men du kan selvfølgelig utforske Dubai i nesten alle typer leiebiler, og kompakte, mellomstore og store biler er andre alternativer du kan vurdere.
Hvorfor skal jeg leie bil i Dubai gjennom Expedia?
Med leiebilselskaper å velge blant i Dubai, gjør Expedia det enkelt å finne den ideelle bilen. Og hvis du setter sammen leiebil, hotell og fly til en pakke, kan du spare enda mer på turen til Dubai. Med alt fra kompakte sportsbiler til luksussedaner har Expedia nøkkelen til ditt neste fantastiske eventyr.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Dubai hos Expedia?
Expedia gjør det enkelt å sammenligne gebyrer, priser og leiebilselskaper samt sjekke kundeanmeldelser. Kombiner bestillingen av leiebil i Dubai med hotell eller flyreise for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Dubai?
Aldersgrensen for å bestille leiebil i Dubai er 21 år. Mange krever dessuten ofte ekstra gebyrer for unge sjåfører, så sjekk dette før bestilling, og legg til ekstra kostnader i budsjettet. Det kan også være restriksjoner for hva slags type biler unge sjåfører kan leie. Enkelte selskaper leier for eksempel kun ut små og mellomstore biler. Vilkårene kan imidlertid variere fra selskap til selskap, så du bør lese informasjonen med liten skrift.
Hva trenger jeg for å leie bil i Dubai?
Du må regne med å få spørsmål om gyldig førerkort og kredittkort på utleiestedet. Før henting bør du høre med bilutleiebyrået om du trenger noe mer. Du må kanskje også legge frem forsikringsbevis.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Dubai?
Expedia gjør det enkelt å finne en billig langtidsleiebil i Dubai. Bare gå til vår side for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å se alle valgmulighetene du har.
Hvor kan jeg leie bil i Dubai hvis jeg er under 25?
Noen leverandører i Dubai er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, mens andre ikke er det. Retningslinjene varierer fra leverandør til leverandør, så du bør finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24 år. Les alltid gjennom betingelsene og vilkårene, så du slipper dyre overraskelser.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Dubai?
Alt kommer an på hvilken bilkategori du går for, alderen din og enkelte andre faktorer. Undersøk leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen før du tar et valg.

Opplev nye steder med Expedia