Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Florencia Fagian på trover

Hoteller i Rauma kommune

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Rauma kommune

1 Roms Overnatting i Innfjorden
4 Roms Overnatting i Eidsbygda
2 Roms Overnatting i Vågstranda
4 Roms Overnatting i Vågstranda
4 Stjerners Feriehus i Måndalen
Hent priser
19.14 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
Wandern in den Bergen, Fischen im Fjord

"Wandern in den Bergen, Fischen im Fjord"…"

Anmeldelse skrevet 23. jun. 2018

4 Stjerners Feriehus i Måndalen
6 Roms Overnatting i Åfarnes
3 Roms Villa, Soveplass til 8 med Gratis Wifi og gå til Stranden og Butikker
2 Roms Overnatting i Isfjorden
Hotel Aak
2.5 out of 5
Hent priser
8.77 km fra sentrum
5/5Exceptional! (2 anmeldelser)
Helt topp

"Veldig hyggelig betjening, god service og kjempegod mat"…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Hotel Aak
Hotel Geist
3 out of 5
Hent priser
11.85 km fra sentrum
4/5Very Good! (24 anmeldelser)

"Nytt hotell. Nyskapende innsjekk, uten resepsjon, kun info PR SMS med romnummer og kode på romvær. Litt dårlig skilting men ellers helt topp. Fin utsikt."…"

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2019

Hotel Geist
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Rauma kommune
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Rauma kommune

Hotell Rauma kommune: Leter du etter overnatting i Rauma kommune? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Rauma kommune, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Rauma kommune eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Rauma kommune, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Rauma kommune?
Grand Hotel Bellevue er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Hotell 3,5-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Noen andre valgmuligheter for reisen din er Hotel Aak og Hotel Geist.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Rauma kommune hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste romreservasjoner kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å få tilbud i Rauma kommune.
Hvordan er det å overnatte i Rauma kommune?
De som reiser til Rauma kommune, har nok av severdigheter og aktiviteter å velge mellom. I Rauma kommune kan du velge mellom 25 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Rauma kommune?
Her finner du dessuten severdigheter som Rampestreken, Rodven stavkirke og Kyllingbroen. Romsdalsfjord, Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark og Trollstigen er noen eksempler på byens vakre natur. Et par andre severdigheter du bør legge til på listen over ting å se, er Stigfossen og Vermafossen.
Hvordan kan jeg komme meg rundt i Rauma kommune?
Hvis du vil se mer av regionen, kan du ta et av togene som går fra Åndalsnes togstasjon. Kollektivtilbudet i Rauma kommune er muligens litt begrenset, så det kan lønne seg å leie bil i stedet.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Rauma kommune?
De varmeste månedene er vanligvis august og juli, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -1 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Rauma kommune er 908.60 mm.

Nylige anmeldelser i Rauma kommune

Flere reisealternativer