Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Pero

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Pero

Dario Dicesare
15 Via XXV Aprile, Pero
Hent priser
0.96 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)

"L' appartamento si trova in una posizione molto comoda, a 5 minuti a piedi dal capolinea della metro e a 15 minuti circa da quella Molino Dorino, che collega in pochissimi minuti a San Siro oppure Cadorna dove si trova la stazione treni/autobus e al Duomo. Lungo la via si trovano bar,ristorante e ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019

Dario Dicesare
Ikke Think Twice - Ferie Rho Fiera Milano
4 Via Maria Cristina, Pero, Lombardia
Hent priser
0.68 km fra sentrum
Ikke Think Twice - Ferie Rho Fiera Milano
Fieramilano B&B Enrico
Via Don Cesare Sommariva, 5, Pero, Lombardia
Prisen er 1 481 kr per natt
0.67 km fra sentrum
Fieramilano B&B Enrico
Leilighet i et Gammelt Våningshus
20 Via Cesare Battisti, Pero, Lombardia
Hent priser
0.92 km fra sentrum
Leilighet i et Gammelt Våningshus
Bnbook-olona-fiera Milano-pero
VIA OLONA 23 PERO, Pero, Lombardia
Prisen er 1 649 kr per natt
0.58 km fra sentrum
Bnbook-olona-fiera Milano-pero
Bnbook-olonac-fiera Milano-pero
via olona 23, Pero, Lombardia
Hent priser
0.58 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
Non entrate in quel bagno

"Pulizia approssimativa. Spazi adeguati per 4 adulti ma letti un po' scomodi. La cosa peggiore è il bagno: sporco, scarichi intasati, doccia non funzionante."…"

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2019

Bnbook-olonac-fiera Milano-pero
Bnbook-olona Trilob-fiera Milano-pero
via olona 23 pero, Pero, Lombardia
Hent priser
0.58 km fra sentrum
Bnbook-olona Trilob-fiera Milano-pero
Moderne 1 Roms Leilighet
20 Via Cesare Battisti, 5, Pero, Lombardia
Hent priser
0.88 km fra sentrum
Moderne 1 Roms Leilighet
Hotel Embassy
3 out of 5
Via Giovanni XXIII, 15, Pero, MI
Hent priser
0.13 km fra sentrum
3.7/5Good! (47 anmeldelser)
Dejligt meget roligt og rent hotel.

"Mit barnebarn ( 18 år) og jeg boede 4 nætter på Hotel Embassy. Hotellet kan varmt anbefales. Der var super rent både ude og inde og hotellet er det helt rigtige sted hvis man er glad for rolige omgivelser. Personalet var fantastisk søde og hjælpsomme, og vi fik en rigtig dejlig morgenmad. Man skal ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. aug. 2016

Hotel Embassy
B&B Fiera
Via Sempione 231, Pero, Milano
Hent priser
0.91 km fra sentrum
B&B Fiera
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Pero
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Pero

Hotell Pero: Leter du etter overnatting i Pero? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Pero, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Pero eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Pero, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Pero?
UNAHOTELS Expo Fiera Milano er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og en restaurant. Noen andre valgmuligheter er Hotel Embassy og B&B Fiera.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Pero hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Pero.
Hvilket overnattingssted er best hvis man reiser med barn til Pero?
UNAHOTELS Expo Fiera Milano er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Attraksjoner som Acquaworld og Acquario Civico ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Pero?
UNAHOTELS Expo Fiera Milano er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet spa med full service og vaskemaskin/tørketrommel på rommet.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Pero?
UNAHOTELS Expo Fiera Milano har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service.
Hva er det beste spahotellet i Pero?
UNAHOTELS Expo Fiera Milano er blant de beste spahotellene med restaurant, treningssenter og bar/lounge. Unn deg massasje, manikyr/pedikyr eller dampbad på centro benessere & fitness. Du kan også få massasje på rommet.
Hvordan er det å overnatte i Pero?
Pero kan by på spisesteder, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over museene, barene og festivalene. Fiera Milano, Piazza di Santa Maria delle Grazie og Teatro alla Scala er noen av de mest populære attraksjonene i området. I Pero kan du velge mellom 17 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Pero?
Fiera Milano, Piazza di Santa Maria delle Grazie og Teatro alla Scala er noen av severdighetene som ligger i områdene i nærheten. I tillegg finner du Galleria Vittorio Emanuele II og Piazza del Duomo i området.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Pero?
Gå til Pero stasjon for å ta T-banen. Hvis du vil se mer av det omkringliggende området, kan du vurdere en leiebil.
Hvordan er værsesongene i Pero?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 22 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Pero er 998 mm.

Nylige anmeldelser i Pero

Flere reisealternativer