Hoteller i Pag

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Pag

Apartment Kreković
3 out of 5
KOŠLJUN 46,, Pag, Zadar
Hent priser
5/5Enestående! (1 anmeldelse)

"Wszysko super , bardzo blisko plaza, bardzo mili właściciele. Polecamy"…"

Anmeldelse skrevet 22. jul. 2019

Apartment Kreković
Apartments Anđelo
3.5 out of 5
PUT MRTA 73, Pag, Zadar
Hent priser
Apartments Anđelo
Fin Leilighet med Flott Terrasse og Havutsikt, Grill for Bruk
Komfortabel Leilighet med Takterrasse og Havutsikt, 150m Fjernt fra Stranden
Stor Leilighet med Balkong og Fantastisk Havutsikt, 100 Meter Fjernt fra Stranden
Hotel Tony
2 out of 5
Dubrovačka 39, Pag
Hent priser
3.1/5 (9 anmeldelser)
Príjemná voľba

"Hotel v tichšej časti mesta ale blízko mora. Izby účelne a jednoducho zariadené. Kuchyňa výborná. Hotel každý druhý večer organizoval hudbu. Personál ústretový. Odporúčam."…"

Anmeldelse skrevet 22. aug. 2019

Hotel Tony
Komfortabelt Husleilighet med Terrasse 300m Fjernt fra Stranden, Grill
Apartments Villa Franci
3 out of 5
1a Ul. Guglianina Polzinetia, Pag, Zadarska županija
364 kr
per natt
10. des.–11. des.
4.8/5Enestående! (4 anmeldelser)
Sheep Cheese And Lace - How Can You Go Wrong?

"Our visit to Pag was enhanced by our stay at Apartments Villa Franci. We had a warm reception, and were introduced to an extremely well-maintained accommodation, with a balcony overlooking the harbor. The room was spacious, clean, and comfortable, with modern kitchen appliances (including oven) and ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. jun. 2019

Apartments Villa Franci
Rooms and apartments Galeb
2 out of 5
Prosika 19, Pag
Hent priser
4.8/5Enestående! (5 anmeldelser)

"This is a great property to stay in Pag. Great location, very clean, new furniture and super friendly and helpful staff. Very highly recommended! Great experience!"…"

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2019

Rooms and apartments Galeb
Hotel Smokva
4 out of 5
Setaliste grada Zanea 2, Pag
Hent priser
4.2/5Veldig bra! (5 anmeldelser)

"Posto favoloso..location da sogno...personale cordialissimo...unica nota “stonata “ la superficialità nel riordino della camera...un abbraccio ed un grazie gigante a Marinella...in conclusione luogo consigliato..😉"…"

Anmeldelse skrevet 25. aug. 2019

Hotel Smokva
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Pag
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Pag

Hotell Pag: Kroatiske Pag er et reisemål som flere og flere får øynene opp for. Det er imidlertid begrenset med hoteller her, så dersom du planlegger et opphold på Pag, bør du være ute i god tid med bestillingen av overnatting i en leilighet eller på et hotell.

Pag: Strender, fest og moro

Øya Pag ligger i Adriaterhavet utenfor Kroatias kyst og har rundt 8 000 innbyggere. Det finnes to byer her: Pag og Novalja, i tillegg til flere mindre landsbyer. Øya er først i de senere årene blitt oppdaget av turistene, og de fleste kommer hit for å oppleve Pags vakre strender og heftige natteliv.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell på Pag

Du kan starte utforskningen av øya med å dra til Novalja, som er det mest populære stedet blant turistene. Her kan du ligge og slappe av på en av strendene i området, som for eksempel Zrce, som er populær blant ungdom og festglade turister. Videre kan du dra til byen Pag, som er øyas største. Denne byen er mindre rettet mot turistene enn det Novalja er, så dette er stedet å dra til hvis du vil oppleve en mer ekte kroatisk stemning. Her finner du dessuten interessante historiske monumenter som blant annet kirker og andre bygninger i renessansestil og ruiner av et fransiskanerkloster.

Foretrekker du å bruke tiden din på roligere og mindre områder på Pag, kan du for eksempel ta turen fra ditt hotellrom til Mandre. Denne lille fiskerlandsbyen på øyas vestlige kyst er blitt kåret til et av de vakreste stedene i regionen Zadar og passer utmerket for barnefamilier som foretrekker en rolig strand og stille omgivelser. Ikke langt unna i sørlig retning finner du en annen sjarmerende og rolig fiskerlandsby: Simuni. Også dette stedet kan by på en vakker strand og fredfulle omgivelser som passer perfekt for de som foretrekker et avslappende opphold på Pag.

Mat og uteliv

Når du først har satt deg ned på et kroatisk spisested ved havet her, vil det være fristende å bestille en rett med dagens, ferske fisk med poteter til. Hvorfor ikke i tillegg smake osten paski sir, som produseres på Pag? Du kan nyte det hele sammen med for eksempel et glass kroatisk vin.

Pag er kjent for sitt heftige natteliv, og stranden Zrce utenfor Novalja er sentrum for livet etter mørkets frembrudd. Etter et bedre måltid bør du således dra hit om du vil danse natten lang til musikk spilt av internasjonale diskjockeyer. Foretrekker du et litt roligere uteliv, finner du også utesteder i Pag by som du kan utforske før du drar tilbake til ditt overnattingssted.

Dra på shopping fra ditt hotell på Pag

Pag har et begrenset utvalg av butikker og shoppingmuligheter. Pag by har det største utvalget, men om vil bruke tid på shopping mens du er i Kroatia, bør du heller dra til fastlandet og en større by. Fra Pag kan du likevel kjøpe med deg noen typiske lokale produkter, som osten paski sir og tradisjonelle broderier.

Hotellbestilling: Pag

Søk etter et hotell i Pag. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Pag ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Pag.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Pag. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Pag for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Pag. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Pag.

Frequently asked questions

Nylige anmeldelser i Pag

Flere reisealternativer