Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Peter Wuebker på trover

Hoteller i Orebic

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Orebic

Vila Vida Orebic
3 out of 5
Put Podvlastica 41, Stankovic, Orebic, Dubrovnik-Neretva County
Hent priser
Vila Vida Orebic
Antonio Apartments Orebic
3 out of 5
Bana Josipa Jelacica 19a, Orebic, Dubrovnik-Neretva County
584 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
4.3/5Excellent! (3 anmeldelser)
Mycket bra plats

"Trevlig och hjälpsam värd. Vi fick mycket bra information om alla sevärdheter på ön. Återvänder om vi kommer till Kroatien någon gång igen."…"

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2018

Antonio Apartments Orebic
Aminess Grand Azur Hotel
4 out of 5
Kralja Petra Kresimira IV 107, Orebic
664 kr
per natt
30. apr.–1. mai
4.1/5Very Good! (171 anmeldelser)
Favoritthotell

"Fantastisk hotell. Utrolig bra service både fra de i resepsjonen, i restauranten m.m. Elsket "Sweet Friday" hvor de serverte desserten på stranden etter middagen! Helt fantastisk!! Kjempefin utsikt fra rommet. Anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 8. aug. 2019

Aminess Grand Azur Hotel
Camp Perna
4 out of 5
Perna bb, Orebic
Hent priser
3.8/5Good! (12 anmeldelser)

"Alles war super, gute wetter, ruhige Ort, restoranst war auch gut und billig."…"

Anmeldelse skrevet 31. aug. 2019

Camp Perna
Jakir
3.5 out of 5
LJUDEVITA GAJA 10, Orebic, Dubrovnik-Neretva
471 kr
per natt
23. apr.–24. apr.
Jakir
Apartments Prce
3.5 out of 5
BANA JOSIPA JELACICA 23, Orebic, Dubrovnik-Neretva
Hent priser
Apartments Prce
Holiday resort Adriatic
3 out of 5
Mokalo 6, Orebic
Hent priser
4.7/5Exceptional! (3 anmeldelser)
Sur ma faim

"La piscine n’est qu’un bassin pour les enfants. La baignoire sous la pente du toi ne permet pas de prendre une douche dommage. Le petit restaurant est très bien"…"

Anmeldelse skrevet 5. sep. 2019

Holiday resort Adriatic
Hotel Indijan
4 out of 5
Skvar 2, Orebic
Hent priser
4.5/5Wonderful! (66 anmeldelser)

"Personnel très agréable et très à l'écoute. petit déjeuner copieux sur une terrasse avec une vue incroyable sur le mer.. L emplacement est plutôt sympa puisqu'au bord de la mer et à deux minutes du centre d'orebic. Parfait.. Salle de fitness jacuzzi hammam sauna.. Tout y est pour les adeptes.."…"

Anmeldelse skrevet 22. aug. 2019

Hotel Indijan
Villa Antonio
4 out of 5
Postup 48, Orebic
767 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
4.5/5Wonderful! (13 anmeldelser)
Croatian wine country adventure

"Our host, Antonio, made sure our stay was perfect. Food, views, comfort, conversation...our stay was a 10! I will definitely come back. This was my second time at Villa Antonio."…"

Anmeldelse skrevet 12. nov. 2019

Villa Antonio
Holiday Park Rooms and Suites Bellevue
3.5 out of 5
Setaliste kralja Petra Kresimira IV 13, Orebic
Hent priser
Holiday Park Rooms and Suites Bellevue
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Orebic
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Orebic

Hotell Orebic: Leter du etter overnatting i Orebic? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Orebic, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Orebic eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Orebic, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Orebic?
Depadanse Bellevue er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Hotell 3,5-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Andre muligheter for reisen din er Aminess Grand Azur Hotel og Holiday resort Adriatic.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Orebic hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste rombestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekking. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan det være mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se de beste alternativene i Orebic.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Orebic?
Basert på anmeldelser er Aminess Grand Azur Hotel et populært overnattingssted. hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Orebic?
Aminess Grand Azur Hotel er et populært overnattingssted på Expedia 4-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet barnebasseng og gratis barneklubb.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Orebic?
Camp Perna er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. overnattingssted kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og en bar/lounge. Pansion Tamaris - Guest House er et annet bra valg hvis du vil ha med kjæledyr på tur.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Orebic?
Hotel Indijan er et bra valg for strandferien. Aminess Grand Azur Hotel er også et bra valg nær stranden. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Trstenik strand eller Przina strand.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Orebic?
Hotel Indijan er et overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Orebic?
Orebic kan by på et kystområde, som de besøkende liker godt. En av områdets mest populære attraksjoner er Mljet nasjonalpark. I Orebic kan du velge mellom 613 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Orebic?
Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet kystområder og steder som Trstenik strand. Fergeturer er en av de mest populære aktivitetene, og en av de mest populære severdighetene er Orebic havn. I tillegg finner du Mljet nasjonalpark i området.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Orebic?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 30 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på 2 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Orebic er 852.40 mm.

Nylige anmeldelser i Orebic

Flere reisealternativer