Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hotell i Ocean City, Atlantic City

Hotellguide for Ocean City

Hotell Ocean City: Leter du etter overnatting i Ocean City? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Ocean City, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Ocean City eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Ocean City, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Ocean City?
The Bayberry Inn er en favoritt blant Expedia-reisende. Et B&B-hotell 3,5 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Det tar dessuten bare 8 minutter å gå til Ocean City Boardwalk. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Harris House By the Beach og Port-O-Call Hotel også bra valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Ocean City hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellbestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekking. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste alternativene i Ocean City.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Ocean City?
Basert på anmeldelser er The Crossings et populært overnattingssted med 2,5 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. Noen andre rimelige alternativer er The Forum og Watson’s Regency Suites.
Hvilket overnattingssted er best hvis man reiser med barn til Ocean City?
Watson’s Regency Suites er et populært valg for familier på Expedia. Dette hotellet kan blant annet friste med et innendørsbasseng og kjøkken på rommet. Noen andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er Scarborough Inn og Biscayne Suites. Attraksjoner som Playland’s Castaway Cove og Congo Falls Adventure Golf passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for par som skal reise til Ocean City?
Leilighet på Boardwalk / Beach - Ocean Visninger ! er en favoritt blant parreisende. en leilighet kan blant annet friste med kjøkken på rommet og et utendørsbasseng.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Ocean City?
Tradewinds Motel er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et overnattingssted kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet et utendørsbasseng og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Pyttelig Shabby Chic Cottage Home / Pets Velkommen / Fenced Gard / Beach Tags Leveres og Ocean City Mansion.
Hva er det beste hotellet hvis du skal på strandferie i Ocean City?
The Bayberry Inn er et populært overnattingssted med strand i nærheten. et overnattingssted kan dessuten friste med gratis wi-fi og gratis parkering. Andre bra overnattingssteder for strandferien er Tradewinds Motel og The Crossings. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Ocean City Beach eller Snicklefritz Reef.

Nylige anmeldelser i Ocean City

Flere reisealternativer