Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Nyköping

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Nyköping

Connect Hotel Skavsta
2.5 out of 5
General Schybergs vag 23, Nyköping
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 504 kr per natt
5.9 km fra sentrum
4/5Very Good! (4,116 anmeldelser)
Perfekt beliggenhet

"Oppholdet mitt på Connect hotell var i forbindelse med jobb på Skavsta lufthavn. Hotellet ligger kun få minutter gange fra lufthavnen som i mitt tilfelle var det jeg var ute etter da jeg bestilte overnattingen. Det som drar ned helhets inntrykket er at badet på rommet mangler varme, og at dusjen ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. okt. 2019

Connect Hotel Skavsta
Sunlight Hotel Conference and Spa
3.5 out of 5
Nytorget 7, Nyköping
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 211 kr per natt
0.76 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (1,022 anmeldelser)
Hyggelig hotel i Nykøping

"Fint hotel med bra beliggenhet, kun kort gå avstand til sentrum. I et spennende lokalet hvor de har produsert Sunlight sepe. Bra frokost, hyggelig bar område."…"

Anmeldelse skrevet 12. okt. 2019

Sunlight Hotel Conference and Spa
Scandic Stora Hotellet
4 out of 5
Brunnsgatan 31, Nyköping
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 921 kr per natt
0.23 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (440 anmeldelser)

"Utrolig fornøyd. Vi fikk oppgradert rommet. Stort og flott rom. Nydelig frokost. Veldig fornøyd."…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019

Scandic Stora Hotellet
Tuna Orangeri
3 out of 5
Tuna Kyrkby 8, Nyköping
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 433 kr per natt
10.19 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (11 anmeldelser)
Fremragende beliggenhed, hvis man kan lide natur.

"Et hyggeligt lille B&B med et venligt og hjælpsom værtspar. Beliggenheden er meget smuk med en flot udsigt. Morgenmaden var rigtig fin. Stedet er velegnet, hvis man rejser med en hund."…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2019

Tuna Orangeri
Hotel Forty Towers
3 out of 5
Fruängsgatan 21, Nyköping
Hent priser
0.43 km fra sentrum
2.3/5 (6 anmeldelser)
Ta bort hotellet eller sänk priset

"Vi hade ringt och sagt att vi skulle komma vid 17.00. Receptionen skulle vara öppen till 20.00,. När vi kom 16.30 fanns det ingen på hotellet, vi hade inga nycklar ! Nycklarna, flera andra, låg i brevlådan det kändes inte bra. Fanns ingen att fråga eller service . Vi bytte hotell andra natten, sov ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. apr. 2015

Hotel Forty Towers
Blommenhof Hotel
4 out of 5
Blommenhovsvagen, Nyköping
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 915 kr per natt
1.58 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (632 anmeldelser)

"anbefales dette hotellet super trevlig personal god service romslige og fine rom god frokostbuffe fine naturstier og gå rundt hotellet super god service om man har dyr med sig ikke långt unnan sentrum"…"

Anmeldelse skrevet 21. jan. 2019

Blommenhof Hotel
Kiladalens Lodge
3 out of 5
Åby Gård, Nyköping
Hent priser
6.78 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (4 anmeldelser)

"Mycket vänligt och trevligt mottagande, blev runtvisade i boendet. Kan varmt rekommenderas!!!"…"

Anmeldelse skrevet 22. mai 2020

Kiladalens Lodge
Good Morning+ Nyköping
3 out of 5
Gumsbackevägen 2, Nyköping
Hent priser
1.86 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (647 anmeldelser)
Forandring fryder ikke alltid

"Jeg har benyttet meg av dette hotellet i 5 år og er veldig fornøyd både når det gjelder service og standard på hotellet. I midlertidig er ikke frokost lenger inkludert i prisen dersom man bestiller via Hotels.com. Prisen er 75 kr per pers. Dette synes jeg trekker ned etter så mange år. Tidligere ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. jan. 2017

Good Morning+ Nyköping
Clarion Collection Hotel Kompaniet
3.5 out of 5
Folkungavägen 1, Nyköping
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 007 kr per natt
0.64 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (586 anmeldelser)
Value for money

"Perfekt beliggenhet ved elven, havnen og sentrum i Nykoping. God mat og god service. Honnør til byens gartner og ansatte for veldig fine omgivelser. Grei parkering over gaten."…"

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2019

Clarion Collection Hotel Kompaniet
holiday home, Nyköping
Horn Klangebo, Nyköping, Södermanland landskap
Hent priser
8.28 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
Nyköppinh

"Das Haus kann mit zwei Personen gut bewohnt werden, wer wie wir 2 fast erwachsene Töchter mitbringt sollte ein größeres Objekt wählen. Ansonsten ist es eine schöne Woche gewesen. Es war alles wie beschrieben."…"

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2019

holiday home, Nyköping
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Nyköping
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Nyköping

Hotell Nyköping: Leter du etter overnatting i Nyköping? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Nyköping, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Nyköping eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Nyköping, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Nyköping?
Clarion Collection Hotel Kompaniet er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 3,5 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en bar. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Sunlight Hotel Conference and Spa og Connect Hotel Skavsta også bra valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Nyköping hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å finne gode tilbud i Nyköping.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Nyköping?
Basert på anmeldelser er Good Morning+ Nyköping et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. En annen mulighet for et budsjettvennlig opphold er Connect Hotel Skavsta.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Nyköping?
Blommenhof Hotel er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et innendørsbasseng og en restaurant. Noen andre valgmuligheter for familieturen er Clarion Collection Hotel Kompaniet og Scandic Stora Hotellet. Attraksjoner som Boda Borg - Oxelosund ligger i området og kan friste med moro for hele familien.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Nyköping?
Hotel Forty Towers er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet et treningssenter og gratis wi-fi. To andre valgmuligheter hvis du vil ta med kjæledyr, er Blommenhof Hotel og Connect Hotel Skavsta.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Nyköping?
Sunlight Hotel Conference and Spa er et populært overnattingssted 3,5 stjerner, og er en favoritt blant golfentusiaster. et hotell kan blant annet friste med spa med full service og gratis frokost. Hvis du vil bo nær en golfbane når du først er her, er Blommenhof Hotel også et bra alternativ. Du kan spille golf på Kiladalens Golfklubb, Nyköping golfklubb eller Jönåkers golfklubb mens du er i byen.
Hva er det beste hotellet i Nyköping for å utforske historiske attraksjoner?
Basert på vår reiseekspertise er Good Morning+ Nyköping er et populært overnattingssted 3 stjerner, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. et hotell kan blant annet friste med restaurant og gratis wi-fi. To andre valgmuligheter hvis du vil lære mer om stedets historie, er Connect Hotel Skavsta og Sunlight Hotel Conference and Spa. Du kan også ta turen til Nyköping slott.
Hva er det beste spahotellet i Nyköping?
Hotel Forty Towers er et spahotell i toppklasse med treningssenter og bar/lounge. Hva med å koble av i badstuen? Nyköping har også andre populære spahoteller, som Clarion Collection Hotel Kompaniet og Blommenhof Hotel.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Nyköping?
Prisbevisste reisende kan finne gode tilbud i Nyköping, men reisemålet kan også by på kaffebarer, som enhver besøkende vil like. Turister som besøker byen, kan også glede seg over elveutsikten og bryggeriene. I Nyköping kan du velge mellom 20 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Nyköping?
Blant byens kulturattraksjoner finner du F11 flymuseum og Sörmlands museum. Et par andre severdigheter du bør legge til på listen over ting å se, er Vasterport kjøpesenter og Nyköping havn.
Hvordan utforsker jeg Nyköping?
Hvis du vil se mer av regionen, kan du ta toget fra Nyköpings centralstation. Det offentlige transportnettverket i Nyköping er muligens litt begrenset, så det kan lønne seg å leie bil for å spare tid.
Hvordan er værsesongene i Nyköping?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -1 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Nyköping er 501 mm.

Nylige anmeldelser i Nyköping

Flere reisealternativer